+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Retreat Mărgău Apuseni

Date

29 Oct 2023 - 01 Nov 2023
Expired!

Retreat de Furie Sacră – Rise-up in Wholeness

✨ RETREAT DESTINAT FEMEILOR ✨
‏‏‎ ‎
CÂND? 29 octombrie- 1 noiembrie 2023 (duminică- miercuri)
UNDE? Retreat Mărgău Apuseni, jud. Cluj
‏‏‎ ‎
O invitație într-o călătorie experiențială de întâlnire cu sălbăticia și cumințenia interioară, cu autenticitatea și falsitatea, cu furia și blândețea, cu moartea și renașterea, cu lipsa și abundența.
‏‏‎ ‎
Imaginează-ți că pășești într-un parc de aventură plin de oglinzi. Unele îți reflectă aspecte întunecate, altele doar din cele mai luminoase. Te plimbi prin acest parc și îți întâlnești sălbăticia, furia neexprimată, toți balaurii ce s-au înmulțit înlăuntrul tău de fiecare dată când ai spus Da în loc de Nu, de fiecare dată când nu ai știut să te alegi și onorezi și pe tine, nu doar pe ceilalți.
‏‏‎ ‎
Ce e magic în acest parc e că toți balaurii și toată furia aparent distrugătoare e primită cu iubire și compasiune și fiecare oglindă îți ține spațiul ca tu să exprimi ce n-ai exprimat nicicând (poate). E un parc al siguranței înainte de toate, un parc în care nu există Trebuie. Și toate formele de viață și toate emoțiile sunt bineprimite aici.
Elementele naturii te susțin ca tu să te poți primi pe tine pe deplin, să te relaxezi în disconfort și să înveți să te iubești un pic mai mult și să te aduci în lume și în relațiile tale cu mai multă onestitate și autenticitate.
‏‏‎ ‎
Caii te poartă călare și te invită să întrupezi măreția și blândețea lor. Apa te primește să-ți scalzi în ea rigiditățile, tensiunile, încrâncenările și să armonizezi apele interioare ale ființei tale, să te abandonezi vieții atunci când controlul nu-ți mai servește. Pădurea te aude atunci când simți să strigi din toți rărunchii, păsările îți răspund, iar femeile din cerc te cuprind.
‏‏‎ ‎
Și-am încălecat pe-o șa și ți-am spus povestea-șa…..Iar dacă ai ajuns până aici și inima ta simte că vrea să afle mai multe, în rândurile de mai jos, îți dezvăluim plămădelile și rânduielile acestui retreat.
‏‏‎ ‎
🌗 ACTIVITĂȚI 🌗 𝗖𝗲 𝘃𝗼𝗺 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮?
Cercuri și ritualuri de femei
Kali ceremony – Practică de lucru cu furia oarbă și furia sacră
Comunicare autentică și oglindire în cerc
Conectare la Sine prin Călărie
Baie terapeutică în piscină
Meditație, tăcere, respirație conștientă
Mișcare conștientă: mindful walking, Yoga
Conectare la apă, aer, foc, pământ și ce ne va mai inspira energia noastră și a locului împreună
‏‏‎ ‎
🌲 CUIBUL NOSTRU PENTRU 4 ZILE
Retreat Mărgău Apuseni e un loc cu iz de liniște ce împletește cu rafinament confortul cu dragul de natură. Este o locație adults only, creată special pentru experiențe de suflet.
*Cazarea se face în camere duble cu pat dublu. Nu există posibilitatea de a sta în camere single.
* 6 băi, living, parcare privată, terasa, piscină, foișor, sun beds.
*Transportul nu este inclus (dar susținem car-sharingul între participante). Locația se află la aprox. 1.30 de Cluj-Napoca, 3.30h de Sibiu, 4.15h de Timișoara și 6.50h de București.
*În acest spațiu nu se consumă băuturi alcoolice.
‏‏‎ ‎
🥦 HRANĂ
Cum ar fi ca atunci când mănânci să îți hrănești conștient întreaga ființă, nu doar trupul? Hrana ne oferă multiple căi de conectare la noi înșine, de cultivare a simțurilor și de conectare unii cu ceilalți. Uneori tot ce e nevoie e de o stare de prezență și de o intenție de onorare a noastră, a hranei și a Mamei Pământ.
Ne dorim să îți oferim momente de tihnă în jurul mesei, încununate cu recunoștință, tăcere și râsete.
Ne vom aduna împreună în jurul mesei de 3 ori pe zi. Vom degusta bucate alese din ingrediente de sezon, cutivate ecologic de mâinile iscusite ale celor de la Blue Gardens și pregătite cu iubire de maestra într-ale hranei vegetariene: Chef Teodora.
‏‏‎ ‎
🌔 CÂT COSTĂ?
🌸 PREȚ loc în cameră dublă = 2500 RON / persoană / 3 nopți
(nu există posibilitatea de cameră single)
‏‏‎ ‎
🌔 CE E INCLUS 🌔
• Culcuș pentru 3 nopți într-un colț de rai destinat regăsirii de sine și liniștii interioare
• Bucate alese din ingrediente de sezon, cutivate ecologic la Blue Gardens și pregătite cu iubire de maestra într-ale hranei vegetariene: Chef Teodora
• Gustări sănătoase, fructe, ceaiuri și alte bunătățuri all day long
• Spațiu sigur, primitor doar pentru femei
• Baie terapeutică în piscina încălzită
• Halate pt piscină și prosoape
• O plimbare agale purtată de cal (1h de echitație)
• Clasele de Yoga, Cercurile, Atelierele și Practicile Tematice
• Muzica naturii
• SusȚinerea Cercului și toate activitățile retreatului
• Cercul de follow-up post retreat
‏‏‎ ‎
👉 CUM TE ÎNSCRII Completezi acest formularul de mai jos
Procedură de rezervare a locului:
👉După înscriere, te vom contacta pentru a planifica un scurt apel telefonic (max 20 min), tu să ne spui despre nevoile tale, iar noi să înțelegem dacă e potrivit pentru tine să vii în acest retreat. Confirmarea locului se face prin plata unui avans de 700 lei în următoarele 48h de la înscriere.
‏‏‎ ‎
🌙 𝗖𝗶𝗻𝗲 𝘁𝗲 𝗴𝗵𝗶𝗱𝗲𝗮𝘇𝗮? ☀️
Inițiatoare Retreat – 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗖𝗮𝗹𝗶𝗻 susține femeia să se (re)conecteze la propria naturalețe pentru a-și crește impactul în lume în acord cu ritmurile sale interioare – cu asumare și curaj, dintr-o stare de curgere, fără sacrificiu de sine, frică de judecată și osteneală inutilă. 💫 De 14 ani țese spații transformaționale prin facilitare de experiențe de Trai Sustenabil, Programe de Antreprenoriat Feminin Rise-up & Shine, cercuri de femei și cercuri mixte, retreaturi, ritualuri în natură și sesiuni individuale de coaching & mentoring. 💫 Diana e totodată co-autoare a mai multor cărți și publicații, precum: Femei în Cercul Lumii, Manualul Respect pentru Resurse, ghidul de hrană sustenabilă Să ne fie de Mai Bine. 💥
‏‏‎ ‎
Cocreatoare Retreat – 𝐓𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫𝐚 𝐇𝐚𝐢𝐝𝐮, sunt gazda de cercuri de femei si mixte, vindecător intuitiv, instructor de yoga pentru copii, instructor hatha yoga pentru adulți, iubitoare de frumos, de natura și de viata! Susțin evoluția, vindecarea, conștientizarea de Sine prin mișcare, joacă, dans, exprimare liberă și manifestarea copilului interior.
Și totuși c𝗲 𝗴𝗵𝗶𝗱 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗱𝗲𝗰𝗮̂𝘁 𝗶̂𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲𝗽𝗰𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝘃𝗶𝗲𝘁𝗶𝗶 𝗶̂𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗶𝘁𝗮 𝗰𝘂 𝗹𝗲𝗴𝗶𝗹𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶?
Nu vom avea o agendă prestabilită înainte, însă vei cunoaște ingredientele principale. Va fi un proces experiențial, de curgere, lucrăm cu viața și nu cu scenarii prestabilite.
Te invităm să aprofundezi relația cu tine și cu ceilalți, având ca principale “instrumente”, valori sau principii de lucru: oglindirea, ascultarea profundă, vulnerabilitatea, onestitatea radicală, comunicarea sinceră, directă, dar plină de compasiune.
Spațiul va fi co-creat de fiecare ființă prezentă la retreat. Nici o prezență nu este întâmplătoare aici și nici un eveniment nu este la fel. Înțelepciunea câmpului colectiv ne ghidează.
Te așteptăm să (re)descoperim din nou puterea lui A FI împreună cu tot ceea ce e viu în noi. Cu furie, cu blândețe, cu vulnerabilitate și asumare călătorim tot mai aproape de esență!
‏‏‎ ‎
Dacă inima zice da, rezervă-ți locul acum și completează formularul de mai jos
🌸 PREȚ loc în cameră dublă = 2800 RON / persoană / 3 nopți
(nu există posibilitatea de cameră single)
*VOUCHER CADOU SAMBODHI in valoare de 300 LEI
aplica codul “FURY” la detalii plata.
_____________
‏‏‎ ‎
Onorate să te servim,
Diana și Teodora
Teodora Haidu (Tea). Instructor Yoga

