+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

7:00 PM - 8:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 2

Date

12 Nov 2023
Expired!

SILENT TEA CEREMONY AND SOUND JOURNEY

ᴅᴇѕᴘʀᴇ ᴛᴇʀᴀᴘɪᴀ ᴘʀɪɴ ѕᴜɴᴇᴛ
❂ Din timpuri străvechi, ființele umane au folosit sunetul pentru a primi informație din mediul înconjurător, pentru a comunica unii cu alții și pentru a vindeca și a transforma. Aproape toate culturile indigene și antice au integrat sunetul și au avut convingerea că sunetul este forța creativă care a avut puterea să genereze începutul Universului.
❂ Terapia prin sunet ajută la crearea unei stări profunde de relaxare prin alterarea stărilor și frecvențelor undelor cerebrale. Când undele cerebrale se mișcă de la starea normală activă și alertă Beta la starea de relaxare meditativă Alpha, Theta (o stare adânc meditativă) sau chiar Delta (somn profund), se experimentează o descreștere a bătăilor inimii și a tensiunii arteriale, corpul se relaxează, respirația este mai intensă și se induce o stare mai receptivă la vindecarea profundă. Stresul, tensiunea și grijile dispar. Folosind diferite aspecte ale vibrației, ale tonalităților și ale frecvențelor, terapia prin sunet facilitează o realiniere a întregului corp energetic, aceasta lucrând în câmpul fizic, în cel emoțional, cel mental și spiritual. Sunetul are efecte puternice asupra sistemului nervos.
———————————–
DESPRE EVENIMENT
‏‏‎ ‎
𝗣𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲
Într-o călătorie vindecătoare prin sunet, vii exact așa cum ești tu, iar eu te aștept cu o saltea yoga, o pătură confortabilă și o pernă, dacă ai nevoie. Deschidem ceremonia cu meditație, respirație conștientă, iar apoi ne cufundăm în experiența sonoră.
‏‏‎ ‎
𝗖𝗮𝗹𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮
Voi folosi diverse instrumente terapeutice pentru a crea o imersiune vibrațională pe care o vei simți traversându-ți corpul. Vei experimenta puterea vindecătoare a bolurilor tibetane, a monocordului, a tobei din oțel (handpan sau ce anume?) și a celor șamanice, a pianului african 🙂 (kalimba), a fluierelor amerindiene și alte altor instrumente care te vor ajuta să eliberezi blocajele energetice și îți vor induce o stare de relaxare profundă.
—————————————
DESPRE BENEFICII
‏‏‎ ‎
sᴇsɪᴜɴɪʟE ᴅᴇ ᴛᴇʀᴀᴘɪᴇ ᴘʀɪɴ sᴜɴᴇᴛ:
♡ Reduc stresul
♡ Relaxează profund sistemul nervos
♡ Reduc anxietatea
♡ Reduc presiunea arterială
♡ Îmbunătățesc somnul
♡ Echilibrează emisferele creierului
♡ Masează sonor celulele corpului
♡ Curăță câmpul energetic, elimină emoțiile negative
♡ Ajută la conectarea cu Sinele Superior
♡ Cresc energia vitală, creativitatea, intuiția și motivația
♡ Ajută la îndepărtarea blocajelor și a toxinelor
♡ Ajută la întărirea sistemului imunitar
♡ Ajută la eliberarea vechilor credințe limitative, obiceiuri și modalități de gândire care nu îți mai servesc și au un efect negativ asupra sănătății.
—————————————-
DESPRE FACILITATORI
‏‏‎ ‎
𝗦𝗮𝗺𝗶𝗿𝗮
Samira este Sound Healer Practitioner acreditat de către Asociația Internațională de Sound Therapy și se formează, în prezent și în pedagogia muzicală Dalcroze, în cadrul Programului de Certificare Dalcroze în parteneriat cu Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, unde explorează muzica prin corp și ritmicitatea lui.
