Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Yinbalancing – Meditation, Yin Yoga & More

Sala 3

Sunday, 6:00 PM to 10:00 PM
April 9, 2023

000000

Yinbalancing – Meditation, Yin Yoga & More

Sala 3

Sunday, 6:00 PM to 10:00 PM
April 9, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Yinbalancing – Meditation, Yin Yoga & More

YINBALANCING este un program conceput sa urmeze cele 5 Elemente din Feng-Shui/Medicina Traditionala Chineza: lemnul, focul, pamantul, metalul si apa.
Vom folosi diverse tehnici de meditatie precum si dans, YinYoga, miscare/nemiscare pentru a crea o experienta conectata cu fiecare Element.

YINBALANCING ajuta la purificarea meridianelor și a dizolva blocajele din sistemul nostru, reechilibrând fluxul de energie vitala Qi.
După o meditație de deschidere ne vom scufunda într-o clasă de Yin Yoga în cadrul căreia secvențe specifice de exerciții și asane ne vor permite să acționăm asupra principalelor meridiane ale corpului identificate de Medicina Tradițională Chineză: inima și intestinul subțire, ficatul și vezica biliară, rinichii și vezica urinara, splina si stomac.

În această primă întâlnire introductivă ne vom concentra asupra celei de-a doua mișcări a ciclului reprezentată în TAO, energia lemnului, care se extinde primăvara, anotimp care, conform calendarului solar adoptat în China, începe în jurul perioadei 4-5 februarie.
Lemnul este legat de copaci, de verdele ierbii, de înflorirea pietrelor prețioase, de culorile primelor flori și de vântul care le răspândește petalele și parfumurile.

La nivel fizic, lemnul este legat de meridianele ficatului și vezicii biliare și de furie care, dacă este dezechilibrată sau reprimată, ne poate copleși făcându-ne să pierdem ușor controlul și să ne împrăștiem energiile, precum vântul care, suflând pe un copac înflorit, își împrăștie petale în toate direcțiile. Dacă, pe de altă parte, această emoție este permisă și concentrată, ne permite să ne concentrăm eforturile într-o direcție clară, să urmărim un scop și să luptăm pentru idealurile noastre.
Atentia in timpul practicii va fi pusa asupra elementelor Yin din sistemul nostru, pentru a le face din ce in ce mai prezente in viata noastra. Acest lucru poate aduce beneficii tuturor celor care simt că duc o viață dezechilibrată cu un exces de elemente Yang, precum stresul, dinamismul, prea multă concentrare, competiția etc.

Întâlnirea, va avea loc la Sambodhi Studio, Duminica, 9 Aprilie, de la 18:00 la 22:00 și costa 100 RON.
Alte întâlniri vor fi organizate în fiecare sezon pentru a explora diferitele calități energetice descrise simbolic în TAO în armonie cu succesiunea anotimpurilor.

Despre Satto:
In 2014 a pornit într-o călătorie profundă de explorare interioara și creștere personală, condus de un constant sentiment de deconectare, nemulțumire și senzație generală de lipsă de bucurie și împlinire în viața de atunci.

În acest proces transformă radical relația cu sine și cu ceilalți, atât în ​​relațiile de prietenie cât și în relațiile afective, pierde peste 30 de kilograme, abandonând stilul de viață corporatist stresant și sedentar pentru a se dedica antrenamentului intens de triatlon și unei practici constante de yoga și meditaţie.
În timpul cursurilor experimentale Tantralife (www.tantralife.com), împreună cu Radha, cea care avea sa ii devina ulterior mestru Tantric, experimentează și învață numeroase tehnici pentru a intra în contact cu sensibilitatea și senzualitatea proprie, cum ar fi de exempli unele dintre principalele meditații active ale lui Osho.

După ce și-a finalizat formarea de profesor certificat in Yin Yoga, își integrează cunoștințele prin aprofundarea tehnicii de terapie corporală Myofascial Energetic Release (MER) cu Satyathi Peloquin, kinetoterapeutul personal al lui Osho. MER se dovedește a fi o tehnica deosebit de eficientă pentru ameliorarea durerii acute și cronice și pentru activarea starii naturale de sanatate, capacitatea de autoreglare a organismului atât la nivel miofascial cât și la nivel de vindecare a traumelor.
Satto locuiește în Snagov, unde are un centru de yoga și meditație (Satto Studio: https://www.facebook.com/sattostudio/ ), și colaborează cu festivaluri și spații de creștere personală din întreaga lume.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »