+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

> ONLINE CLASS,
> STUDIO CLASS

Time

6:00 PM - 7:25 PM

Location

> Sambodhi | SALA 1

Date

14 Dec 2023

Yoga Prenatala – clase Nirvana Yoga pentru Gravide (En/Ro)

De ce este practica de yoga prenatala atat de importanta?
Ca mame, chiar din momentul in care aflam ca suntem insarcinate, primul gand este pentru bunastarea bebelusului.
Sa facem lucruri care ii priesc, sa mancam sanatos, sa dormim bine, sa fim pozitive.

Care sunt pericolele pentru o perioada de sarcina sanatoasa?
Cercetarile stiintifice arata faptul ca incordarea cronica, stresul, anxietatea, depresia pot afecta mama si bebelusul, atat in perioada de sarcina, cat si in lunile de dupa nastere.

Si daca reflectam un pic la stilul de viata concentrat pe munca excesiva, lipsa activitatii fizice regulate, alimentatie nesanatoasa, excesele alimentare si cultivarea unor obiceiuri nesanatoase, dublate de toate schimbarile hormonale din perioada prenatala, intelegem de ce exista nevoia unei practici de relaxare si reconectare la sine pe toata durata sarcinii.

In timpul sarcinii corpul produce un hormon numit relaxin. Acest hormon, pe langa impactul pe care il are asupra incheieturilor, o ajuta pe mama sa fie intr-o stare activa, aduce vitalitate si ii mentine mintea si corpul relaxate. Are un impact pozitiv si asupra bebelusului, il ajuta sa creasca intr-un ritm optim.

In unele femei, acest hormon este produs in cantitate mai mica. Din aceasta cauza se vor simti obosite, agitate, cu un flux mare de emotii si stres mental. Va afecta si bebelusul intr-un mod negativ, cu o rata mai mica de crestere si dezvoltare fizica si mintala.

Atunci cand este produs in cantitate mai mare, mama se va simti foarte energica, ca si cum pluteste. Se poate aventura sa faca multe exercitii fizice obositoare, posturi de yoga complicate, care vor avea efecte negative in timp si pot cauza instabilitate emotionala – ‘mood swings’ si insomnii. Pentru bebelus vor rezulta in hiperactivitate si probleme cognitive mai tarziu in viata.

Practica de Nirvana Yoga ajuta mamele sa ramana calme si pozitive, chiar si in perioade stresante sau perioade cu provocari, astfel asigurand o perioada de sarcina optima si pentru mama si pentru bebelus.

Beneficii ale practicii de yoga prenatala pentru mama:
– Ajuta mama sa aiba o perioada de sarcina sanatoasa si fericita;

– Echilibreaza fluctuatiile emotionale, deoarece regleaza productia de hormoni din timpul sarcinii;

– Amelioreaza durerile de spate, durerile de solduri si incheieturi cauzate de lipsa miscarii, de pozitiile incomode de somn si celor datorate de cresterea sarcinii;

– Destreseaza, relaxeaza mental si creste nivelul energetic al mamei;

– Scade gandurile negative din mama si reduce defectele de carater;

– Cultiva calitati precum rabdarea, atentia si creste puterea de concentrare;

– Primesti cunoastere despre procesele spirituale care au loc in timpul sarcinii;

– Ajuta la nasterea naturala prin expasiunea oaselor pelviene;

– Inveti despre miscarile permise si cele interzise, care ar putea avea consecinte negative asupra bebelusului;
– Iti oferi timp pentru tine, pentru dezvoltarea ta fizica, mentala si spirituala.

Beneficii ale practicii de yoga prenatala pentru bebelus:
– Potenteaza dezvoltarea armonioasa a bebelusului la nivel fizic, mental si emotional;

– Reduce defectele bebelusului care ar aparea in anii urmatori de viata: defecte la nivel mental si fizic;

– Ajuta la mentinerea unei stari pozitive a bebelusului dupa nastere, echilibreaza activitatile hipo si hiper ale sistemelor de organe;

– Pentru primii ani de viata, ajuta la cresterea increderii de sine a copilului, ii ofera o abilitate crescuta pentru activitatile cognitive si artistice.

Ce este unic la practica prenatala Nirvana Yoga?
Tehnicile de yoga prenatala din sistemul nostru sunt revelate lumii de catre Purna Guru Sri Sri Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga, prin cunoasterea si experienta in practica de yoga, dobandita in 50 de ani de penitenta in acest domeniu.

Practica este constituita din exercitii si tehnici sigure pentru perioada de sarcina.

