Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Matrix Reimprinting cu EFT

Matrix Reimprinting cu EFT este de departe una dintre cele mai eficiente tehnici terapeutice pentru a rezolva traumele emoționale esențiale din viața noastră.

EFT a fost creată de americanul Gary Craig și utilizează stimularea principalelor meridiane energetice ale corpului și utilizarea NLP-ului (a programării neurolingvistice).

EFT este Emotional Freedom Technique (Tehnica de Eliberare Emoțională) și are obiectivul de a elibera corpul de orice fel de disconfort, fie el fizic, mental sau emoțional.

Această tehnică este formă avansată a acupuncturii chinezești. Aici, în loc să introducem ace în corp pentru a relaxa tensiunea blocată, folosim stimularea punctelor principale ale meridianelor și vocalizarea eliberării tensiunii simțite. De exemplu: durere de cap, durere de spate, înțepeneală, tristețe, furie, gânduri neplăcute, etcetera.

Această tehnică este foarte eficientă și foarte ușor de învățat. Oricine poate învăța această tehnică și o poate folosi atunci când are dureri fizice sau dureri emoționale sau gânduri nedorite. Trebuie învățate toate punctele meridianelor și trebuie învățat protocolul de a elibera un disconfort. EFT poate fi văzută ca o tehnică de curățare energetică interioară a corpului.

Cu această tehnică se pot elibera fobii, frici și dureri cronice. În aceste cazuri se lucrează pe simptomele sau senzațiile corpului atunci când se simte această fobie, frică sau durere. Multe persoane, care au încercat tot felul de tratamente convenționale fără succes, au putut să se elibereze de acest tip de probleme folosind această tehnică.

Matrix Reimprinting este o aplicație mai avansată a Tehnicii de Eliberare Emoțională. A fost creată de englezul Karl Dawson, care este unul din cei 29 de maeștri EFT din lume. Această tehnică are scopul de a găsi și rezolva cauzele din trecut a problemelor noastre din prezent. Toate problemele noastre din prezent se datorează traumelor emoționale esențiale din trecutul nostru. Cele mai importante traume sunt găsite în pântecul mamei, la naștere și în perioada de la 0 la 6 ani de viață. În această perioadă se instalează în subconștientul nostru toate credințele pozitive și negative despre noi și despre viață. Aceste credințe negative ne vor crea mai multe situații negative în care se va întări credința și se va acumula mai multe emoții negative. De asemenea putem fi afectați și de energiile negative provenite din alte vieți și de pe firul ancestral (luate din generațiile anterioare ale familiei).

Odată ce se acumulează din ce în ce mai multe experiențe și emoții negative, pot apărea diverse probleme pe plan fizic, mental și emoțional. Aceste probleme pot fi dureri, afecțiuni fizice, boli, dependente, alergii, tulburări mentale și emoționale, probleme în relații, probleme cu greutatea și probleme în socializare.

Prin Matrix Reimprinting cu EFT putem pleca de la problemele prezentului și putem afla care sunt acele experiențe traumatice care ne afectează atât de mult în prezent. Chiar dacă noi le-am experimentat când eram foarte mici, ele ne afectează și acum. Pentru subconștientul nostru ele se petrec în prezent. Odată ce eliberăm acele emoții negative și acele credințe negative din trecut vom avea mari beneficii în prezent și viitor.

Această tehnică prezintă o formă deosebită de a lucra cu copilul interior care este traumatizat. Din această tehnică învățăm că atunci când se petrece o traumă, conștiința persoanei iese din corp și toată trauma este înregistrată și înmagazinată într-o copie hologramică a conștiinței persoanei din acel moment. Pe scurt se numește ECHO (Energetic Conscious HolOgram). Acest ECHO este un copil interior traumatizat în momentul respectiv. Poate să fie un ECHO la 2 ani, la 7 ani, la 17 ani, la 30 de ani. Un ECHO poate fi la orice vârstă.

Cu Matrix Reimprinting si EFT, persoana din timpul prezent călătorește în trecutul ei unde a fost traumatizată, unde există un ECHO. Persoana din prezent interacționează cu ECHO-ul ei oferindu-i ajutor. Persoana din prezent comunică cu ECHO-ul ei și îi aplică tehnica EFT pentru a elibera toate emoțiile negative înregistrate în acel moment. În acest fel, subconștientul este eliberat de blocajul mental și emoțional din acel moment petrecut.

După ce se eliberează toată negativitatea din acel moment, se întreabă ECHO-ul ce și-ar fi dorit să se fi întâmplat în loc de acea experiență negativă, ce să fie o experiență opusă pozitivă. ECHO-ul va da răspunsul și în acest fel i se va oferi o experiență pozitivă cu o credință pozitivă și cu emoții pozitive. În acest fel, subconștientul este eliberat de negativitate care este înlocuită de pozitivitate. Așa se produce o mare schimbare în prezentul și viitorul persoanei.

Depinzând de gravitatea problemei, vor fi nevoie de mai multe sau de mai puține ședințe. Dar cu orice ședință făcută, persoana va simții eliberări semnificative.

Se pot lucra probleme ca amintiri traumatice, vise traumatice, dureri și afecțiuni fizice, boli, stimă de sine redusă, frici, fobii, dependențe, alergii, anxietate, depresie, tulburări mentale și emoționale, probleme cu greutatea, probleme în relații și probleme în socializare.

Am făcut cursul de nenumărate ori cu maestrul Karl Dawson în Anglia și sunt foarte priceput cu această tehnică. Prima dată am făcut cursul în 2013 și pe parcurs m-am îmbunătățit din ce în ce mai mult. De asemenea am făcut și cursul de specializare pentru a lucra cu trauma nașterii.

O sedință de Matrix Reimprinting cu EFT durează 90 minute si costă 225 lei

Sper să ajut cât mai multă lume să se elibereze de trecutul dureros și să își creeze un viitor de vis.
Namaste

Select Language »