Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Yoga Retreat in Apuseni – Root to Rise

Evenimente Viitoare

Event details

  • Retreat Margau Apuseni
  • 23-03-2023 16:00 to 27-03-2023 11:00

Contact event manager

1 2 3 4

Bine ai venit la retreat-ul nostru de yoga “Root to Rise” din Apuseni! Acest retreat de 5 zile este o oportunitatea perfectă de a te reconecta cu tine însuți și cu natura, oportunitatea perfectă de a-ți întări rădăcinile. 🌳

Yoga își are originile in experiența umană. Aceste tehnici s-au dezvoltat de-a lungul a mii de ani și în multe civilizații pentru a trăi o viață sănătoasă, fericită și conștientă din punct de vedere spiritual.
Munca yoghinilor timpurii s-a bazat pe observații tangibile ale energiei și efectele diferitelor activități și atitudini asupra echilibrărilor acestor energii în individ. Yoga se concentrează pe stimularea și reglarea energiei omului care este însăși esența conștiinței.
În acest retreat te vom susține sa te să te conectezi la sinele tău, să începi sa lucrezi cu tine dintr-un spațiu conștient, să-ți dai pur și simplu un reset.

Ne vom folosi de toate uneltele pentru a descoperi puterea infinită, să simți infinitul in rolul tău finit și să renunți la a te identifica doar cu propriul tău succes sau eșec.
“Root to rise” – exact ce-ți spune numele – rădacini scuturate, curățate și întărite pentru o creștere frumoasă si armonioasă.
Asa ca, cel mai important aspect va fi experiența ta. Experiență care-ți va merge direct la inimă și pentru care nu va fi nevoie să găsești cuvinte. 🤍
______________

Acest retreat își propune să susțină:
✨ echilibrarea stării de spirit
✨ resetarea sistemul nervos
✨ îmbunătățirea puterii de concentrare
✨ împământarea și conexiunea ta cu natura
✨ să te ajute să eliberezi stresul și tensiuni stagnate în corpul fizic cat și subtil
Este un retreat ALL INCLUSIVE –
✨ 3 mese vegane/vegetariene pe zi
✨ practică yoga zilnică – incude mai multe stiluri: Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga
✨ morning meditation
✨ ecstatic dance
✨ Kirtan
✨ sound healing
✨ workshop
✨ hiking si explorarea zonei
✨ grounding & forest bathing
✨ relaxare in piscina incalzita la apus
✨ aqua yoga
✨ timp pentru tine
✨ Evening satsang
✨ + multe alte surprize 🤩

💸 Cost:
‼️ Early bird până pe 10 februarie : 2450 lei – preț în cameră dublă ‼️
După 10 februarie : 2850 lei – preț în cameră dublă
______________

Despre organizatoare:

✨ Iulia – Shanti Livjet Kaur
Un suflet călător 🔆 la fel ca și tine. ❤️
🙌🏼 Lucrez cu oamenii de aproape 12 ani si urmaresc mereu sa-mi imbunatatesc informatiile pentru a raspandi un stil de viata frumos, sănătos si constient.
Sunt fascinată de corpul omenesc și de toate învelișurile lui. Sunt intr-un studiu continuu despre tot ceea ce ne înconjoară. 😍
Iubesc viata văzută si cea nevăzută, încercând sa o simt prin fiecare celulă și să mă conectez la tot ceea ce are ea de oferit.
✨Hatha Yoga Teacher, Kundalini Yoga Teacher, Tehnician Nutriționist, Personal Trainer, Formator and Life Coach

🦋 Marina Peteoaca
Eu sunt Marina, o iubitoare de viață, de frumos, de oameni, de îmbrățișări, de experiențe noi și aventuri, de spiritualitate și evoluție, de yoga, de mișcare, de nutriție și sănătate. Sunt profesor de yoga acreditat, coach in nutriție, gong master level1 și practicant Reiki.
Fac parte din echipa de Yoga Master Trainers a Scolii de Yoga Fitness Scandinavia și sunt recunoscătoare că am șansa să ghidez oamenii în călătoria de a deveni profesor de yoga.
În plus, în ultimii 3 ani, m-am bucurat de experiența de a preda yoga într-un mediu international, într-un family resort din Creta.
________________________________

🌄 Despre locatie
📍 Retreat Mărgău Apuseni
Sat Mărgău nr 324, Mărgău, Cluj, Romania
Cabana Mărgău Apuseni, un loc desprins parcă din vederile cu exoticul Bali, este amplasată în inima Apusenilor, în satul Mărgău (la 70 km de Cluj Napoca), judeţul Cluj, fiind dedicată doar adulților.
O locație de vis situată într-una dintre cele mai frumoase zone ale ţării noastre, Cabana Retreat Margău Apuseni pune la dispoziția camere duble pentru adulți, bai, bucătărie complet utilată, living, terasă și foișor.
În ceea ce privește facilitățile, cabana Margău Apuseni dispune de piscină exterioară încălzită, baldachine și zonă de relaxare, conceptul fiind bazat pe relaxare și găsirea liniștii în inima naturii. De asemenea, oferă acces WiFi și parcare.
Piscina infinity este încălzită pe tot parcursul anului, priveliștea este de vis, camere sunt amenajate cu mult bun gust iar şemineul te alină în serile răcoroase. Aici, parca timpul a stat în loc pentru a te bucura de frumusețea acestui loc.

Select Language »