Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Your Money Story: Ritual de final de an

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • December 17, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 9:30 PM
  • Cost: 480 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Am zis că nu mai fac Your Money Story anul ăsta, pentru că ultima oară m-a frustrat maxim procesul de promovare. 🙂 Am lucrat pe interior la energia din care o fac, am învățat câteva lecții.
Apoi am primit o întrebare de la cineva de pe Instagram, am verificat și în grupul de fete care au mai fost la Your Money Story și uite așa s-a născut încă o întâlnire din aceeași serie, de data asta cu focus pe ritualurile de final de an. Yey!

În această întâlnire Your Money Story, te invit să vezi cum a fost relația ta cu banii în acest an.

Călătoria noastră va arăta cam așa:

❤️ O retrospectivă inclusiv emoțională a ceea ce s-a întâmplat în 2022 și are legătură cu banii tăi
❤️ Ce îți spun concret cifrele tale (venituri, cheltuieli, datorii, investiții) – te voi ghida să le vezi cu cât mai multă blândețe și compasiune
❤️ Celebrăm reușitele, eliberăm ce nu ne-a servit și facem loc pentru ceea ce urmează să vină în 2023

I-am zis ritual și miniRetreat, pentru că această călătorie va fi cu multă atenție la detalii.
Vom avea un spațiu în care blândețea și siguranța emoțională vor avea prioritate.
Vom crea împreună un locșor cu lumânări și lucruri prețioase pentru noi, care să ne aducă aminte că relația cu banii nu trebuie să fie doar ghimpoasă și inconfortabilă.
Voi aduce în program dans, o meditație Theta Healing cu Nora Niță și mâncare bună.
În felul ăsta, ne vom bucura de un miniRetreat Your Money Story ca la carte 🙂.

❤️ Ce spune lumea după primele cercuri Your Money Story:
– „Simt că relația mea cu banii s-a schimbat. M-a ajutat atelierul să-mi dau seama și de sursa tuturor relelor, să constientizez modul în care mă raportam la bani și, acum, încerc zilnic să traiesc într-o altă relație cu banii, pe noua filozofie: banii sunt bucurie.” – C.
– „Cercul Your Money Story pe mine m-a ajutat să descopăr o serie de lucruri despre mine legate de bani. Mi-am dat seama de blocaje din copilărie și acum pot lucra cu ele conștient. Mi-am dat seama că pentru mine să fac lucrurile în felul meu nu este un moft sau spirit de frondă, ci este singura metodă prin care pot să obțin rezultate bune și repede. Mulțumesc Natalia. Mulțumesc și celorlalte participante. Conștient.” – Roxana
– „Cercul de susținere mi-a adus aproape ideea de ‘valoare’, pe care o păstrez ca pe ceva prețios în viața mea! Și de lăstărire împreună!” – Monica

CÂND?
17 decembrie 2022, sâmbătă: 14:30 – 21:30

UNDE?
Urmează să confirm și să anunț detaliile exacte (va fi ceva central, București)

INVESTIȚIA TA:
480 Ron pentru 7 ore de biiiiine
*locuri disponibile: 12, evenimentul se ține doar dacă se înscriu cel puțin 8 persoane.

❤️ Cine sunt și ce mă recomandă:
Sunt Natalia Dabija, coach profesionist acreditat ANC.
Scriu despre educație financiară pe blog și în comunitatea de facebook încă din 2018. Cel mai de succes proiect al meu este seria de articole #BugetulFamiliei – o serie care a ajuns în mii de familii din România, dar și din afara țării.
Abordarea mea (în coaching și în relația cu banii) este una intuitivă, blândă și fermă, în același timp. Asta înseamnă că învăț și studiez tehnici de transformare, dar în fața ta mă arăt cu tot – cu informația și cu ceea ce e dincolo de informație. Cu întrebări care-mi vin parcă din neant și care sunt legate profund cu subiectul tău, cu întrebări despre cum se simte în corp și în inimă ce îmi povestești și cum se aliniază toate.
Cred în coachingul făcut în parteneriat, de la egal în egal, în care TU îți găsești calea interioară, cu ajutorul meu.
❤️ Pentru meditația Theta Healing, o am alături de mine pe talentata Nora Niță, Instructor Theta Healing. Lucrul cu ea m-a ajutat mult pe mine personal și am invitat-o să te ajute și pe tine!
❤️ Am inclus și câteva practici simple de lucru cu corpul (acel body check-in), pe care le-am învățat ca parte din mentorshipul cu Bari Tessler, fondatoarea programului recunoscut mondial, The Art of Money. Le-am văzut puterea și eficiența și voi aduce câteva elemente și în acest grup.

Te aștept cu mare drag!

Iar dacă ai întrebări, te rog scrie-mi pe contact@nataliadabija.ro sau pe Whatsapp pe numărul 0735312091.

Select Language »