+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

> STUDIO CLASS

Time

5:45 PM - 7:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 2

Date

17 Jul 2024
INSCRIERE

TRE® Summer Vibes pentru o Viață Fără Stres și Senzuală cu H.M. Iulia Ioana

TRE® – Tension, stress and trauma Release Exercise este o practică somatică de autoîngrijire care ar trebui să existe în tolba fiecărui om conștient care își dorește o viață de calitate, autonomie, libertate de acțiune și capacitatea de a se elibera de stres, tensiuni și traume, folosindu-se de propriile mecanismele înnăscute de autoreglare.

🖤 Pentru mine TRE® a reprezentat “colacul de salvare” pentru a depăși cu bine situațiile cele mai dificile din viața mea. Indiferent de cât de solicitante sau provocatoare ar fi fost. Instrumentul prin care mi-am redobândit încrederea în propriile puteri, libertatea de acțiune, senzualitatea simțurilor și capacitatea de a mă bucura de viață, echilibrul, sănătatea și conștiența de sine.

Mulțumită acestei metode, știu că mă pot descurca oriunde, oricând și orice s-ar întâmpla. Mă pot scutura de ceea ce nu îmi mai este necesar sau benefic în corpul și în viața mea. Îmi pot redobândi armonia interioară și capacitatea de a performa în exterior, fără a avea nevoie tot timpul de ajutorul altcuiva…

M-a ajutat să nu îmi mai sacrific sănătatea, familia, bucuria vieții, pacea interioară, trăirea necondiționată a sentimentului de iubire sau echilibrul între planul personal și cel profesional.

🖤 Beneficii:
Corpul înregistrează și păstrează amprenta tututor experiențelor trecute. Putem citi și descifra în trupul nostru tot ce i s-a întâmplat. Clar, sincer și fără perdea, pentru că, spre deosebire de minte, corpul nu poate interpreta, eticheta sau inventa povești.

Altfel spus, nu poate să ne mintă. El ne oferă întotdeauna o reprezentare nedistorsionată a impactului pe care evenimentele prin care am trecut l-au lăsat în noi.

Practica TRE® este despre împuternicire. Despre eliberarea de tensiuni, stres și traume; despre exprimarea emoțiilor, uneori copleșitoare, într-un spațiu de susținere și de siguranță. Despre conștientizarea și resetarea programelor inconștiente pe care le tot rulăm în viața noastră. Despre autoîngrijire, senzualitatea experiențelor vieții, (re)descoperirea puterii personale și dezvoltarea capacității de a-ți asuma responsabilitatea pentru propria bunăstare…

… cu ușurință, claritate și în cel mai natural și firesc mod posibil. Prin reactivarea mecanismelor interne de autoreglare, tremurul neurogenic – vibrație interioară care este specifică tuturor mamiferelor, printre care și Omul – susține deopotrivă corpul și sistemul nervos să elibereze supratensiunile acumulate.

Astfel, cu ușurință și într-un timp mult mai scurt decât în cazul altor practici, putem reveni la starea de prezență, centrare, putere interioară, încredere, claritate, disponibilitate, echilibru și funcționare optimă la toate nivelele.

Prin practicarea consecventă a TRE®, așa cum a fost concepută și creată de Dr. David Berceli, putem să ne bucurăm conștient și mult mai senzual de toate experiențele vieții. Să construim și să menținem relații sănătoase și împlinitoare cu alți oameni. Să trasăm limite de siguranță cu încredere și compasiune. Să prevenim burn-out-ul, anxietatea sau depresia.

🖤 Câteva dintre beneficiile practicării TRE® cu consecvență:

 • Creșterea flexibilității – a corpului, și în viață în general;
 • O mai bună stare de prezență și de centrare (grounding);
 • 
Îmbunătățirea posturii fizice;
 • Creșterea rezilienței în fața provocărilor vieții;
 • 
Relaxare profundă și o calitate mai bună a odihnei/ somnului;
 • Abilitatea de a respira mai profund și deplin conștient;
 • Îmbunătățirea stării de prezență;
 • 
Creșterea încrederii în sine;
 • 
Echilibrarea funcțiilor sexuale și creșterea capacității orgasmice;
 • 
Abilitatea de a crea și susține legături profund intime;
 • Eliberarea vechilor tipare și modele comportamentale care nu îți mai sunt necesare în prezent, pentru a face loc unor noi modele și strategii personale de actualitate, care să te susțină și împuternicească, ajutând astfel și la obținerea succesului și echilibrului pe termen mediu și lung.

 

🖤 Cum să vii pregătit(ă):

 • Nivelul de dificultate nu reprezintă un criteriu de selecție, fiind vorba de un proces personalizat de autoreglare, fiecare participant este încurajat și susținut să lucreze în ritmul său propriu.
 • Îmbrăcăminte lejeră, decentă și confortabilă.
 • Apă într-o sticlă și (dacă simți că e potrivit pentru tine) un caiețel în care să îți poți nota experiența și conștientizările.
 • O minte deschisă ☺

 

🖤 Cum și pentru ce?!

În această serie de atelier de 2 ore vom explora cum, prin vibrație naturală, putem ajunge la stări de plăcere profundă, echilibru și conectare cu sine și cu înțelepciunea organismului.

Vom explora corpurile noastre concepute pentru plăcere și cum să eliberăm tensiunile, să accesăm ușor parte savuroasă din noi și cum să ne dezvoltăm capacitatea de a sta în intensitatea emoțiilor.

Relaxarea, plăcerea, redescoperirea curiozității și entuziasmului, conectarea profundă și siguranța sunt principalele caracteristici ale acestor ateliere.

Vom învăța mai multe despre propriul corp, mecanismele lui de autoreglare, plăcere și relația ei cu:

🖤 Psoas-ul [mușchiul luptei, fugii sau înghețului] care se află în centrul corpurilor noastre și se suprasolicită când trăim într-un corp stresat – își pierde hidratarea și, datorită locației sale, are un efect semnificativ asupra a tot ceea ce se află în jurul său [plămâni, diafragmă, șolduri, organe genitale, pelvis, intestine].

🖤 Nervul vag are o semnificație importantă în ceea ce privește conexiunea, atât cu noi înșine cât și cu ceilalți. Un nerv vag nesănătos poate afecta capacitatea noastră de a avea angajamente sociale sănătoase – un nerv vag sănătos permite intimitate, creștere spirituală, intuiție, încredere și vitalitate.

În cadrul fiecărei sesiuni vei fi ghidat printr-o sesiune de explorare somatică pentru a elibera stresul și tensiunile și a găsi acel loc adevărat și semnificativ al prezenței și plăcerii, într-un mediu foarte sigur.

Aceste ateliere sunt dedicate atât bărbaților cât și femeilor – singuri sau cupluri. Te rugăm să reții că în aceste ateliere nu există nuditate sau practici cu orientare sexuală.
‎ ‎‎
🖤 Data și Ora:

În fiecare miercuri de la 17:45 – 19:30
(în perioada 01 iulie – 31 august)

🖤 Investiție:

220 RON / sesiune ocazională SAU de la 150 RON / sesiune, pe bază de abonament. (detalii mai jos)

Te rog să reții că locurile sunt limitate. Rezervarea fermă a unui loc se face odată cu plata.

🖤 Modul de înscriere:

Dacă unul din cele 6 locuri disponibile este al tău, înscrie-te completând formularul de mai jos cu Numele, telefonul, adresa de e-mail, cum vrei să participi (ocazional/abonament – de care), data de la care vrei să începi. Modalitatea de plată preferată (dacă dorești factură pe firmă, trimite-mi și datele de facturare).
Obs.: Tot astfel mă poți contacta și pentru informații suplimentare.

🖤 Locație:

Sambodhi Studio, str. Popa Rusu 16A, et. 2, București
.

🖤 Facilitator:

H.M. Iulia Ioana este Trainer Resonanz și în metode alternative de educație, Coach holistic, art-terapeut, autor de cărți și cursuri online și Facilitator TRE® din anul 2019, în prezent fiind și Președinte al Asociației TRE® România. Specializată în sănătate holistică și somatică, dezvoltare personală și gifted-education, ea explorează descoperirea și dezvoltarea potențialului uman și organizațional de peste 20 ani.
‎ ‎
Misiunea ei în acest domeniu este aceea de a susține oamenii în procesul de reconectare conștientă cu corpul – mintea – sufletul și armonizarea acestora, reactivarea mecanismelor interne de autoreglare, eliberarea stresului asociat cu performanța în viață, precum și oferirea unor spații de susținere și împuternicire care să remedieze disfuncțiile corp-minte, minte suflet, suflet – corp care pot cauza dezechilibre în modul de funcționare și în viață.
‎ ‎
În sesiunile, atelierele și retreat-urile sale, oferă practici holistice puternice și inovatoare pentru a reduce stresul, durerea și alte efecte adverse ale stresului și traumei. Pentru împuternicire, eliberare, redobândirea echilibrului și stării de sănătate, realizarea sentimentului de împlinire pe toate planurile vieții.
‎ ‎
Te aștept cu drag să ne scuturăm de toate grijile, stresul și tensiunile cotidiene, pentru a ne putea accesa vibrațiile interioare, pentru o vară de neuitat. 😉
‎ ‎

Let’s shake it of!
Iulia Ioana 🖤

H.M. Iulia Ioana. Facilitator

Organizer

H.M. Iulia Ioana. Facilitator
Email
iuliaioana@invatasazbori.ro
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=459