Îmbină sunetele instrumentelor terapeutice cu mișcarea somatică, ritmicitatea corporală și lucrul cu energia pentru a crea spații care armonizează corpul și conectează cu spiritul.
Oferă sesiuni de grup sau ședințe individuale de terapie vibrațională în București, România.
Având un background în muzică, misiunea Samirei este să susțină spații sigure și hrănitoare în care ceilalți să își ridice vocile, să-și vindece relația cu propriile voci, cu identitatea lor în sunet și să-și poată elibera emoțiile captive în corp și în minte prin puterea sunetului.
În vara anului 2022, a finalizat un training intensiv în Spania în Sound Healing de 120 h, unde a fost martoră la puterea transformatoare a frecvențelor prin voce, boluri tibetane, diapazoane, tobe șamanice și alte instrumente acustice folosite în scop terapeutic.
Terapia prin sunet echilibrează, armonizează și realiniază structura trup-minte-suflet, este medicină pentru creier, iar vibrațiile și frecvențele izvorâte din diverse instrumente terapeutice deschid spații interioare.
—————————–
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎
Mihaela
Bună! Eu sunt Mihaela Maricescu, alias Femeia Colibri și mă ocup cu medicina energetică: ședințe private, ceremonii și ritualuri de vindecare.
Am început cu o moarte clinică, am continuat cu școala de medicină energetică The Four Winds a lui Alberto Villoldo (cursurile fizice, din SUA, și on-line cele avansate); am participat la călătoriile inițiatice pe care el le oferă în Peru iar ulterior, am adăugat altele (online), cu Sara Ingerman și Renee Baribeau.
Sunetul a intrat în viața mea într-o altă tabără din Peru, o dietă aprigă cu plante medicinale care m-a deschis în mod neașteptat către ‘cântecele de vindecare’. Și-au pierdut culoarea și intensitatea junglei, dar continuă să vină la mine, în timpul ceremoniilor sau în momentele meditative, deseori în locuri încărcate energetic. Uneori sunt vorbele pământului care se vor transmise, alteori …ale sufletului.
Și cum la început e practica apoi teoria 🙂, anii trecuți am participat la două tabere intensive (în care am cântat de dimineața până seara), iar anul acesta m-am decis să mă înscriu la două programe: 240 de ore de pregătire (cursuri fizice, intensive, în Spania) – unul numit ‘healing voice’, celălalt ‘sound healing’- pentru a putea facilita călătoriile pe sunet.
Pentru mine, energia e tot ce există.
Ea se manifestă sub infinite forme, densități și culori. Uneori, lasă o amprentă colorată pe hârtie, alteori rămâne agățată în spațiile dintre cuvinte, deseori sare de la o linie la alta și nu rareori dansează în aer. Dar niciodată nu se pierde și întotdeauna atinge inimile oamenilor.
Vreți să vă convingeți? 😉
———————————–
‏‏‎ ‎
ADMIN
înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos,
contribuția este de 150 de ron
durata este de o oră jumătate circa
hainele se recomandă a fi comode, veți sta pe jos, pe saltelute
pernele, saltelele și păturile vă vor fi furnizate
Mihaela Maricescu. alias Femeia Colibri

