Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Inner child journey
Vineri 24.09.21

Te aștept pe 24.09.2021 la Sambodhi Studio la ora 19:30 la o seară de psihoterapie experiențială pentru a explora relația cu copilul tau interior :
-vei invata să te conectezi, să intelegi și să construiește o relație cu propriul copil interior
-vei identifica care sunt rănile copilului tau interior care încă îți mai afecteza viața de adult;
-vei participa la o calatorie printr-o meditație ghidată și te vei intalni cu copilul tau interior aflat la diverse vârste pentru a-i oferi ce i-a lipsit prin re-parentificare, este o calatorie emoționantă ce îți va transforma viața.🌞Majoritatea problemelor emoționale din viața adultă au legătură cu rănile din copilărie. Pentru că părinții nu au știut să ne ofere afecțiunea, iubirea, validarea și sprijinul de care am fi avut nevoie, acel copil rămâne în noi cu nevoile neîmplinite. Prin urmare, copilul interior este dornic să primească toate aceste lucruri. Și le caută în relațiile de iubire, având așteptarea nerealistă ca partenerul să îi fie alături necondiționat. Așa cum ar fi trebuit să fie, de fapt, părintele care nu a putut să împlinească nevoile emoționale ale copilului.🔥Te invit în această calatoire de conectare autentică la nevoile tale!Facilitator:
Sunt Larisa Manole, psihoterapeut format în Psihoterapie Experiențială, centrat pe adult-copil-cuplu-familie și psihosexolog, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania,format în cadrul Societatea de Psihoterapie Experiențială Română-Institutul Sper.
Psiholog la Asociația Română de Aeronautică și Cosmonautică(ARCA)​
Vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin:
– ședințe individuale de terapie, atat în cabinet, cât și online;
– ședințe de cuplu;
– ședințe de psihosexologie;
– terapie de grup;
– workshop-uri pentru dezvoltare personală.
Lucrez cu pacienți care cauta sprijin pentru anxietate; depresie; adicţii; dependenţă, exces de alcool, droguri, jocuri de noroc; aprofundarea cunoașterii propriei persoane; psihosexologie, probleme legate de stres; gestionarea emoțiilor;dificultăţi de relaţionare; pierdere, divorţ;etc
Va rugam sa confirmati inscrierea la event intr-un mesaj privat!
Contact: terapeutsexolog.com
📞Larisa Manole: 0721 524 777
email: manolegeorgianalarisa@yahoo.com
Investitia ta: 200 Ron🗺 Unde?
Sambodhi Studio – Str Popa Rusu 16A, et 2 – https://sambodhi.ro/