Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Roxana Barbulescu
Instructor Yoga

Salutare! Eu sunt Roxana și te aștept cu drag în fiecare Marți, ora 18:00 și Sâmbătă, ora 12:00, la Sambodhi Studio, să pășim cu bucurie și blândețe în călătoria spre universul Yoga!

Sunt instructor de Yoga autorizat #YTT200hr, iar înainte de asta am activat ca specialist în comunicare și relații publice, în domenii de responsabilitate socială și de mediu și în peisajul cultural bucureștean. Am fost parte din echipe mari și mici de organizare de evenimente culturale, festivaluri, târguri, concerte și expoziții și am colaborat cu o mulțime de oameni minunați din industrie, experiență pentru care sunt recunoscătoare.

Însă, ritmul alert din acest sector, timp de 6 ani, m-a făcut să îmi doresc să fac un pas în exterior, să mă privesc cu sinceritate și să îmi regândesc drumul și misiunea. Mi-am dorit să mă descopăr mai mult, să îmi dau voie să visez că pot să mă îndrept către lucruri care îmi hrănesc sufletul într-un mod mai frumos și mai liniștit.

De când mă știu, cea mai mare bucurie este să mă înconjor de oameni și energia lor, să le ofer încredere pentru a-și accesa puterea interioară și potențialul și să fiu martorul evoluției fiecăruia. Sunt un om de echipă, iar valorile mele sunt orientate către cooperare, nu competiție, din credința că fiecare om este unic și atrage ceea ce este, ce gândește și ce oferă.

❓Ce înseamnă pentru tine o minte pașnică, blândă, liniștită❓

Așa a început călătoria mea spre Yoga, acum 3 ani, încercând să aflu răspunsul la această întrebare. Mă simțeam deconectată și străină de mine, mă găseam deseori trăind în mintea sau în imaginația mea, senzațiile din corp mă luau prin surprindere, parcă nu erau ale mele și îmi doream mai mult ca oricând să descopăr ce înseamnă armonia dintre minte – trup – spirit. Care este legătura dintre ele, ce se întâmplă când sunt conectate ca un întreg, cum pot cultiva și păstra o stare de prezență și echilibru din interiorul ființei mele spre exterior.

Mă trezeam adesea într-un flow negativ al gândurilor, în mijlocul unor stări pasive de amorțeală totală, ori de frustrare și furie, venite parcă de nicăieri, cu care nu știam să conviețuiesc. Și așa am descoperit încă ceva: că vreau de fapt să fac pace cu mine, să las trecutul în urmă, să trăiesc cât mai ancorată în prezent și să atenuez cumva nesiguranțele venite din frica de viitor și de necunoscut.

Și așa am început să îmi doresc să stau mai mult cu mine, să nu mai fug în spatele ”sunt bine!”, să învăț să am răbdare și încredere în procesul meu, să îmi accept toate stările și senzațiile, ca o promisiune de „la bine și la greu!”.

Dacă te regăsești și tu în părți din povestea mea sau poate că totul e bine, însă vrei să aduci un plus de prezență, liniște și o rutină sănătoasă în viața ta, te aștept cu drag în Tribul Minților Pașnice!

Roxana Bărbulescu – Tribe Guide @Peaceful.Minds.Tribe

Instagram: @peaceful.minds.tribe // @roxnotroxy
Facebook: Peaceful Minds Tribe // Roxana Bărbulescu

Select Language »