Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Instructori / Facilitatori

Maria Mihalachi
Instructor Yoga

Eu sunt Maria si doresc sa impartasesc cu tine experienta mea de pana acum in Yoga.

Am descoperit Yoga acum 7 ani si pe drumul parcurs de min am intalnit aceasta poveste de dragoste ce m-a ajutat sa vad beneficiile yoga cat si lucrururi noi despre mine. Experienta mea de pana acum este de un 200 Hatha yoga TTC si multe stiluri experimentate de-a lungul celor 7 ani.

Pentru ca momentan sunt un beginner in acest domeniu, sunt deschisa pentru tot ce este nou, sunt deschisa sa primesc si sa ofer, iar pentru asta procesul de invatare continua din impartasirea experientei cu voi. Motivatia mea pentru a ajunge instructor de yoga este de fapt fericirea pe care mi-o ofera practica, de acolo si numele de Sukha.

Legatura personala este ca o lunga perioada de timp nu am fost multumita de mine, de actiunile mele, de corpul meu fizic si de cum gandeam. Practica yoga ma ajuta sa progresez si sa invat sa ma iubesc, sa fiu multumita de tot ce este in jurul meu si mai ales de mine. Efectul multumirii este de fapt cel mai mare grad de fericire pe care practica mi-l ofera prin:

Asane (posturi) – ce ma ajuta sa descopar stabilitatea si echilibru pentru a ajunge intr-un spatiu confortabil

Respiratie – care ma ajuta sa aduc prezenta in postura, sa ma concentrez pe actiunea prezenta si sa elimin gandurile exterioare

Pranayama – (inspir, expir, retentie) ce ma ajuta sa ma calmez si sa constientizez momentul prezent

Meditatie – care ma ajuta sa ma relaxez si sa integrez toata practica atat la nivel mental cat si la nivel energetic si emotional.

Te astept cu mare drag si multa recunostinta sa luam parte la o calatorie ce ne poate schimba perspectiva asupra vietii.

Namaste!


Activitati la Studio

Select Language »