Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Yoga si Baie de Sunete Terapeutice

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • June 18, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 5:45 PM
  • Cost: 120 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Cercetarile susțin că băile sonore pot declanșa un fenomen numit „vindecare cu sunet”. Vindecarea prin sunet a fost un remediu casnic favorizat de multe culturi de mii de ani.
Pe scurt o baie de sunet implica culcarea în poziție înclinată după ce ați luat parte la exerciții de yoga sau meditație.
În continuare, un facilitator instruit în tehnici muzicale de baie de sunet va folosi unul sau mai multe instrumente pentru a crea vibrații liniștitoare, suprapuse.
Aceste vibrații te conduc mai adânc într-o stare de contemplare sau relaxare, oprind reflexul de luptă sau de zbor al corpului tău.
La sfârșitul unei sesiuni, facilitatorul vă va ghida înapoi la un sentiment de conștientizare înainte de a încheia baia de sunet și vă va ura succes în călătorie.
Vreau sa te invit la aceasta experienta prin care vom incepe cu exercitii de respiratie si asane urmand ca ulterior sa te relaxezi si sa te lasi ghidat de sunete
Calatoria cu sunete este mult mai eficienta daca in prealabil pregatim corpul si mintea prin posturile de Yoga.

De ce sa participi?
Ai vrea să te simți mai ușor, mai calm, mai echilibrat și mai vesel în viața ta?
Dorești să te trezești cu energie reînnoită și un adevărat simț al scopului?
Te simți uneori copleșit de stres și blocat într-un ciclu negativ în viața ta?
Poate doar vrei sa te relaxezi si deconectezi, sa iti dai timp pentru tine?
Prin sunet simțim că ne conectăm la ceva mai mare și împărtășim o experiență diferita cu ceilalți. Sunetul ne poate inspira, ne poate ajuta să calatorim in anumite locuri ale fiintei noastre și să ne deconectăm de cotidian, să ne motiveze, să ne relaxeze și, cel mai important, ne poate ajuta să ne vindecăm. Nu este doar un mit. Acest lucru se datorează faptului că, deoarece creierul tău percepe sunetul și corpul tău percepe vibrațiile, se declanseaza procese de vindecare si restaurare.
CE implica vindecarea prin sunete?
Pur și simplu, aceasta implică utilizarea vibrațiilor sonore cu scopul final de a vă relaxa mintea și corpul. … „
Când vibrațiile se deplasează prin corp, acestea promovează circulația, fluxul de energie și întinerirea. Frecvența sunetului se sincronizează cu undele cerebrale și activează răspunsurile de eliberare a stresului în corp. ”
Insa totul tine de tine, de a-ti da voie, de cat de mult te vei lasa ghidat de sunete.
Vreau insa sa te avertizez ca uneori starea experimentata poate sa nu fie din prima una de relaxare. Daca sunt lucruri de venit la suprafata, ele vor veni in energia sunetelor si grupului si le vom putea observa si transcende impreuna.
Insa in final, prin acordarea la anumite tonuri si supratonuri puteți, în timp real, să vă schimbați frecvența de la una de frică și lipsă, la una de abundență, pace, bucurie și iubire. Schimbandu-ți vibrația iti poti modela experienta vietii.

Cateva beneficii ale vindecarii prin sunet pot fi:
* reducerea stresului
* scăderea anxietății și depresiei
* memorie îmbunătățită
* scăderea tensiunii arteriale
* reducerea durerii
* scads colesterolul
* scăderea riscului de inimă
*relaxare si

Te invit la aceasta experienta directa. Dincolo de intelegerea intelectuala. Voi folosi sunetele unui Deep Gong de la Grotta Sonora , bolurilor tibetane, boluri de cristal, shruti box, voce si multe alte instrumente care vor fi suport pentru a-ti crea spatiul de vindecare si restaurare.
Gazda ta voi fi:
Cristina Miculete, instructor autorizat Yoga, Gong master, trainer evolutie personala, autor, facilitator a sute de evenimente de evolutie personala si vindecare in ultimii 14 ani, manager Satya Yoga and Education Center Timisoara. Dincolo de titluri, cautator al Adevarului si dedicata realizarii sinelui, o fiinta ca si tine.

Vom avea parte de doua grupe de cate 15 persoane:
Prima grupa: 14:30-16:00
A doua grupa 16:15-17:45

Contributie: 120 lei
Inscrieri la 0752.17.88.44 Sms sau whatsapp
Te astept cu deschidere.

Select Language »