Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Inner Rhythm in Meditation
Vineri 30-07-21

A venit momentul sa iti oferi timp tie, sa te explorezi, sa simti si sa iti asculti corpul. Workshopul nostru imbina meditatia cu dans terapia, vibratiile hipnotice ale bolurilor tibetane cu ritmul tau interior, toate cu scopul de unificare corp-minte-spirit. ­čĄŹ
Va propunem o calatorie inedita in lumea muzicii, a dansului, a materialelor fluide si a meditatiei cu boluri tibetane.
­čĺâ Ce este dance therapy?
Terapia prin dans (DMT) este definit─â de American Dance Therapy Association (ADTA) ca utilizarea psihoterapeutic─â a mi╚Öc─ârii pentru a promova integrarea emo╚Ťional─â, social─â, cognitiv─â ╚Öi fizic─â a individului, ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi bun─âst─ârii.
Este o abordare holistic─â a vindec─ârii, bazat─â pe afirma╚Ťia sus╚Ťinut─â empiric c─â mintea, corpul ╚Öi spiritul sunt inseparabile ╚Öi interconectate; schimb─ârile din corp reflect─â schimb─ârile din minte ╚Öi invers.
Miscarea intr-un cadru de terapie este mai ampla decat un simplu exercitiu. Actiunile, fluiditatea si miscarea sunt interpretate mai mult ca un limbaj. Terapia prin dans este utilizata pentru a comunica sentimente constiente si inconstiente.
Beneficiile terapiei prin dans:
ÔşÉ Ofera oamenilor posibilitatea de a-╚Öi exprima emo╚Ťiile
ÔşÉ Eliberare de stres
ÔşÉ Capacitate fizic─â sporit─â ╚Öi dezvoltare a abilit─â╚Ťilor motorii
ÔşÉ ├Ämbun─ât─â╚Ťirea ├«ncrederii ╚Öi stimei de sine
ÔşÉ ├Äncurajeaz─â creativitatea ╚Öi imagina╚Ťia.
Continua sa citesti….