Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Zen Sketching – Atelier de pictat cu Tea & Cami

Sala 3

Saturday, 2:30 PM to 5:30 PM
March 18, 2023

000000

Zen Sketching – Atelier de pictat cu Tea & Cami

Sala 3

Saturday, 2:30 PM to 5:30 PM
March 18, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Zen Sketching – Atelier de pictat cu Tea & Cami

Pe data de 18 martie hai cu noi să ne relaxăm prin desen la 𝐙𝐞𝐧 𝐁𝐨𝐭𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐒𝐤𝐞𝐭𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠. Vă invităm la un moment mindful de observare a naturii din viața de zi cu zi, prin schițare a ceea ce ne oferă natura la tot pasul – din parc, din pădure, din fața blocului, de pe drumul spre birou sau chiar din stația de autobuz.

🎨 Hai să petrecem câteva ore relaxandu-ne și desenând împreună. Noi venim cu uneltele necesare pentru a crea, iar voi cu multă curiozitate pentru a descoperi secretele ascunse ale naturii din jur.

✨ Cum ne ajută acest atelier? Prin practici de relaxare înainte de a desena vom descoperi latura noastră creativă, iar prin pictarea la alegere a unei plăntuțe aduse din pădure vom învăța cum să ne ancorăm în prezent.

🙋 Te așteptăm cu ronțăieli, ceai, culori și multe zâmbete zen. Fii fără griji, noi suntem acolo să îți răspundem la orice dilemă și să depășești blocajele. La final, pe lângă desenul tău, vei primi și un mic cadou: un kit cu materiale pe care le poți lua acasă pentru a continua să desenezi 💚
Semnat, Cami & Tea

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢:
𝐂𝐚𝐦𝐢 – sunt pasionată de urban sketching de mai bine de 3 ani și îmi place să exploreze tehnici și subiecte. Iubesc culorile! Sunt mereu super încântată să redau stări și momente cu ajutorul lor. Am scris și publicat un mini jurnal de călătorie despre Paris în 2019. Iar acum visez și lucrez să finalizez jurnalul despre călătoria mea în Coreea de Sud din septembrie 2019. Acesta va cuprinde schițe, fotografii și aventurile mele de călător solo în cele 20 de zile pe care le-am petrecut acolo. Desenez zilnic și asta mă face foarte fericită!

𝐓𝐞𝐚 – brand designer de profesie, iar când nu sunt la laptop îmi încarc bateriile în natură. Mă găsiți în pădure sau pe lac în sesiuni de SUP sau de caiac, sau în spatele unui obiectiv foto, în căutarea păsărilor. Am și momente în care mă opresc, mă așez și încep să explorez cu ajutorul carnețelului meu de schițe. Astfel de momente mă ajută foarte mult să-mi găsesc inspirația și să fiu mai prezentă.

💫 Această clasă este pentru oricine vrea să se relaxeze prin pictură
🎁 Cadou: un kit de desenat și un desen simpatic creat chiar de tine
📅 Ziua: 18 martie
⏰ Orele: 14:30-17:30
🧓 Vârsta: 12 – 99+
✨ Contribuția ta: 250 lei → early bird: 210 lei (pana la data de 1 martie 2023)

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »