Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Instructori / Facilitatori

Laura Petrov
Instructor Yoga

Lalita Aluna-RA ( Laura Petrov) – absolventa a Facultatii de Geologie, a calatorit mult pe plaiuri mioritice, a simtit din tinerete uniunea cu natura si tot de atunci si-a descoperit pasiunea pentru pentru cristale, care s-a concretizat mai tarziu in creatii de bijuterii.

Cand e obosita de lume, intra in comuniune cu lumea cristalelor si un obiect prinde viata. Fiecare bijuterie este impregnata cu o stare speciala adusa in fiinta ei din lumi subtile.

Odata cu trecerea timpului s-a canalizat pe cunoasterea a ceea ce se vede dar si ce nu se vede…

Intrebarile care au “bantuit-o” de mica au fost: ” Ce inseamna Infinit?”, “Ce este sufletul?”, “Cine este Dumnezeu?”, “De unde venim si cine suntem noi?”

Dupa diverse experiente de viata cu suisuri si coborasuri spectaculoase, cand ajunsese sa nu mai aiba incredere in nimeni si nimic, a descoperit YOGA.
Si a inceput sa practice zilnic.
Dupa un an s-a trezit in fiinta ei miracolul energiei kundalini si viata ei s-a schimbat radical.
A inceput sa isi gaseasca raspunsuri si a inteles ca daca oamenii se schimba in interior viata exterioara se va schimba si ea.

Deasemenea, si-a descoperit menirea, aceea de a invata si de a transmite celorlalti cunoasterea.

Practica de peste 10 ani, si de 8 ani a devenit instructor si apoi profesor yoga acreditat Alliance International India.
Preda metode de Yoga traditionala aplicate concret in viata zilelor noastre.

Are maiestria in diferite sisteme reiki, pe care le-a combinat cu succes in practica yoga.

E specialista in numerologie vedica Akara

A primit cele 9 ritualuri de initiere ale Samanilor Laika din America de Sud, aduse in lumea moderna de Alberto Viloldo precum si capacitatea de a le da mai departe.

Este absolventa a seminarului Journey Experience si faciliteaza procese “Calatoria”

E trainer la workshopurile profund transformatoare “Women who see in the dark” si Tantra cu Deva Dwaba (Mama India) si Margo Anand

Experienta celor 21 zile din Bali si Bali Spirit Fest la care a participat in 2019, i-au imbogatit experienta sprituala cu atingerea unor trairi greu de descris in cuvinte in meditatiile practicate si a adus cu ea spre a fi date mai departe noi tehnici si metode de evolutie.

Deviza ei: “CALEA TRANSFORMARII SPIRITUALE ESTE INSASI VIATA”💖