Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Workshopuri de conectare conștientă

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • October 29, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 2:30 PM
  • Cost: 150 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

– Simți nevoia să te conectezi cu oameni noi dar nu știi cum?
– Te-ai apucat de dezvoltare personală și ți-ai dat seama ca nu mai faci click cu vechii tăi prieteni?
– Cauți oameni cu același mindset pentru a-ți crea o comunitate?
– Cauți un loc unde ești primit pentru ceea ce ești, fără să fii judecat, fără să te simți rușinat și unde ești încurajat să fii versiunea ta completă, multicoloră și naturală?

Alătură-te nouă în Octombrie, luna conectării autentice. Explorează 4 workshop-uri diferite, toate orientate către conexiune. Acestea sunt: Conectare Conștientă, Distracție și conectare, Comunicare non Verbală, Vise și Frici. Toate acestea sunt create să te ajute să te conectezi cu tine însuți și cu alții în moduri sincere, autentice, distractive, inspiraționale dar și provocatoare. Aceste workshop-uri sunt pentru toată lumea, indiferent de vârstă, sex, anxietate socială sau nivelul de socializare. Ești binevenit, vino să-ți întâlnești tribul și să înveți noi nivele de relaționare și comunicare pe care le poți aplica direct în viața ta de zi cu zi.
Disclaimer: s-ar putea să pleci cu prieteni noi!

Când ne vedem? – Sâmbetele 8, 15, 22, 29 Octombrie

8 Oct – Conectare Conștientă
15 Oct – Distracție și conectare
22 Oct – Comunicare non Verbală
29 Oct – Vise și Frici
Orele: 14:30

Durata: Aproximativ 3 ore
Locație: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16A
Contribuția ta: 150 de Ron pe workshop sau 500 dacă te înscrii la toate 4. Nimeni nu va fi refuzat din lipsă de fonduri. (Dacă suma prezinta o problemă, contacteaza-l direct pe Ștefan.)

Înscrieri: Locurile sunt limitate și se rezervă cu un avans de 50 de lei (nereturnabil). Contactează-l pe Ștefan prin whatsapp/telefonic la 0726580268.

Detalii workshopuri:

Sâmbătă 8 Octombrie – Conectare Conștientă
Gata cu conversațiile banale despre: ce mai faci? ce mai zici? ce mai e nou? sau și mai “bine” despre vreme… Ne-am gândit că este timpul să ducem conversațiile la un alt nivel, unul mai adânc, mai profund, care să ne ajute să simțim, să empatizăm cu cel din fața noastră și, la rândul nostru, să învățăm cum să ascultăm și să exprimăm ceea ce vrem cu adevărat să spunem. Sa fim mai conștienți ce se întâmplă cu noi și ce comunicăm.

15 Oct – Distracție și conectare
După cum chiar titlul ne prezintă, este vorba despre distracție și conectare. Ne vom mișca, juca, râde, poate chiar și dansa. Ne vom da voie sa spunem verzi și uscate, să ne prostim, să ne lăsăm imaginația și creativitatea să zburde libere dar într-un cadru organizat și non-judecativ, să putem să ne simțim văzuți, acceptați în totalitatea noastră. Atunci când suntem jucăuși putem deveni vulnerabili și aceasta vulnerabilitatea ne poate ajuta să ne conectăm la un alt nivel cu ceilalți.

22 Oct – Comunicare non Verbală
Comunicăm atât de multe prin intermediul corpului și de cele mai multe ori o facem inconștient. Poate fi prin intermediul unei strângeri de mână, unui zâmbet, unei priviri sau printr-o îmbrățișare (sau lipsa acesteia).
Vino să fii mai conștient de ce zici prin intermediul corpului, să te cunoști mai bine, să înveți noi moduri de a te exprima și conecta cu ceilalți.

29 Oct – Vise și Frici
Cu toții avem vise, mai mari sau mai mici. De când suntem mici avem vise: să ajungem la școală, liceu, să avem nu știu ce mașină, să ajungem într-un anume loc sau să fim ca o anumită persoană care ne inspiră.
Dar în același timp avem și frici care nu ne lasă să ne materializăm aceste vise, care ne împiedică să devenim o versiune mai fericită, împlinită a noastră.
O dată ce le conștientizăm, putem să creem viitorul nostrul asa cum îl dorim. Hai sa ne conectăm și sa manifestam viitorul împreună.

Your hosts:
Roxana Șufan este facilitatoare în relaționare autentică, breathwork, profesoară de meditație mindfulness și practicantă de Reiki, Sphe-Re și metode de vindecare intuitivă. Roxana are și o bază în științele naturale, cu doctorat în biologia moleculară și o carieră anterioară în industria farmaceutică în SUA și Canada. Înțelegând ambele perspective, îi place să combine perspectiva spirituală cu cea fizică, a vieții cotidiene.

Ștefan Radu este Șaman, Personal Life Coach, maestru Sphe-re – vindecare cu energia Păcii Sacre, medicină energetică Munay Ki, Maestru Reiki Usui, Karuna, Shambala.

Select Language »