Sunt H.M. Iulia Ioana și însoțesc oamenii pe calea (re)descoperirii de sine, către versiunea lor cea mai înaltă și împlinită. Cu o carieră multidisciplinară ce îmbină arta, dreptul, educația și dezvoltarea personală, am creat un sistem ce răspunde nevoii de creștere și înflorire pe toate planurile. Acest mod de a fi și de a gândi reflectă pasiunea mea pentru dezvoltarea potențialului uman, prin educație, arte și metode holistice. Cu rădăcini în București, mi-am început cariera ca sportiv de performanță în artele marțiale. Descoperind, prin propria experiență, fundamentele educației abilităților înalte, la 19 ani am făcut saltul în lumea creației prin fotografie, grafică și (alte) arte vizuale, continuând cu studii în cinematografie și imagine de film, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. Creațiile mele m-au condus spre domeniul protecției drepturilor de autor și, astfel, după absolvirea Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, am devenit și avocat specializat în Dreptul proprietății intelectuale. Sunt soție și mamă dedicată celor trei copii și am mai multe calificări menite să ajute oamenii în a-și găsi claritatea, echilibrul și libertatea în viețile lor. Sunt Trainer Kutschera Resonanz®, Coach Holistic, Mentor în dezvoltare strategică sustenabilă, Art Terapeut și expert în metode alternative de educație. Sunt un promotor activ al educației prin metode inovative, în ultimii 20 de ani contribuind la schimbarea paradigmei de gândire în educație și în sistemul de învățământ din România. Calitatea mea de Trainer, atât pe plan național, cât și international, susțin angajamentul meu față de creșterea și dezvoltarea personală. Și sunt mândră de asta. În calitate de Coach și Personal Development Counselor, certificat de IANLP și de CNFPA, am lucrat pentru a îmbunătăți viața și performanța altora. Având la bază o amplă experiență și mai multe formări și certificări, am dezvoltat propria metodă ReUnity MATRIX® care acționează în mod sinergic pe toate cele trei planuri: minte – trup – suflet, în același timp. Pentru a valorifica resursele interioare și exterioare, întregul potențial uman și matricea universală, în beneficiul sănătății și calității vieții. Prin această metodă proprie inspir și antrenez pe oricine își dorește să își optimizeze viața într-un mod holistic. Să-și depășească propriile bariere, să atingă o stare de echilibru și armonie interioară și să-și dezvolte propriile abilități, la cel mai înalt nivel. Expertiza mea în Art Therapy, prin metode de ultimă oră recunoscute internațional, cea în Mandale de Lumină, folosind metoda Ursulei Irgang din Austria, fototerapie, carduri proiective Points Of You® și de facilitator de TRE®- Tension & Trauma Release Exercise, atestată de TRE® LLC USA, m-au ajutat să aduc multă alinare în viețile oamenilor cu care am lucrat. Am ținut cururi, clase și conferințe în țară și în străinătate. Am facilitat grupuri, formând mentori, profesori, părinți și terapeuți. Cred cu tărie în potențialul uman de a atinge excelența prin auto-descoperire și auto-depășire. În plus, sunt autor de cărți și cursuri online, având o abordare practică și teoretică bazată pe experiențele mele de viață și profesionale, acumulate în diverse domenii. Pe parcursul a peste două decenii de activitate, am dobândit o experiență vastă și variată, învățând cum să aduc schimbări calitative în viețile multor oameni. I-am ajutat să își (re)descopere sensul, să depășească limitările și rutina plictisitoare și să-și dobândească libertatea și autonomia emoțională. I-am învățat cum să descopere ei înșiși să trăiască autentic, cu pasiune și împliniți. Atât în plan personal cât și profesional. Ca Fondator și Președinte al Asociației Învață să Zbori®, al Asociației TRE® România, membru al CMA® – Complementary Medical Association UK, Trainer și Master Coach certificat de Institut Kutschera® Austria și Mentor în dezvoltare strategică – personală și profesională -, sunt încântată să împărtășesc din cunoașterea și experiențele mele și să contribui la o lume în care educația și dezvoltarea personală, profesională și spirituală sunt accesibile tuturor.