Prin fiecare tehnica, mamica si bebelusul primesc un flux mare de energie universala in minte, corp si suflet.

Astfel, energia negativa acumulata prin diferite tipuri de experiente este eliminata, nemaiafectand dezvoltarea fizica, mintala si emotionala a bebelusului. Acest transfer de energie, de la energia suprema creatoare la suflet, este cel mai de pret beneficiu al tehnicilor Nirvana Yoga. Datorita acestui flux de energie, mama si bebelusul pot avea o perioada prenatala fericita si echilibrata.

Clasele de yoga sunt formate din:
Exercitii pentru incheieturi;

Exercitii pregatitoare de respiratie – detensioneaza si stimuleaza musculatura corpului, optimizeaza respiratia si relaxeaza mintal;

Asane – posturi de yoga permise in sarcina;

Tehnica de relaxare;

Pranayama – tehnici de respiratie.

Sesiunea dureaza 75 de minute.
Costuri:
55 lei / Sedinta
220 Lei / Abonament 5 Sedinte

*In functie de grupa formata, practica variaza, adaugand tehnici de detensionare, tehnici de kriya si meditatii permise in sarcina. Ocazional organizam si cursuri de Araiki pentru perioada prenatala.

Veronica Mathew. Profersor Nirvana Yoga

Organizer

Veronica Mathew. Profersor Nirvana Yoga
Email
yogi@nirvanayoga.ro
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=82

Postam in fiecare zi ca tu sa cunosti ceea ce facem, insa arereori vorbim despre noi, cei care respira, practica si predau Nirvana Yoga. Pentru ca distanta dintre gand si actiune este mica, astazi iti povestesc despre mine, Leya Swamini, cea care scrie cu drag articolele despre minunata Indie si care iti povesteste pe-ndelete despre beneficiile practicii de yoga pentru minte, corp si suflet. Ca sa nu imi ia mult timp, dar ca sa iti povestesc destule, te plimb prin cateva bullet point-uri care acopera ani din viata mea: · 6 ani locuiti in Londra · 1 an locuit in India · 3 luni locuite in Abu Dhabi · 1 master in marketing, specializare in managementul brandurilor de lux, internshipuri si job-uri in Londra in moda si beauty. · 10 ani de practica yoga · 8 ani profesoara in sistemul Nirvana Yoga · certificata in terapie yoga, yoga prenatal, meditatie si coaching pe nutritie. De multe ori nici eu nu realizez cat de subtila a fost trecerea de la o viata agitata, plina de emotii negative si nesiguranta la o viata linistita, plina de satisfactie sufleteasca si cunoastere. Am avut norocul sa imi doresc toate lucrurile care luceau in prima faza, sa le testez si sa descopar pana la 25 de ani ca nu ma fac fericita. Ma consider norocoasa pentru ca am putut sa ma observ si pentru ca am luat decizii puternice care mi-au schimbat viata la 180 de grade. Am avut oameni buni langa mine, parinti cu multa dragoste de dat si am gasit mult suport in comunitatea de yoghini din Ashramul Thapovanam. Cea mai mare binecuvantare a fost intalnirea cu Purna Guru Sri Sri Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga, Guru complet, care din 2014 ma ghideaza pentru a-mi transforma viata in pozitiv, pentru a invata sa traiesc echilibrat, ca la randul meu sa ii pot ajuta pe altii. Incepand cu varsta de 27 de ani am invatat din nou cum sa traiesc, am inteles despre profunzimea comuniunii dintre suflet si Dumnezeu si acum, lucrul care ma motiveaza sa ma trezesc dimineata este sa imi aduc si eu contributia la transformarea lumii in care traim. Dintr-o persoana 90% concentrata catre castigul personal am ajuns sa imi pot indrepta natural grija catre cei din jur. Ma simt o dovada vie a faptului ca practica de Nirvana Yoga schimba vietile oamenilor in ceva mai bun, iar experienta mea este combustibilul care ma hraneste sa merg mai departe, sa predau, sa impartasesc si sa imi continui transformarea. Despre mine: · practic yoga zilnic 3-4 ore pe zi · am o practica personala de pranayama- respiratie, meditatie si terapie Areiki · din 2014 locuiesc 2-3 luni pe an in Ashramul Thapovanam · m-am casatorit cu un discipol indian al Maestrului Madhavacharyan si am avut 3 nunti in 5 luni · sunt antreprenoare si navighez marea plina de provocari a antreprenoriatului roman · imi place sa gatesc, sa testez retete noi. Hai sa ne cunoastem in cadrul claselor noastre, te asteptam cu drag pe covoras.

