Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Constelatii Familiale – Workshop Practic

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • January 28, 2023
  • Saturday, 2:00 PM to 10:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

După 3 ani în care lumea parcă s-a întors pe dos și am fost forțați să ne adaptăm la situații foarte provocatoare, noul an, 2023, vine cu o energie a revenirii la origini, a reconectării cu moștenirea strămoșească și ăsta este motiv de mare bucurie pentru că asta înseamnă activare de daruri și haruri, revelare de resurse ascunse și vindecare. Tocmai de aceea, pregătesc pentru tine atelierele de constelații familiale din aceat an. Ocazii speciale menite tocmai să-ți servească în acest an și să te susțină în procesul tău de vindecare și de creștere, de acordare cu energia vieții și a abundenței, în iubire.Te invit să-ți alegi data potrivită și să-ți rezervi acum un loc. Succesul este o consecință a acțiunii așa că, nu mai aștepta.

Vino și deblochează resursele de care ai nevoie care încă sunt reținute și încurcate transgenerațional.

Înainte ca un suflet nou să se nască într-o familie, adună de la părinții săi și prin ei de la părinții părinților săi și așa mai departe toată energia poveștilor scrise până atunci de aceștia, informație încarnată care-i va deschide drumul în viață. Acest lucru este important pentru suflet pentru că toate acestea îi servesc să dezvolte povestea deja începută și să aducă noul. Ceea ce este important de luat în considerare în călătoria noastră prin viață este că, toată această moștenire poate fi câteodată și restrictivă. Mie îmi place să spun că atunci când viața se oprește din curgerea ei firească și armonioasă este posibil să fie un indiciu că un capitol din marea carte a vieții familiei noastre să fi rămas neîncheiat, cerând astfel de la sistem să-și întoarcă atenția acolo pentru a așeza lucrurile în ordine.
Una dintre legile fundamentale ale modului în care funcționează sistemul este aceea ca cei veniți primii au întâietate chiar cu prețul sacrificiului celor veniți după. Adică, dacă de exemplu un membru al familiei a suferit o nedreptate înainte ca noi să ne fi născut și nu a fost niciodată soluționată acea situație, sistemul se va folosi de predecesorii acelei persoane pentru a reaminti că acel capitol a rămas neîncheiat și că este imperativ să se încheie pentru ca viața să curga din nou liber și armonios.
O să spui că este nedrept să suferi tu pentru ce s-a întâmplat înainte de tine și îți pot vedea perspectiva însă pentru sistem toți membrii sunt egali și aparțin în egală măsură. Sistemul nu recunoaște separarea. El se mișcă în același timp cu toți membrii săi laa fel cum fac bancurile de pești de exemplu sau anumite păsări. Este unitar deși este format din mii de părți individuale.

Dacă te afli într-un impas și calitatea viții tale suferă, acest atelier de lucru este pentru tine. O radiografie constelativă poate scoate la iveală capitolele neîncheiate care blochează în acest moment împlinirea ta.
Constelațiile Familiale sunt o excelentă modalitate de a aduce la lumină adevărul și de a restabili echilibrul emoțional, mental și fizic, de care avem atât de mare nevoie, pentru a trăi o viață sănătoasă și împlinitoare.
Vom deschide împreună un portal către vindecarea profundă a sufletului prin reconcilierea cu, și acceptarea moștenirii și a trecutului nostru. Vom privi dincolo de timp în căutarea acelor aspecte neîncheiate care încă ne influențează viața, blocând energia vitală creatoare și manifestatoare.

Contribuție financiară: 350 lei/ personă
De la 14:00 la 22:00
Sambodhi Studio – Str. Popa Rusu 16A

Te aștept cu drag

Despre mine
Mi-am început călătoria în această viață de aproape 4 decenii şi de peste 12 ani m-am dedicat susținerii dezvoltării ființei umane. Am început în 2012 când am fondat proiectul educațional Copiii Montessori, centru educațional alternativ Montessori pentru copii de la 1 la 6 ani şi familiile lor. Din 2019 sunt terapeut sistemic, după ani de formare în diverse metode terapeutice dintre care am ales constelațiile familiale ca abordare terapeutica principala în munca mea. Este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai eficiente, rapide şi mai profunde metode de transformare personală.
Sunt Ştefania Carmen Rusu, terapeut sistemic.

“Ieri eram deștept, așa că am vrut să schimb lumea.
Astăzi sunt înțelept, așa că mă schimb pe mine.
– Rumi
Acesta este citatul meu preferat. Mă regăsesc cu totul în aceste cuvinte pline de înțelepciune.

Select Language »