Organizer

Teodora Haidu (Tea). Instructor Yoga
Email
yogacutea@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=213

Sunt Teodora Haidu, un suflet căruia îi place sa zâmbească și să se joace! Mămică a 2 năzdrăvani, Daria și Darius, sunt cei care mă motivează zi de zi să fiu calmă și să găsesc soluții pentru situații neprevăzute. Sunt gazda de cercuri de femei si mixte, vindecător intuitiv, instructor de yoga pentru copii, instructor hatha yoga pentru adulți, iubitoare de frumos, de natura și de viata! Terapeut practician de masaj terapeutic și energetic, Theta Healing®️ , Timeline Healing, Acces Bars, Light Healing, Măiestrirea din Sine, curățari energetice, vindecare vibrațională prin sunet, călătorii interioare, meditații ghidate și eliberari emotionale, vindecarea copilului interior. Susțin evoluția, vindecarea, conștientizarea de Sine prin mișcare, joacă, dans, exprimare liberă și manifestarea copilului interior. O privire pozitivă asupra lucrurilor și accentul pe iubirea de sine, încrederea în sine și forțele proprii te susțin în a avea o viață armonioasă. Îmi place să dansez, să mă exprim liber, să creez și să ghidez copiii și oamenii în evoluțiile lor. Toate acestea prin zâmbet, și punând accent pe iubirea, încrederea în sine și forțele proprii!

Date

29 Oct 2023 - 01 Nov 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Retreat Mărgău Apuseni
Teodora Haidu (Tea). Instructor Yoga

Organizer

Teodora Haidu (Tea). Instructor Yoga
Email
yogacutea@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=213

Sunt Teodora Haidu, un suflet căruia îi place sa zâmbească și să se joace! Mămică a 2 năzdrăvani, Daria și Darius, sunt cei care mă motivează zi de zi să fiu calmă și să găsesc soluții pentru situații neprevăzute. Sunt gazda de cercuri de femei si mixte, vindecător intuitiv, instructor de yoga pentru copii, instructor hatha yoga pentru adulți, iubitoare de frumos, de natura și de viata! Terapeut practician de masaj terapeutic și energetic, Theta Healing®️ , Timeline Healing, Acces Bars, Light Healing, Măiestrirea din Sine, curățari energetice, vindecare vibrațională prin sunet, călătorii interioare, meditații ghidate și eliberari emotionale, vindecarea copilului interior. Susțin evoluția, vindecarea, conștientizarea de Sine prin mișcare, joacă, dans, exprimare liberă și manifestarea copilului interior. O privire pozitivă asupra lucrurilor și accentul pe iubirea de sine, încrederea în sine și forțele proprii te susțin în a avea o viață armonioasă. Îmi place să dansez, să mă exprim liber, să creez și să ghidez copiii și oamenii în evoluțiile lor. Toate acestea prin zâmbet, și punând accent pe iubirea, încrederea în sine și forțele proprii!

5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language