Date

14 Dec 2023

Time

6:00 PM - 7:25 PM

Activity

> ONLINE CLASS,
> STUDIO CLASS

Location

> Sambodhi | SALA 1
Veronica Mathew. Profersor Nirvana Yoga

Organizer

Veronica Mathew. Profersor Nirvana Yoga
Email
yogi@nirvanayoga.ro
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=82

Postam in fiecare zi ca tu sa cunosti ceea ce facem, insa arereori vorbim despre noi, cei care respira, practica si predau Nirvana Yoga. Pentru ca distanta dintre gand si actiune este mica, astazi iti povestesc despre mine, Leya Swamini, cea care scrie cu drag articolele despre minunata Indie si care iti povesteste pe-ndelete despre beneficiile practicii de yoga pentru minte, corp si suflet. Ca sa nu imi ia mult timp, dar ca sa iti povestesc destule, te plimb prin cateva bullet point-uri care acopera ani din viata mea: · 6 ani locuiti in Londra · 1 an locuit in India · 3 luni locuite in Abu Dhabi · 1 master in marketing, specializare in managementul brandurilor de lux, internshipuri si job-uri in Londra in moda si beauty. · 10 ani de practica yoga · 8 ani profesoara in sistemul Nirvana Yoga · certificata in terapie yoga, yoga prenatal, meditatie si coaching pe nutritie. De multe ori nici eu nu realizez cat de subtila a fost trecerea de la o viata agitata, plina de emotii negative si nesiguranta la o viata linistita, plina de satisfactie sufleteasca si cunoastere. Am avut norocul sa imi doresc toate lucrurile care luceau in prima faza, sa le testez si sa descopar pana la 25 de ani ca nu ma fac fericita. Ma consider norocoasa pentru ca am putut sa ma observ si pentru ca am luat decizii puternice care mi-au schimbat viata la 180 de grade. Am avut oameni buni langa mine, parinti cu multa dragoste de dat si am gasit mult suport in comunitatea de yoghini din Ashramul Thapovanam. Cea mai mare binecuvantare a fost intalnirea cu Purna Guru Sri Sri Madhavacharyan, fondatorul sistemului Nirvana Yoga, Guru complet, care din 2014 ma ghideaza pentru a-mi transforma viata in pozitiv, pentru a invata sa traiesc echilibrat, ca la randul meu sa ii pot ajuta pe altii. Incepand cu varsta de 27 de ani am invatat din nou cum sa traiesc, am inteles despre profunzimea comuniunii dintre suflet si Dumnezeu si acum, lucrul care ma motiveaza sa ma trezesc dimineata este sa imi aduc si eu contributia la transformarea lumii in care traim. Dintr-o persoana 90% concentrata catre castigul personal am ajuns sa imi pot indrepta natural grija catre cei din jur. Ma simt o dovada vie a faptului ca practica de Nirvana Yoga schimba vietile oamenilor in ceva mai bun, iar experienta mea este combustibilul care ma hraneste sa merg mai departe, sa predau, sa impartasesc si sa imi continui transformarea. Despre mine: · practic yoga zilnic 3-4 ore pe zi · am o practica personala de pranayama- respiratie, meditatie si terapie Areiki · din 2014 locuiesc 2-3 luni pe an in Ashramul Thapovanam · m-am casatorit cu un discipol indian al Maestrului Madhavacharyan si am avut 3 nunti in 5 luni · sunt antreprenoare si navighez marea plina de provocari a antreprenoriatului roman · imi place sa gatesc, sa testez retete noi. Hai sa ne cunoastem in cadrul claselor noastre, te asteptam cu drag pe covoras.

INSCRIERE
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
  • Rezervare
  • Detalii Participant
  • Detalii Plata
  • Confirmare
Select Date *
14-12-2023

December 2023

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
6:00 PM - 7:25 PM
15
16
17
18
19
20
21
6:00 PM - 7:25 PM
22
23
24
25
26
27
28
6:00 PM - 7:25 PM
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Chosen Time:
x1 Sedinta Studio
55 RON
Locuri Ramase: 10
The x1 Sedinta Studio ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
x1 Sedinta Online
55 RON
Locuri Ramase: 10
The x1 Sedinta Online ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Abonament x5 Sedinte (Studio/Online)
220 RON
Locuri Ramase: 10
The Abonament x5 Sedinte (Studio/Online) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
x1 Sedinta ab.
Am Abonament
Locuri Ramase: 10
The x1 Sedinta ab. ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language