Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 02.04.22, 14:30
Feel: A Soulful Journey Into Your Senses

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:22 PM to 6:22 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Simte: Calatoria Sufletului Prin Simturi
Yoga & Uleiuri Esentiale
Vocea Constienta
Respiratie Constienta

Va invitam cu drag si cu bucurie in aceasta retragere de jumatate de zi! Ne dorim sa cream un spatiu sigur pentru voi prin care sa ne conectam cu aspectul nostru prezent si constient de ceea ce se simte dincolo de cele 5 simturi fizice, constient de intuitia sa si de simturile sufletesti.
Libertatea se simte într-o viață trăită în mod conștient, fara suferință – indiferent de forma pe care o îmbracă aceasta: un dezechilibru fizic, o relație dezechilibrată, furie, mânie, frică, neîncredere, anxietate, lipsa creativitatii si a abundentei. Libertatea este trăită atunci când alegem conștient să acționăm conform simțirii noastre, în loc de a reacționa conform karmei, a unor tipare sau credințe moștenite, preluate sau impuse de familie, societate sau de religie. Facem alegeri din simtire si constientizam perspectiva prin intelepciune si incredere.
In acest spatiu de acceptare si constientizare noi va invitam sa exploram aceasta dimensiune a libertatii si a simtirii si sa vedem de asemenea blocajele care ne distrag de la Eu Sunt/Constiinta/Suflet si care ne duc intr-un aspect limitat. Si vom descoperi de asemenea cum sa ne jucam cu viata in Gratie si Maestrie, in Noua Energie.

Asa ca ne vom misca corpurile si sufletele printr-o secventa creativa si restaurativa de Slow Flow Yoga sustinuti de asemenea de frecventele inalte ale uleiurilor esentiale de la Young Living. Respirația conștientă ne permite transformarea într-o ființă prezentă și conștientă de ceea ce simte dincolo de cele 5 simțuri fizice, conștientă de intuiția sa. Mișcarea conștientă ne permite experiența în plan fizic și, împreună, ne inspiră să trăim viața în libertate.
Uleiurile Esentiale ne sustin sa ne expansionam cele 5 simturi fizice in milioanele de simturi sufletesti.
Veti primi cadou si un roller de uleiuri esentiale care sa va sustina sa integrati noile constientizari in viata de zi cu zi!

Vom explora in detaliu atat la nivel mental cat si la nivel senzorial Simtul Energiei si vom constientiza Relatia dintre Constiinta si Energia sa prin care exploreaza viata. Vom constientiza si modul in care Sufletul creeaza experiente prin aspecte si vom explora aceasta dimensiune a aspectelor cu ajutorul vocii constiente. Ne vom juca cu vocea si vom observa fluctuatiile emotionale/energetice din voce si de asemenea, vocea constienta.

Vom constientiza de asemenea blocajul energetic/emotional si instaurarea traumei in corpul fizic, mental si emotional si vom descoperi cum sa aducem din nou energia in flux pentru ca sa ne putem bucura cu adevarat de viata.
Si vom atinge si aspectul de rezistenta – rezistenta la transformare si la schimbare. Vom intra in simtul focusului si vom constientiza cum acesta ne limiteaza si ne ingusteaza capacitatea de simtire si de creativitate si cum ne distrage din libertate si ne duce in limitare si suferinta. De asemenea vom observa cum prin respiratie si prin miscare constienta putem constientiza frica si rezistenta la experienta si cum o putem elibera astfel incat sa ramanem in dulcele moment de acum, in Bucuria vietii.

Pentru cine simte sa intre in aceasta dimensiune senzoriala alaturi de noi, ne vedem cu bucurie!

Program
14:30 – 15:00 Introducere: Constientizare pentru Minte
15 – 16:15 Calatorie senzoriala/Integrare prin Slow Flow Vinyasa Yoga & Uleiuri Esentiale
16:15 – 16:30 Snack Break// Home Made Maple Pecan Crunch Cookie – vegan
16:30 – 17:30 Constientizare & Respiratie Constienta cu Elleyah Rose
17:30 – 18:00 Sesiune de inchidere prin Vocea Constienta si prin Cantare

Facilitatori:
Dana Nedelcu
Facilitator de Yoga, acreditată prin Yoga London. Practică yoga în mod conștient din 2006 și tot de atunci este o studenta/maestra dedicată a Cercului Crimson, susținând constienta conștiinței pe pământ și Viața traita in Gratie si Maiestrie, in Noua Energie. Dana facilitează experiențe de Hatha Yoga: Vinyasa Flow Yoga si Yin Yoga, si de Kirtan: Nada si Bhakti Yoga. Ea este pasionata de modul frumos prin care aceste experiente ne sustin in mișcarea energiilor blocate pentru ca sa ajungem in claritatea simțirii și astfel să ne permitem cu usurinta si libertate să fim creatorii (sufletul in experiența) care suntem!
Pe lângă Yoga care este manifestarea spațiului sigur unde se exploreaza foarte frumos relatia dintre constiinta (suflet) si energie, Danei îi place sa sarbatoreasca viata si existenta prin toate formele sale de exprimare: arta in toate formele ei, comuniunea cu natura si cu animale, mancarea, joaca, prietenia, stiinta, magia etc.
Dana este și Terapeut prin Masaj/Bodywork, Facilitator prin Respiratie Constienta, Ghid in Noua Energie, Facilitator prin Tranzitia Mortii si Nasterii (adoula).

Elleyah Rose
Ghid si Facilitator in Noua Energie, Elleyah asista fiintele care trec printr-o trezire spirituala, in calatoria lor de amintire a Cine Sunt cu adevarat. Cu ajutorul respiratiei constiente, intr-un spatiu sigur si plin de compasiune, ea creeaza experiente prin care tu permiti eliberarea a ce te tine de la a iti simti propria Divinitate.
Simte cu usurinta care sunt blocajele, sistemele de credinta care opun rezistenta, si prin ghidarea Sufletului si a constiintei Eu Sunt te sustine in descoperirea propriei Claritati. Este Aici pentru cei pregatiti sa se deschida la un nou nivel de constientizare si comunicare.
Când?
Sambata, 2 Aprilie, 14:30 – 18:00
Unde?
Sambodhi Studio
Cat?
Contributia ta: 270 lei
Locurile sunt limitate.
Rezervarea locului se face prin telefon la 0762688095 sau prin e-mail la iustina.nedelcu@gmail.com si doar cu plata in avans in contul:
Arta Vindecarii SRL
RO41BTRLRONCRT0442290401
Evenimentul va fi sustinut cu un minim de 7 persoane si cu un maxim de 16 de persoane de aceea va rugam sa va inscrieti din timp ca sa ne putem organiza cu gratie si usurinta!
Banii nu se returneaza cu 3 zile inainte de eveniment deoarece ne organizam si noi cu uleiurile esentiale si cu ingredientele pentru gustare.
Ce aveți nevoie?
Haine confortabile de preferinta din materiale naturale precum bumbac, bambus, hemp caci acestea au calitatea de a permite cu mai mult usurinta curgerea energiei si se simt foarte confortabili – colanti, tricou si sosete.
O esarfa sau bluza pe care sa o puneti sau sa o scoateti in functie de cum va simtiti temperatura corpului.
O sticla de apa

Select Language »