Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Instructori / Facilitatori

Leya Swamini
Profersor Nirvana Yoga

Postam in fiecare zi ca tu sa cunosti ceea ce facem, insa arereori vorbim despre noi, cei care respira, practica si predau Nirvana Yoga.

Pentru ca distanta dintre gand si actiune este mica, astazi iti povestesc despre mine, Leya Swamini, cea care scrie cu drag articolele despre minunata Indie si care iti povesteste pe-ndelete despre beneficiile practicii de yoga pentru minte, corp si suflet.

Ca sa nu imi ia mult timp, dar ca sa iti povestesc destule, te plimb prin cateva bullet point-uri care acopera ani din viata mea:
· 6 ani locuiti in Londra

· 1 an locuit in India

· 3 luni locuite in Abu Dhabi

· 1 master in marketing, specializare in managementul brandurilor de lux, internshipuri si job-uri in Londra in moda si beauty.

· 10 ani de practica yoga

· 8 ani profesoara in sistemul Nirvana Yoga

· certificata in terapie yoga, yoga prenatal, meditatie si coaching pe nutritie.

De multe ori nici eu nu realizez cat de subtila a fost trecerea de la o viata agitata, plina de emotii negative si nesiguranta la o viata linistita, plina de satisfactie sufleteasca si cunoastere.

Am avut norocul sa imi doresc toate lucrurile care luceau in prima faza, sa le testez si sa descopar pana la 25 de ani ca nu ma fac fericita. Ma consider norocoasa pentru ca am putut sa ma observ si pentru ca am luat decizii puternice care mi-au schimbat viata la 180 de grade.

Am avut oameni buni langa mine, parinti cu multa dragoste de dat si am gasit mult suport in comunitatea de yoghini din Ashramul Thapovanam.

Cea mai mare binecuvantare a fost intalnirea cu Purna Guru Sri Sri Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga, Guru complet, care din 2014 ma ghideaza pentru a-mi transforma viata in pozitiv, pentru a invata sa traiesc echilibrat, ca la randul meu sa ii pot ajuta pe altii.

Incepand cu varsta de 27 de ani am invatat din nou cum sa traiesc, am inteles despre profunzimea comuniunii dintre suflet si Dumnezeu si acum, lucrul care ma motiveaza sa ma trezesc dimineata este sa imi aduc si eu contributia la transformarea lumii in care traim.
Dintr-o persoana 90% concentrata catre castigul personal am ajuns sa imi pot indrepta natural grija catre cei din jur. Ma simt o dovada vie a faptului ca practica de Nirvana Yoga schimba vietile oamenilor in ceva mai bun, iar experienta mea este combustibilul care ma hraneste sa merg mai departe, sa predau, sa impartasesc si sa imi continui transformarea.

Despre mine:
· practic yoga zilnic 3-4 ore pe zi

· am o practica personala de pranayama- respiratie, meditatie si terapie Areiki

· din 2014 locuiesc 2-3 luni pe an in Ashramul Thapovanam

· m-am casatorit cu un discipol indian al Maestrului Madhavacharyan si am avut 3 nunti in 5 luni

· sunt antreprenoare si navighez marea plina de provocari a antreprenoriatului roman

· imi place sa gatesc, sa testez retete noi.

Hai sa ne cunoastem in cadrul claselor noastre, te asteptam cu drag pe covoras.


Activitati la Studio

Select Language »