Organizer

Mihaela Maricescu. alias Femeia Colibri
Email
m.maricescu@yahoo.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=219

Bună! Eu sunt Mihaela Maricescu, alias Femeia Colibri și mă ocup cu medicina energetică: ședințe private, ceremonii și ritualuri de vindecare. Călătoria mea a început în 2009, când am trecut prin așa-zisa ‘moarte clinică’, în urma unor peripeții chirurgicale. A continuat cu o tabără Vipassana în Bali, cu (sute, la propriu) cărți și (zeci de) cursuri fizice și online - cu Tony Robbins, Sadhguru, Joe Dispenza, Richard Bandler, Punnu Singh Wasu, Robin Sharma - în încercarea mea de a găsi o explicație cât de cât verosimilă. Am găsit-o la șamanii Q’ero, apoi la școala de medicină energetică The Four Winds a lui Alberto Villoldo; după cursurile fizice din SUA (și cele avansate, online) am participat la călătoriile inițiatice pe care el le oferă în Peru. Ulterior, cu Sara Ingerman și Renee Baribeau am reușit să integrez și o parte din energia feminină. Am început să lucrez cu publicul abia în 2019, după ce am ieșit dintr-o dietă cu plante medicinale (condusă de șamanii Shipibo în Peru) care m-a copleșit de-a dreptul dar m-a curățat și deschis către lume și, în mod neașteptat, către ‘cântecele de vindecare’. Am început să parcurg și acel drum, pentru a putea facilita călătoriile pe sunet. Anii trecuți am participat la două tabere în care am cântat de dimineața până seara, iar anul acesta am terminat două programe de pregătire (240 de ore de pregătire în total, cursuri fizice, în Spania): unul numit ‘the healing voice training’, celălalt ‘sound healing certification training’. Ceremoniile au intrat în viața mea în mod natural dar decis: le conduc folosind cele mai blânde plante care există: ceaiul, cacaoa pură, apa. Le îmbin ori cu sunetul, ori cu liniștea desăvârșită. Oh, da… pentru cacao m-am dus în Guatemala, pe marginea lacului Atitlan. În 80 de ore :) Tata Izaias și Nana Isabella mi-au vorbit despre calendarul maiaș, despre tradițiile și obiceiurile noi și vechi, și mai ales, mi-au arătat cum să fac o ceremonie cu cacao sacră. Pentru mine, energia e tot ce există.

Other Organizers

Samira Natour. Sound Healer Practitioner
Samira Natour. Sound Healer Practitioner
Email
samiranatour@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=220

Samira este Sound Healer Practitioner acreditat de către Asociația Internațională de Sound Therapy și se formează, în prezent și în pedagogia muzicală Dalcroze, în cadrul Programului de Certificare în parteneriat cu Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, unde explorează muzica prin corp și ritmicitatea lui. Îmbină sunetele instrumentelor terapeutice cu mișcarea somatică, ritmicitatea corporală și lucrul cu energia pentru a crea spații care armonizează corpul și conectează cu spiritul. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de formare, ateliere și retreat-uri unde a explorat puterea vocii ca medicină, precum Vocal Odyssey cu Nessi Gomes, The Magic & Medicine of Music, cu Allison Davies sau Awakening the Voice, cu SusieRo sau coaching vocal 1-1 cu Charli Kornblum. A urmat un atelier intensiv de terapie vocală prin metoda "School for Uncovering the Voice”, susținut de Baldo Mikulic. Atrasă de înțelepciunea andină, se inițiază printr-un mentorat în Calea Vindecătorului Andin Paqo, susținut de Escola Mistica Andina, Nación Q’eros, Cusco. Oferă sesiuni de grup sau ședințe individuale de terapie vibrațională în București, România. Având un background în muzică, misiunea Samirei este să susțină spații sigure și hrănitoare în care ceilalți să își ridice vocile, să-și vindece relația cu propriile voci, cu identitatea lor în sunet și să-și poată elibera emoțiile captive în corp și în minte prin puterea sunetului. În vara anului 2022, a finalizat un training intensiv în Spania în Sound Healing de 120 h, unde a fost martoră la puterea transformatoare a frecvențelor prin voce, boluri tibetane, diapazoane, tobe șamanice și ale altor instrumente acustice folosite în scop terapeutic. Terapia prin sunet echilibrează, armonizează și realiniază structura trup-minte-suflet, este medicină pentru creier, iar vibrațiile și frecvențele izvorâte din diverse instrumente terapeutice deschid spații interioare.

