Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Journey into Acroyoga for Beginners
Duminica 26.09.21

Heyaaa, ne-am întors din vacanță cu mult entuziasm și inspirație.
A fost o vară plină de acro și am învățat multe trick-uri noi. Unii dintre voi ne-ați scris să ne întrebați de eventuri cât eram plecați, so wait no more. Suntem aici sa împărtășim cu voi această practică minunată!
Așa că Duminică, 26 Septembrie organizăm un nou workshop de Acroyoga dedicat începătorilor. Venim cu un format nou, mai accesibil și mai fun!Pentru cei curioși, ce este acroyoga?
Acroyoga îmbina influențele tehnice și jucăușe ale Acrobatiei, cu filosofiile inspirate din Yoga și cu proprietățile vindecătoare ale masajului Thai. Acroyoga se bazează pe comunitate, iar cea mai mica comunitate este formată din 3.
🐒 Base : cel care sustine,
🐒 Flyer cel care este sustinut
🐒 Spotter cel care are grija de siguranta celor 2.
Scopul acestei practici este să aducă oameni împreună într-un mod armonios și sănătos, pentru a crea voie bună și multe zâmbete.Ce facem la workshop?
Începem să ne destindem prin joacă, apoi trecem să încălzim bine tot corpul la sol, după care ne luăm zborul. Descoperim Acroyoga experimentând câteva posturi provocatoare, continuăm cu partea de therapeutic flying și revenim pe pământ pentru a încheia cu o sesiune delicioasă de masaj Thai. Facem asta într-un mod progresiv și accesibil pentru toata lumea. Cam tare, nu-i așa?Cine suntem noi?
Acrohappies compus din Silvia care a inceput calatoria Acro acum 5 ani și Alex care i s-a alaturat în ultimii 3 ani. Impreuna am participat la multe evenimente și training-uri Acro, iar în 2019 am obținut acreditarea de Profesori Internationali de Acroyoga. Amândoi suntem pasionați de mișcare și iubim această practică minunată pe care vrem să o împărtășim (& the “happies” cu care vine la pachet).Ce primești dacă participi?
🌿 Stare de bine și de bucurie.
🌿 Înveți sa faci mișcare într-un mod în care nici nu simți ca depui efort.
🌿 Echilibru, flexibilitate și mai multă forță dobandite cu zambetul pe buze.
🌿 Experimentezi ceva nou și te descoperi pe tine.
🌿 Conexiune și prietenie.
🌿 Înveți tehnici de masaj Thai.
🌿 Pleci acasă cu idei noi, distractive și inedite de a-ți petrece timpul cu prietenii sau familia.Daca te intrebi “Este oare pentru mine?”
⇒ Cu siguranță.
🌿 Nu este nevoie sa ai partener sau experiență în yoga pentru a încerca.
🌿 Toata lumea este binevenita, indiferent de nivelul de flexibilitate și/sau forță actuala.
🌿 Workshopul este destinat începătorilor și bazat pe progresii inteligente astfel încât toată lumea sa reușească și să se bucure pe deplin de experiență.
🌿 Vom face Acro pe puzzle mats (tatami), ptr siguranța noastră, așa ca nu este nevoie îți aduci salteluța de yoga.Unde?
La Sambodhi Studio, un spațiu cozy și plin de good vibes, tare drag nouă.
🌿 Durata workshopului este de 2 h
🌿 Locurile sunt limitate: 15 persoane
🌿 Număr minim participanți: 6 persoane.Contribuție
🐣 early bird: 60 ron (13 – 18 septembrie)*
🕊️ normal bird: 80 ron (19 – 25 septembrie)*
🐓 sleepy bird: 100 ron (la fața locului)
⇒ pentru inscriere @https://acrohappies.com/evenimente/
* rezervarea locului la workshop se face după înscrierea în formularul de pe website și achitarea eventuluiVă așteptăm cu drag sa experimentați Acroyoga, mai ales acum când avem atâta nevoie de conexiune umană.
⇒ Come and get the happies.