Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Instructori / Facilitatori

Irina Popescu
Facilitator Sundao & Consilier Holistic

Am inceput sa practic Sundao ISM in mai 2012, iar din 2018 sunt facilitator si coach certificat Sundao ISM – Metoda Somatica Integrala.
Pentru mine Sundao ISM a insemnat o sansa sa imi schimb stilul de viata si sa ma transform dintr-o victima a circumstantelor intr-o persoana pe deplin responsabila de alegerile sale. Am invatat sa imi regasesc si ascult vocea interioara, cea care ma ghideaza sa traiesc o viata implinita in toate planurile. Inspirata de transformarile pe care le-am simtit, imi doresc sa transmit si sa impartasesc din experienta mea atat ca facilitator si consilier holistic (coach Sundao), dar mai ales ca om.

Sundao ISM este o practica sud-coreeana, inspirata din yoga taoista, ce combina o serie de posturi fizice cu tipare de respiratie abdominala constienta, scopul fiind sa cultive, echilibreze si sa armonizeze sistemul energetic intern al organismului. Pe intregul parcurs al practicii, tranzitiile intre posturi si toate miscarile sa fac cu multa blandete.

In timpul fiecarei sedinte vei avea ocazia sa te relaxezi si sa iti coordonezi respiratia cu miscari usoare ale corpului. Dupa cateva sedinte poti avea diverse constientizari despre corpul si gandurile tale.
Ofer ghidare in sesiuni de practica de grup sau individuale si consiliere holistica, bazata pe filiozofia de viata Sundao, aceea ca fiecare persoana a venit in aceasta lume cu daruri unice si uneori are nevoie de sustinere pentru a le descoperi si exprima.


Activitati la Studio

Select Language »