Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Luni 09.05.22,
17:30 | Sala 1,
Community Storytellers #1 – Rebelul

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:31 PM to 6:31 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Community Storytellers #1 – Rebelul

Bun găsit cu bucurie!
Te invit alături de mine într-o călătorie conștientă prin arhetipurile și rolurile care pe care le jucăm în viețile noastre în aceste vremuri de schimbare. Vom lucra în primă instanță cu Rebelul, Vindecătorul, Cerșetorul și Magicianul în patru întâlniri săptămânale, în fiecare luni din luna Mai.

„Community Storytellers” se vrea a fi un spațiu de joacă, deschidere și de profundă prezență și conștientă, în care suntem invitați să ne privim poveștile prin diferite lentile. Odată ce le privim și le exprimăm în cerc deschis, ele se transformă și se întorc la noi în perspective diferite, mărindu-ne capacitatea de percepție și conștiința de sine.
Intenția pentru aceste ateliere este să creăm un spațiu în care oamenii să se poată simți conectați la un scop mai înalt, să vadă prin tiparele rănilor frumusețea din această călătorie umană pe care o numim Viață, să însămânțeze speranță, să își acceseze creativitatea și să îmbrățișeze schimbarea cu lejeritate.

Arhetipul #1 – Rebelul
Orice arhetip are drumul său dinspre umbră spre lumină și probele constante de a găsi echilibrul între cele două. Rebelul are o călătorie de putere și de impact, este unul dintre cele mai puternice arhetipuri care se poate transforma în partea sa pozitivă în diferite alte arhetipuri precum cel al Regelui.
Ți-ar fi de mare folos să vii la această întâlnire dacă te recunoști într-una sau mai multe din următoarele situații, caracteristice arhetipului Rebelului:
– Un sentiment de inadecvare în cadrul grupurilor, de disconfort și dezacord cu regulile și cutumele pe care majoritatea membrilor grupurilor le agreează
– Un sentiment de energie debordantă, de putere și creativitate nestăvilită, care pare să nu se potrivească cu matricile celor din jur
– Un conflict cu persoanele care își asumă roluri de autoritate, un sentiment profund de dezacord și un instinct de a contesta metodele acestor persoane
– O tendință de independență, o greutate în a crea atașamente emoționale pe termen lung cu oamenii
– O atracție către alte persoane similare, rebele, o fascinație către neobișnuit
– O sete de a cunoaște cele mai profunde mistere ale vieții și un sentiment de superioritate dat de aceste cunoașteri
– O nevoie de a schimba ceea ce e vechi și pare că nu mai funcționează, o revoltă activă asupra a tot ce este stagnant
Pe măsură ce persoana care trăiește arhetipul Rebelului se privește din ce în ce mai conștient, apare vindecarea, iar rănile vindecate transformă caracteristicile acestui arhetip astfel:
– Sentimentul de inadecvare (respingere, rușine, vinovăție) se transformă în iertare și compasiune față de cei din jur, Rebelul devenind astfel un liant în comunitate și un pionier în sinceritate
– Energia și creativitatea încep să fie puse în folosul celorlalți, aducându-i împreună
– Conflictele se transformă în colaborare, respect și înțelegere față de rolurile fiecăruia iar Rebelul își asumă propria putere de a aduce schimbare în comunitatea în care se află
– Independența cuplată cu o inimă deschisă transformă Rebelul într-un leader dedicat și atașat constructiv de aliații săi (fie ei parteneri de cuplu sau de muncă)
– O susținere a altor persoane similare aflate în același proces
– Revolta transformată într-o revoluție conștientă, centrată, cu scop superior

Despre mine
Eu sunt Flavia-Isabela și iubesc să explorez conștient și creativ viața, în mijlocul oamenilor. Sunt aici pentru a facilita experiențe profunde și în același timp jucăușe, pentru a pava drumul oamenilor către inima lor cu curaj, creativitate și lejeritate.
Facilitez grupuri de dezvoltare personală și cluburi sociale din 2014, lucrez cu toba șamanică, intuiția, sunt ghid în formare de Cheile Genelor și aduc laolaltă aptitudini deprinse din explorările mele de jurnalist, filolog, antropolog, regizor-scenarist și pasionat de artă.
Îmi era tare tare dor să fiu împreună cu oameni și să pun la mijloc ideile, experiențele și poveștile ce curg prin mine, așă că haideți, vă invit într-un cerc-atelier proaspăt, pe toți cei care iubiți să explorați viața și conștiința în complexitatea ei!

Formatul și costul atelierelor:
Ne vedem în fiecare zi de luni din luna Mai (9, 16, 23 și 30) timp de două ore, între 17:30 și 19:30.
În acest interval de două ore vom deconstrui fiecare arhetip, vom face o călătorie șamanică și vom lucra în perechi și grupuri cu ceea ce iese la suprafață. Vom avea o pauză de 10 minute de gustare și refresh.
9 Mai – Rebelul
16 Mai – Vindecătorul
23 Mai – Cerșetorul
30 Mai – Magicianul
Iată și propunerile de costuri pentru aceste prime patru întâlniri:
O sesiune drop-in: 55 de lei
Pachet două sesiuni: 90 de lei
Pachet trei sesiuni: 120 de lei
Abonament patru sesiuni: 150 de lei
Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă anunțați prezența printr-un mesaj sau telefon la numărul 0724356046 sau masaj pe una din paginile organizatoare.
Ne vedem la Studioul Sambodhi din zona Armenească, strada Popa Rusu 16A, etajul 2. Vă rog să veniți cu 10 minute înainte de ora menționată dacă este posibil, pentru acomodare.

Vă aștept cu bucurie!
Flavia

Select Language »