Date

17 Jul 2024

Time

5:45 PM - 7:30 PM

Activity

> STUDIO CLASS

Location

> Sambodhi | SALA 2
H.M. Iulia Ioana. Facilitator

Organizer

H.M. Iulia Ioana. Facilitator
Email
iuliaioana@invatasazbori.ro
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=459

Sunt H.M. Iulia Ioana și însoțesc oamenii pe calea (re)descoperirii de sine, către versiunea lor cea mai înaltă și împlinită. Cu o carieră multidisciplinară ce îmbină arta, dreptul, educația și dezvoltarea personală, am creat un sistem ce răspunde nevoii de creștere și înflorire pe toate planurile. Acest mod de a fi și de a gândi reflectă pasiunea mea pentru dezvoltarea potențialului uman, prin educație, arte și metode holistice. Cu rădăcini în București, mi-am început cariera ca sportiv de performanță în artele marțiale. Descoperind, prin propria experiență, fundamentele educației abilităților înalte, la 19 ani am făcut saltul în lumea creației prin fotografie, grafică și (alte) arte vizuale, continuând cu studii în cinematografie și imagine de film, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. Creațiile mele m-au condus spre domeniul protecției drepturilor de autor și, astfel, după absolvirea Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, am devenit și avocat specializat în Dreptul proprietății intelectuale. Sunt soție și mamă dedicată celor trei copii și am mai multe calificări menite să ajute oamenii în a-și găsi claritatea, echilibrul și libertatea în viețile lor. Sunt Trainer Kutschera Resonanz®, Coach Holistic, Mentor în dezvoltare strategică sustenabilă, Art Terapeut și expert în metode alternative de educație. Sunt un promotor activ al educației prin metode inovative, în ultimii 20 de ani contribuind la schimbarea paradigmei de gândire în educație și în sistemul de învățământ din România. Calitatea mea de Trainer, atât pe plan național, cât și international, susțin angajamentul meu față de creșterea și dezvoltarea personală. Și sunt mândră de asta. În calitate de Coach și Personal Development Counselor, certificat de IANLP și de CNFPA, am lucrat pentru a îmbunătăți viața și performanța altora. Având la bază o amplă experiență și mai multe formări și certificări, am dezvoltat propria metodă ReUnity MATRIX® care acționează în mod sinergic pe toate cele trei planuri: minte – trup – suflet, în același timp. Pentru a valorifica resursele interioare și exterioare, întregul potențial uman și matricea universală, în beneficiul sănătății și calității vieții. Prin această metodă proprie inspir și antrenez pe oricine își dorește să își optimizeze viața într-un mod holistic. Să-și depășească propriile bariere, să atingă o stare de echilibru și armonie interioară și să-și dezvolte propriile abilități, la cel mai înalt nivel. Expertiza mea în Art Therapy, prin metode de ultimă oră recunoscute internațional, cea în Mandale de Lumină, folosind metoda Ursulei Irgang din Austria, fototerapie, carduri proiective Points Of You® și de facilitator de TRE®- Tension & Trauma Release Exercise, atestată de TRE® LLC USA, m-au ajutat să aduc multă alinare în viețile oamenilor cu care am lucrat. Am ținut cururi, clase și conferințe în țară și în străinătate. Am facilitat grupuri, formând mentori, profesori, părinți și terapeuți. Cred cu tărie în potențialul uman de a atinge excelența prin auto-descoperire și auto-depășire. În plus, sunt autor de cărți și cursuri online, având o abordare practică și teoretică bazată pe experiențele mele de viață și profesionale, acumulate în diverse domenii. Pe parcursul a peste două decenii de activitate, am dobândit o experiență vastă și variată, învățând cum să aduc schimbări calitative în viețile multor oameni. I-am ajutat să își (re)descopere sensul, să depășească limitările și rutina plictisitoare și să-și dobândească libertatea și autonomia emoțională. I-am învățat cum să descopere ei înșiși să trăiască autentic, cu pasiune și împliniți. Atât în plan personal cât și profesional. Ca Fondator și Președinte al Asociației Învață să Zbori®, al Asociației TRE® România, membru al CMA® – Complementary Medical Association UK, Trainer și Master Coach certificat de Institut Kutschera® Austria și Mentor în dezvoltare strategică – personală și profesională -, sunt încântată să împărtășesc din cunoașterea și experiențele mele și să contribui la o lume în care educația și dezvoltarea personală, profesională și spirituală sunt accesibile tuturor.

INSCRIERE
5.0
Based on 373 reviews
powered by Google
js_loader
 • Rezervare
 • Detalii Participant
 • Detalii Plata
 • Confirmare
Select Date *
17-07-2024

July 2024

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
5:45 PM - 7:30 PM
18
19
20
21
22
23
24
5:45 PM - 7:30 PM
25
26
27
28
29
30
31
5:45 PM - 7:30 PM
1
2
3
4
Chosen Time:
Discovery - Acces ocazional (1 sesiune)
220 RON
Locuri Ramase: 6
The Discovery - Acces ocazional (1 sesiune) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Abonament Explorer (4 sesiuni)
700 RON
Locuri Ramase: 6
The Abonament Explorer (4 sesiuni) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Abonament Free Spirit (8 sesiuni)
1200 RON
Locuri Ramase: 6
The Abonament Free Spirit (8 sesiuni) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Participare pe bază de Abonament
Am Abonament
Locuri Ramase: 6
The Participare pe bază de Abonament ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
5.0
Based on 373 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language