Date

12 Nov 2023
Expired!

Time

7:00 PM - 8:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 2
Mihaela Maricescu. alias Femeia Colibri

Organizer

Mihaela Maricescu. alias Femeia Colibri
Email
m.maricescu@yahoo.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=219

Bună! Eu sunt Mihaela Maricescu, alias Femeia Colibri și mă ocup cu medicina energetică: ședințe private, ceremonii și ritualuri de vindecare. Călătoria mea a început în 2009, când am trecut prin așa-zisa ‘moarte clinică’, în urma unor peripeții chirurgicale. A continuat cu o tabără Vipassana în Bali, cu (sute, la propriu) cărți și (zeci de) cursuri fizice și online - cu Tony Robbins, Sadhguru, Joe Dispenza, Richard Bandler, Punnu Singh Wasu, Robin Sharma - în încercarea mea de a găsi o explicație cât de cât verosimilă. Am găsit-o la șamanii Q’ero, apoi la școala de medicină energetică The Four Winds a lui Alberto Villoldo; după cursurile fizice din SUA (și cele avansate, online) am participat la călătoriile inițiatice pe care el le oferă în Peru. Ulterior, cu Sara Ingerman și Renee Baribeau am reușit să integrez și o parte din energia feminină. Am început să lucrez cu publicul abia în 2019, după ce am ieșit dintr-o dietă cu plante medicinale (condusă de șamanii Shipibo în Peru) care m-a copleșit de-a dreptul dar m-a curățat și deschis către lume și, în mod neașteptat, către ‘cântecele de vindecare’. Am început să parcurg și acel drum, pentru a putea facilita călătoriile pe sunet. Anii trecuți am participat la două tabere în care am cântat de dimineața până seara, iar anul acesta am terminat două programe de pregătire (240 de ore de pregătire în total, cursuri fizice, în Spania): unul numit ‘the healing voice training’, celălalt ‘sound healing certification training’. Ceremoniile au intrat în viața mea în mod natural dar decis: le conduc folosind cele mai blânde plante care există: ceaiul, cacaoa pură, apa. Le îmbin ori cu sunetul, ori cu liniștea desăvârșită. Oh, da… pentru cacao m-am dus în Guatemala, pe marginea lacului Atitlan. În 80 de ore :) Tata Izaias și Nana Isabella mi-au vorbit despre calendarul maiaș, despre tradițiile și obiceiurile noi și vechi, și mai ales, mi-au arătat cum să fac o ceremonie cu cacao sacră. Pentru mine, energia e tot ce există.

Other Organizers

Samira Natour. Sound Healer Practitioner
Samira Natour. Sound Healer Practitioner
Email
samiranatour@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=220

Samira este Sound Healer Practitioner acreditat de către Asociația Internațională de Sound Therapy și se formează, în prezent și în pedagogia muzicală Dalcroze, în cadrul Programului de Certificare în parteneriat cu Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, unde explorează muzica prin corp și ritmicitatea lui. Îmbină sunetele instrumentelor terapeutice cu mișcarea somatică, ritmicitatea corporală și lucrul cu energia pentru a crea spații care armonizează corpul și conectează cu spiritul. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de formare, ateliere și retreat-uri unde a explorat puterea vocii ca medicină, precum Vocal Odyssey cu Nessi Gomes, The Magic & Medicine of Music, cu Allison Davies sau Awakening the Voice, cu SusieRo sau coaching vocal 1-1 cu Charli Kornblum. A urmat un atelier intensiv de terapie vocală prin metoda "School for Uncovering the Voice”, susținut de Baldo Mikulic. Atrasă de înțelepciunea andină, se inițiază printr-un mentorat în Calea Vindecătorului Andin Paqo, susținut de Escola Mistica Andina, Nación Q’eros, Cusco. Oferă sesiuni de grup sau ședințe individuale de terapie vibrațională în București, România. Având un background în muzică, misiunea Samirei este să susțină spații sigure și hrănitoare în care ceilalți să își ridice vocile, să-și vindece relația cu propriile voci, cu identitatea lor în sunet și să-și poată elibera emoțiile captive în corp și în minte prin puterea sunetului. În vara anului 2022, a finalizat un training intensiv în Spania în Sound Healing de 120 h, unde a fost martoră la puterea transformatoare a frecvențelor prin voce, boluri tibetane, diapazoane, tobe șamanice și ale altor instrumente acustice folosite în scop terapeutic. Terapia prin sunet echilibrează, armonizează și realiniază structura trup-minte-suflet, este medicină pentru creier, iar vibrațiile și frecvențele izvorâte din diverse instrumente terapeutice deschid spații interioare.

5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language