Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE (HIPNOZĂ REGRESIVĂ)

QHHT este o tehnică terapeutică foarte interesantă. Ea îți oferă posibilitatea de a explora viețile anterioare și de a conecta cu subconștientul / supraconștientul tău. În acest fel, se pot lua învățături dintr-o viață anterioară ce corespund vieții din prezent și de asemenea se poate primi ghidare și vindecare de la subconștient / supraconștient.

Această tehnică a fost creată de Dolores Cannon. Ea și soțul ei erau practicanți ai hipnozei clasice. Într-una din ședințele sale, persoana ce era sub hipnoză a început să relateze întâmplări dintr-o viață anterioară. Această persoană a putut să relateze cu mult detaliu timpul și zona în care se afla în acea viață anterioară. Dolores Cannon a căutat informații despre acea persoană din trecut pentru a vedea dacă corespunde cu ce a relatat clienta ei. Spre uimirea ei, a realizat că datele istorice despre acea persoană din viața anterioară sunt adevărate.

Din acel moment, ea a început să exploreze din ce în ce mai mult regresia în viețile anterioare. A încercat să facă o legătură între cele două vieți. S-au putut vedea asemănări în ceea ce privește lecțiile și scopul ambelor vieți. Sunt multe cazuri în care se vine în viața prezentă cu mult bagaj din viețile trecute. Atunci când realizăm mai clar care sunt lecțiile și scopul în viața curentă, putem să ne dedicăm mult mai bine spre împlinirea lor. Explorarea vieților anterioare ne poate da niște indicii în legătură cu lecțiile și scopul vieții din prezent.

Trăim într-o societate fără o educație sănătoasă în care majoritatea oamenilor ajung să nu se cunoască cu adevărat și să nu știe pentru ce au venit în această viață. Acești oameni ajung să aibă o viață neîmplinitoare, pentru că nu își îndeplinesc obiectivele personale sufletești pentru care au venit pe Pământ. Această deconexiune cu propria menire pe Pământ se manifestă ca probleme fizice, mentale, emoționale, în relații, în muncă, etcetera.

Cea mai importantă parte a tehnicii QHHT este conectarea cu subconștientul / supraconștientul. După mult timp de explorare a vieților anterioare, Dolores Cannon a făcut o descoperire extraordinară. A reușit să conecteze și să comunice cu subconștientul / supraconștientul persoanei aflate sub hipnoză. La început, ea nu a știut cum să numească această conștiință cu care a conectat și a decis să o numească Subconștient. Dar ea nu se referă la subconștientul clasic, ce reprezintă conștiința umană de baze de date ce înregistrează toate percepțiile, comportamentele, credințele, emoțiile și gândurile ființei umane. Ea, mai mult, se referea la supraconștientul ființei umane, la sinele ei superior, la mintea ei sufletească / spirituală, ce este conectată cu ghizii ei spirituali și spiritele ei protectoare.

Prin QHHT, Dolores Cannon a reușit să conecteze și să comunice cu partea spirituală a ființei umane. Din acel loc de conștiință înaltă, a putut să primească răspunsurile la întrebările actuale despre propria persoană și despre viață. De asemenea, a putut să ceară vindecare sau îmbunătățire a diverselor feluri de probleme ale vieții. Acestea pot fi probleme fizice, mentale, emoționale, în relații, în socializare, în carieră, etcetera.

Subconștientul / supraconștientul au capacitate infinită și pot oferii orice fel de informație și orice fel de vindecare. Dar, eficacitatea lui de a oferii această ghidare și această vindecare, va depinde de gradul de deschidere perceptuală spirituală a persoanei. Asta înseamnă că, acei ce sunt deja deschiși către viziunea spirituală, vor avea mai multe beneficii decât cei ce sunt mai mult închiși în lumea și viziunea materială.

Oricine alege să experimenteze o ședință de QHHT va obține ce are nevoie să obțină în acel moment. Deși această tehnică a adus foarte multe rezultate extraordinare peste tot în lume, nimeni nu poate garanta că fiecare persoană va beneficia de acele rezultate extraordinare. Însă, fiecare persoană va primi informațiile și îmbunătățirile care i se cuvin în acel moment.

O ședință de hipnoză regresivă QHHT este o experiență extraordinară, de neuitat, ce poate îmbunătății mai puțin sau mai mult, sau radical, viața unei persoane.

Un aspect foarte important este că persoana este conștientă în timpul hipnozei. Nu este ca la hipnoza clasică unde persoana nu știe ce se întâmplă cu ea. În hipnoza regresivă QHHT, persoana este ghidată să povestească despre ceea ce vede și ce simte în interior. Ea va primi viziuni și sentimente din viața anterioară și va primi ghidare și vindecare de la partea ei spirituală.

Pentru a avea o ședință de succes, persoana trebuie să fie deschisă și conectată cu interiorul ei, cu inima ei, și să evite să intre în minte și să judece experiența sau viziunile și informațiile primite.

Persoana va veni pregătită cu o listă scrisă de mâna ce conține toate întrebările actuale despre propria persoană și despre viață, și toate problemele avute în prezent ce pot fi pe plan fizic, mental, emoțional, spiritual, amoros, social, financiar, etcetera.

O ședință QHHT este compusă din 6 părți și durează de obicei între 5 și 6 ore, dar uneori poate dura și mai mult. Aceste părți sunt:

1. Interviul (~3 ore+) unde se discută despre viața persoanei. Se discută despre toate persoanele importante, toate experiențele importante, copilărie, muncă sau carieră, pasiuni, vise și dorințe, scopul vieții, etcetera.

2. Inducția (~25 min) unde se relaxează deplin persoana. Se citește un text ce are scopul de a relaxa creierul pentru a ajunge în unde Theta. Persoana ajunge să se simtă foarte relaxată, cum este înainte să adoarmă. Inducția are scopul și de a activa partea dreaptă a creierului ce poate accesa toate amintirile și emoțiile din această viață și din celelalte vieți.

3. Viața anterioară (45 min – 1 oră) unde se explorează imaginile și senzațiile primite de persoană ce provin dintr-un alt timp și spațiu. Deși, majoritatea cazurilor conectează cu o viață anterioară, sunt și cazuri în care persoana conectează cu o viață viitoare sau cu viața curentă.

4. Conexiunea cu subconștientul / supraconștientul (~1 oră) unde se primește ghidare și răspunsuri la întrebările curente, și se primește o energie de eliberare și îmbunătățire a problemelor din prezent.

5. Scoaterea din hipnoză (~10 min) unde se recită un text pentru aduce persoana înapoi în momentul prezent.

6. Post Interviul (~30 min) unde se discută cum se simte persoana și ce impresie are după experiența avută.

O ședință de hipnoză regresivă QHHT costă 650 RON.

Vă aștept cu drag să aveți o călătorie interesantă în trecutul spiritului vostru și de asemenea să puteți conecta cu partea voastră adevărată.

Select Language »