Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

_ONLINE_ (13-22 Martie) | Spring into Wellness – 10 days detox to boost your energy & vitality

Ești gata să ai mai multă energie, claritate și vitalitate? Te invit să iei parte la programul „Spring into Wellness: a 10 day detox to boost your energy and vitality”, un program online care va transforma felul în care te simți și arăți.

În lumea de astăzi, suntem expuși la un nivel fără precedent de toxine în fiecare zi. De aceea, este esențial să sprijinim procesele naturale de detoxifiere ale corpului și să luăm măsuri pentru a ne reduce expunerea la toxine. Acest program te va echipa cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a îți da un reset, pentru a elimina toate acumulările negative și pentru a îți regenera sistemul digestiv și pentru a-ți regăsi starea de bine.

În urma programului „Spring into Wellness”, nu numai că te vei simți mai bine, dar vei câștiga și claritate mentală, piele strălucitoare, mai multă energie, poftă de viață sporită, o conexiune mai profundă cu natura și încredere în menținerea unui stil de viață sănătos.

Acest program include:
Un plan alimentar de 10 zile (3 zile pre-detoxifiere, 5 zile de detoxifiere și 2 zile post-detoxifiere)
O clasă de yoga înregistrată de care să te bucuri din confortul casei tale
O meditație ghidată pentru a-ți începe ziua cu bine
O sesiune de respirație de exersat zilnic

În plus, dacă ești unul dintre primii 10 care s-au înscris, vei primi două super bonusuri:
Bonus 1: Acces gratuit la cursurile mele de yoga la studio sau online în săptămâna 13-19 martie
Bonus 2: O sesiune individuală de curățare energetică gratuită

Programul se desfășoară în perioada 13-22 martie, iar înscrierile sunt deschise până pe 10 martie.

Înscrie-te acum pentru a profita de prețul early bird de doar 295 de lei până pe 28 februarie. Prețul obișnuit este de 380 lei.

Te rog trimite-mi un mesaj privat sau un e-mail la marina.peteoaca@gmail.com pentru a te înregistra.

Notă: Deși acest program nu este conceput special pentru pierderea în greutate, unii participanți pot experimenta pierderea în greutate în timpul și după detoxifiere. În plus, acest program necesită determinare, dorința de a îți schimba stilul de viață, efort și timp. Dar, merită! See less

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »