+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

2:00 PM - 10:00 PM

Location

> Sambodhi | SALA 2

Date

18 - 19 Mar 2023
Expired!

Corpul. Declinat la Feminin I Atelier de dans-terapie în martie

🌱Luna martie aduce diferite ocazii de sărbătorire a Femeii. Te invit să îți oferi un timp de descoperire a ce înseamnă pentru tine să fii femeie sau feminină. Vom călători împreună, prin dans, muzică și povești, prin ipostazele Femeii – copilă, zeiță, mamă, creatoare, sălbatică. 𝘾𝙤𝙧𝙥𝙪𝙡. 𝘿𝙚𝙘𝙡𝙞𝙣𝙖𝙩 𝙡𝙖 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣 nu folosește dansul ca un instrument de performanță sau de demonstrare a capacităților corpului, ci ca un mod de a ne conecta la ceea ce simțim, de întrupa emoțiile, și de a ne rescrie povestea personală.

𝐂â𝐧𝐝? Sâmbătă, 18 martie, de la 14.00-18.00 & 19 martie, de la 18.00-22.00
𝐔𝐧𝐝𝐞? Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu, 16A, București
𝐂𝐮𝐦? Înscrierea se face prin trimiterea unui email la adresa unshamedance@gmail.com până la data de 14 martie.

🟢Pentru o zi de atelier, cu durata a patru ore, costul este de 280 de lei.
🟢Pentru ambele zile de atelier, 8 ore, costul este de 480 de lei

Participarea la 𝘾𝙤𝙧𝙥𝙪𝙡. 𝘿𝙚𝙘𝙡𝙞𝙣𝙖𝙩 𝙡𝙖 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣 se consideră confirmată după achitarea taxei de 280 sau 480 de lei, prin transfer bancar, până la data de 16 martie.

………………………………………………………………

🌺𝗗𝗶𝗻𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗳𝗲𝘁𝗶ță 𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗲 / 𝟭𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 /𝟭𝟰.𝟬𝟬-𝟭𝟴.𝟬𝟬
Ce înseamnă transformarea ta în femeie, care sunt presiunile și bucuriile de a fi femeie? Cu cât din rolul tău te identifici și care este mitul tău personal?

🌺𝗗𝗼𝗿𝗶𝗻𝘁𝗮, 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 ș𝗶 𝘀𝗲𝗱𝘂𝗰ț𝗶𝗮 / 𝟭𝟵 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 /𝟭𝟴.𝟬𝟬-𝟮𝟮.𝟬𝟬
Manifestarea dorinței, echilibrul dintre vulnerabilitate și putere sunt dinamici inerente condiției umane. Ce înseamnă pentru tine aceste dinamici, cum le simți, cum le exprimi și cum ai vrea să le exprimi diferit?

🌺Efectele terapeutice ale dansului sunt dovedite prin multiple studii. Folosind experiența de mișcare și dans, alături de studii centrate pe moduri terapeutice de a folosi instrumente artistice, facilitez acest atelier cu dorința de a oferi femeilor un context de regăsire și de revendicare a feminității.

🌺Ce vom face pe parcursul acestor 8 ore:
– Ne vom conecta la propriul corp, senzațiile și emoțiile sale, într-un cadru relaxant și sigur
– Vom discuta despre experiențele personale și le vom găsi o formă de exprimare prin mișcare
– Vom folosi dansul și mișcarea pentru a conștientiza, prin corp, temele dedicate ale acestui atelier – ce înseamnă pentru fiecare dintre noi a fi femeie, prin ce transformări am trecut și trecem, ce înseamnă rolul și identitatea de femeie și cum le revendicăm pentru noi însene, în contextele din care facem parte.
– Ce înseamnă exprimarea dorinței pentru noi, ce înseamnă puterea, senzualitatea și care sunt modurile prin care seducem, unde dorința și seducția sunt înțelese nu doar în relație cu sexualitatea, dar cu modurile în care ne construim relațiile și ne exprimăm.

🟢Întrebările și propunerile de mișcare din cadrul acestui atelier au fost supuse consultanței unei psihoterapeute cu formare în psihotarapie psihanalitică.
🟢Acest atelier nu este un atelier de psihoterapie prin dans și mișcare și nu înlocuiește procesul dedicat de psihoterapie.
🟢Atelierul este deschis tuturor adulților, indiferent de vârstă și experiență de mișcare, în limita a 6 participante

………………………………………………………………….

🌺Despre facilitatoare, Irina Marinescu:
Acum 14 ani m-am îndrăgostit de dansul contemporan și performance și de atunci am studiat cu profesioniști români și străini diferite limbaje de dans și forme ale artelor spectacolului- Feldenkrais, Viewpoints, Axis Syllabus, Das Theater Feedback Method, Contact improvisation, Gaga.
Doresc să ofer perspective noi asupra lumii prin diferite medii și limbaje – dans, new media, stand up comedy. Mă interesează să creez contexte creative și de dezvoltare în care ingredientele principale sunt conexiunile autentice, experimentul și emoțiile.
Am lucrat cu Centrul Național al Dansului București,sunt co-fondatoare a Asociației Developing Art, iar din 2022 am început o specializare pe termen lung pe dans-terapie.

Irina Marinescu. Instructor de Dans

Organizer

Irina Marinescu. Instructor de Dans
Email
unshamedance@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=117

Acum 14 ani m-am îndrăgostit de dansul contemporan și performance, și de atunci am studiat cu profesioniști români și străini diferite limbaje de dans și forme ale artelor spectacolului - Feldenkrais, Viewpoints, Axis Syllabus, Das Theater Feedback Method, Contact Improvisation, Gaga. Am lucrat cu Centrul Național al Dansului București, sunt fondatoarea platformei de dans UnShame Dance, co-fondatoare a Asociației Developing Art, iar din 2022 am început o specializare pe termen lung pe dans-terapie.

Date

18 - 19 Mar 2023
Expired!

Time

2:00 PM - 10:00 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 2
Irina Marinescu. Instructor de Dans

Organizer

Irina Marinescu. Instructor de Dans
Email
unshamedance@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=117

Acum 14 ani m-am îndrăgostit de dansul contemporan și performance, și de atunci am studiat cu profesioniști români și străini diferite limbaje de dans și forme ale artelor spectacolului - Feldenkrais, Viewpoints, Axis Syllabus, Das Theater Feedback Method, Contact Improvisation, Gaga. Am lucrat cu Centrul Național al Dansului București, sunt fondatoarea platformei de dans UnShame Dance, co-fondatoare a Asociației Developing Art, iar din 2022 am început o specializare pe termen lung pe dans-terapie.

5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language