Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Masaj Terapeutic pentru Scolioză și Revitalizare Corporală 

Trăim într-o societate care suferă mult stres mental și fizic. Acest stres se resimte atât în stările noastre emoționale cât și în corpul nostru. Ajung să fie afectate articulațiile şi coloana vertebrală, mușchii și organele.

O mare problemă este atunci când coloana ajunge să se curbeze prea tare şi provoacă multă durere si înțepeneală spatelui şi dă un aspect strâmb corpului. Majoritatea au coloana strâmbă, unii mai mult şi alții mai mult. Oricine poate beneficia foarte mult în urma unui astfel de masaj terapeutic de îndreptare.

Acest masaj terapeutic are scopul de a îndrepta coloana şi articulațiile, de a relaxa mușchii şi organele, şi de a stimula circulația sângelui şi a energiei prin corp.

În acest tip de masaj sunt tehnici de îndreptare a coloanei şi articulațiilor, tehnici de masare profundă şi presopunctură, tehnicii de percuție şi tehnici de scuturare.

După fiecare ședință de masaj, corpul şi mintea se vor bucura de multă relaxare şi energizare. Se înlătură insomnia, durerile şi tensiunile din corp şi se propagă o stare foarte bună mentală şi emoțională.

Masajul se execută la sol pe o saltea specială. Nu se folosește ulei şi clientul este îmbrăcat în haine comode.

Masajul este mai dur şi se pot simți stări mai intense de durere, de gâdilit şi/sau durere şi gâdilit în același timp. Aceste stări se vor reduce în timp până ce nu vor mai fi deloc în corp.

Sunt foarte priceput la acest tip de masaj şi am o experiență de 10 ani de când îl practic.
Prețul este de 140 lei pentru 80 minute.

De asemenea mai practic şi Masajul Suedez care se execută cu ulei şi se practică pe o masă de masaj. Prețul este de 140 lei pentru 80 min.

Select Language »