+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

> ONLINE CLASS,
> STUDIO CLASS

Time

8:30 AM - 9:30 AM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

16 Apr 2023
Expired!

MORNING YOGA SLOW FLOW cu Maria (RO/EN)

The Morning Yoga Slow Flow class is specially designed to cleanse and balance the 5 elements (mahabdhuta). The 5 elements are found everywhere in the Universe representing the manifestation of consciousness and specific energies:
– Space – nuclear energy
– Air – electricity
– Fire – penetrating energy
– Water – chemical energy
– Earth – mechanical energy

Like the Universe, our body is made up of these 5 elements. The EARTH element (12% of the body) corresponds to our bones, muscles and sense of smell. The WATER element (72% of the body) represents our taste and blood, and as you know, water makes up two-thirds of our entire body. The AIR element (6% of the body) is related to breathing and movement. The FIRE element (4% of the body) is related to sight and heat. And finally the ETHER or SPACE (6% of the body) is consciousness and is related to sound or vibration. The body cannot survive if any of these elements are missing.

All these elements represent LIFE FORCE or PRANA SHAKTI. To balance the vital energies in this plane, it is necessary to work with the 4 elements: Earth, Water, Air, Fire. So the Morning Yoga Slow Flow class is divided into 4 different practices, in which we will work with each element.
Week 1: EARTH Element
Week 2: WATER Element
Week 3: Element of FIRE
Week 4: The element of AIR

How can Morning Yoga Slow Flow help you?
✔ Energy boost
✔ Good vibes
✔ Reduce the stress and anxiety
✔ Detoxify your body
✔ Calm your mind

———————————

❔ 𝐖𝐡𝐞𝐧 ⤵
Every Wednesday at 08:30 – 09:30
❔ 𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞 ⤵
@ ONLINE, on ZOOM platform
@ Sambodhi Studio – www.sambodhi.ro
Popa Rusu 16A street, 2nd floor, University Area
❕ 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐬 ⤵
30 RON – first session
45 RON – one session
150 Ron – subscription for 4 sessions (valid for 6 weeks)
300 RON/month – subscription for all SukhaYoga classes (online & at studio)

This practice is for you if:
➡️ You have pain in your joints, tendons or ligaments
➡️ You need patient cultivation
➡️ You need exercise, but also relaxation

Who am I?
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – student, practitioner and internationally certified instructor of Yoga.
Beyond the mat, I love traveling, I love the sea and I am passionate about holistic health. I am a calm person and always fascinated by the discoveries inside me. I see yoga as a therapy that helps you to discover yourself from the inside out with great gentleness.
I am here for you to give you a complete and complex experience about who you are HERE and NOW. I want to provide a safe space in which to observe all the opportunities on how to live your best and brightest self.
Allow yourself to be open, to breathe, to receive and give the vibration you need to live the journey you were destined to live.
I can assist and sustain your journey through the following tools for which I am certified:
• Trainer 500 h Yoga – Yoga Academy Romania
• EFT / TFT Tapping Practitioner – The Priority Academy
• Reiki therapist – Ana Werczberger, Yugen-Ai Studio
I can’t wait to get to know you better!
I’m looking forward to seeing you in the class with gratitude!

Namaste! 🙏

 

~~~~~~ RO ~~~~~~

 

Clasa Morning Yoga Slow Flow este special concepută pentru curățarea și echilibrarea celor 5 elemente (mahabdhuta). Cele 5 elemente se regăsesc peste tot în Univers reprezentând manifestarea conștiinței și energii specifice:
– Spațiul – energia nucleară
– Aerul – energia electrică
– Focul – energia penetrantă
– Apa – energia chimică
– Pământul – energia mecanică

Asemenea Universului, corpul nostru este format din cele 5 elemente. Elementul PĂMÂNT (12% din corp) corespunde oaselor, mușchilor și simțului nostru olfactiv. Elementul APĂ (72% din corp) reprezintă gustul și sângele nostru și, după cum știți, apa reprezintă două treimi din întreg corpul. Elementul AER (6% din corp) este legat de respirație și de mișcare. Elementul FOC (4% din corp) este legat de vedere și de căldură. Și, în sfârșit, ETERUL sau SPAȚIUL (6% din corp) este conștiința și este legat de sunet sau vibrație. Corpul nu poate supraviețui dacă lipsește oricare dintre aceste elemente.
Toate aceste elemente reprizintă FORȚA VITALĂ sau PRANA SHAKTI. Pentru echilibrarea energiilor vitale în acest plan, este necesar să lucrăm cu cele 4 elemente: Pământ, Apă, Aer, Foc. Așadar clasa de Morning Yoga Slow Flow este împărțită în 4 practici diferite, în care vom lucra cu fiecare element.
Săptămâna 1: Elementul PĂMÂNT
Săptămâna 2: Elementul APĂ
Săptămâna 3: Elementul FOC
Săptămâna 4: Elementul AER

Cum te poate ajuta Morning Yoga Slow Flow?
✔ Îți va da un boost de energie
✔ Te încărcă cu un vibe bun
✔ Îți va pune sângele în miscare
✔ Reduce stresul;
✔ Îți va detoxifia organismul
✔ Îți calmează mintea

———————————
❔ 𝐂𝐚̂𝐧𝐝 ⤵
În fiecare Miercuri, ora 08:30 – 09:30
❔ 𝐔𝐧𝐝𝐞 ⤵
@Sambodhi Studio – www.sambodhi.ro
str Popa Rusu 16A, etaj 2, Zona Universitate – Cartierul Armenesc
❕ 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐚 𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 ⤵
30 – prima ședință
45 RON – o ședință
150 RON – abonament 4 ședințe (valabile 6 săptămâni)
300 RON/luna – abonament nelimitat SukhaYoga (valabil la orice clasa by SukhaYoga – fizic / online)

———————————

📌 Clasele se adresează 𝙤𝙧𝙞𝙘𝙪𝙞, 𝙞𝙣𝙙𝙞𝙛𝙚𝙧𝙚𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙣𝙞𝙫𝙚𝙡𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙘𝙖.

👱‍♀ 𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮
𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐚𝐜𝐡𝐢 – studentă, practicantă și instructor autorizat Yoga certificat internaţional la Yoga Academy Romania YT 500h TTC
Dincolo de saltea, iubesc călătoriile, marea și sunt pasionată de sănătatea holistică. Sunt o fire calmă și întotdeuna fascinată de descopeririile din interioul meu. Văd yoga ca pe o terapie ce te ajută să te descoperi din interior către exterior cu multă blândețe.
Sunt aici pentru tine pentru a-ți oferi o experiență cât mai completă și complexă despre cine esti AICI și ACUM. Îmi doresc să ofer un spațiu sigur în care să observi toate oportunitățile despre cum să trăiești cel mai bine și mai luminos.
Permite-ți să te deschizi, să respiri, să primești și să oferi vibrația de care ai nevoie pentru a trăi călătoria destinată ție.
Pot să te ajut și să îți susțin călătoria prin următoarele instrumente pentru care sunt certificată:
• Profesor 500 h Yoga – Yoga Academy Romania
• Practician EFT / TFT Tapping – The Priority Academy
• Terapeut Reiki – Ana Werczberger, Yugen-Ai Studio
Abia aștept să ne cunoaștem mai bine!
Te aștept cu drag și recunoștință!

Namaste! 🙏

Maria Mihalachi. Instructor Yoga

Organizer

Maria Mihalachi. Instructor Yoga
Email
marieta.gherasim@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=24

Eu sunt Maria si doresc sa impartasesc cu tine experienta mea de pana acum in Yoga. Am descoperit Yoga acum 7 ani si pe drumul parcurs de min am intalnit aceasta poveste de dragoste ce m-a ajutat sa vad beneficiile yoga cat si lucrururi noi despre mine. Experienta mea de pana acum este de un 200 Hatha yoga TTC si multe stiluri experimentate de-a lungul celor 7 ani. Pentru ca momentan sunt un beginner in acest domeniu, sunt deschisa pentru tot ce este nou, sunt deschisa sa primesc si sa ofer, iar pentru asta procesul de invatare continua din impartasirea experientei cu voi. Motivatia mea pentru a ajunge instructor de yoga este de fapt fericirea pe care mi-o ofera practica, de acolo si numele de Sukha. Legatura personala este ca o lunga perioada de timp nu am fost multumita de mine, de actiunile mele, de corpul meu fizic si de cum gandeam. Practica yoga ma ajuta sa progresez si sa invat sa ma iubesc, sa fiu multumita de tot ce este in jurul meu si mai ales de mine. Efectul multumirii este de fapt cel mai mare grad de fericire pe care practica mi-l ofera prin: Asane (posturi) – ce ma ajuta sa descopar stabilitatea si echilibru pentru a ajunge intr-un spatiu confortabil Respiratie – care ma ajuta sa aduc prezenta in postura, sa ma concentrez pe actiunea prezenta si sa elimin gandurile exterioare Pranayama – (inspir, expir, retentie) ce ma ajuta sa ma calmez si sa constientizez momentul prezent Meditatie – care ma ajuta sa ma relaxez si sa integrez toata practica atat la nivel mental cat si la nivel energetic si emotional. Te astept cu mare drag si multa recunostinta sa luam parte la o calatorie ce ne poate schimba perspectiva asupra vietii. Namaste!

Date

16 Apr 2023
Expired!

Time

8:30 AM - 9:30 AM

Activity

> ONLINE CLASS,
> STUDIO CLASS

Location

> Sambodhi | SALA 3
Maria Mihalachi. Instructor Yoga

Organizer

Maria Mihalachi. Instructor Yoga
Email
marieta.gherasim@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=24

Eu sunt Maria si doresc sa impartasesc cu tine experienta mea de pana acum in Yoga. Am descoperit Yoga acum 7 ani si pe drumul parcurs de min am intalnit aceasta poveste de dragoste ce m-a ajutat sa vad beneficiile yoga cat si lucrururi noi despre mine. Experienta mea de pana acum este de un 200 Hatha yoga TTC si multe stiluri experimentate de-a lungul celor 7 ani. Pentru ca momentan sunt un beginner in acest domeniu, sunt deschisa pentru tot ce este nou, sunt deschisa sa primesc si sa ofer, iar pentru asta procesul de invatare continua din impartasirea experientei cu voi. Motivatia mea pentru a ajunge instructor de yoga este de fapt fericirea pe care mi-o ofera practica, de acolo si numele de Sukha. Legatura personala este ca o lunga perioada de timp nu am fost multumita de mine, de actiunile mele, de corpul meu fizic si de cum gandeam. Practica yoga ma ajuta sa progresez si sa invat sa ma iubesc, sa fiu multumita de tot ce este in jurul meu si mai ales de mine. Efectul multumirii este de fapt cel mai mare grad de fericire pe care practica mi-l ofera prin: Asane (posturi) – ce ma ajuta sa descopar stabilitatea si echilibru pentru a ajunge intr-un spatiu confortabil Respiratie – care ma ajuta sa aduc prezenta in postura, sa ma concentrez pe actiunea prezenta si sa elimin gandurile exterioare Pranayama – (inspir, expir, retentie) ce ma ajuta sa ma calmez si sa constientizez momentul prezent Meditatie – care ma ajuta sa ma relaxez si sa integrez toata practica atat la nivel mental cat si la nivel energetic si emotional. Te astept cu mare drag si multa recunostinta sa luam parte la o calatorie ce ne poate schimba perspectiva asupra vietii. Namaste!

5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language