Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Workshop Manifestare si Abundenta

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • September 3, 2022
  • Saturday, 2:30 PM to 7:30 PM
  • Cost: 600 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Cum ar fi să poți avea viața visată?

Majoritatea oamenilor, când se gândesc la abundență, vorbesc doar despre bani, însă aceștia sunt doar o mică parte din acest întreg. Abundențaeste o stare generală de a fi, iar dacă ești conectat la această energie, se va manifesta în toate domeniile vieții tale: de la bani, la relații, la carieră, prieteni, familie etc.
Hai cu noi la workshop să înveți cum să primești abundența în viața ta și să elimini blocaj în calea ei. Și nu îți face griji, subiectul central vor fi BANII, căci aceștia sunt resursa care ne face viața mai ușoară și interesantă.
Limitările privind ceea ce putem obține sunt de obicei creații ale minții noastre.
În funcție de convingerile și programele mentale dobândite de-a lungul timpului, ajungem să renunțăm la visele noastre pentru că avem impresia că nu putem, nu știm cum, sau nu merităm să le obținem. Și niciodată nu e momentul potrivit sau nu avem suficientă încredere în noi că putem avea acel lucru – fie că e vorba de acea mărire de salariu la care visezi, fie că e dorința de a-ți schimba jobul, de a găsi partenerul potrivit, de a-ți permite casa visurilor tale sau toate acele vacanțe exotice, orice e posibil pentru tine chiar acum.
Singura ta limitare este ce crede mintea ta despre asta, însă tot tu ai puterea de a schimba acest lucru.
Einstein spunea că imaginația e mult mai puternică decât cunoașterea, deoarece cunoașterea este limitată în schimb imaginația poate înconjura lumea. Toate mințile geniale ale lumii care au adus inovații pe planetă, le-au creat mai întâi pe ecranul mental, în imaginația lor, accesând inspirația divină. Așadar orice îți poți imagina, poți manifesta și avea în viața ta, dacă eliberezi blocajele în calea acelui lucru.
Cele mai puternice legi ale Universului sunt Legea Atracției și Legea Vibrației. Mecanica cuantică ne arată că noi toți suntem energie în mișcare, ce vibrează pe anumite frecvențe și că putem atrage în viața noastră orice ne dorim atâta timp cât recepționăm frecvența potrivită.
Imaginează-ți că în calea ta apar zilnic bogății și oportunități nenumărate însă tu ai ambele mâini ocupate, cărând în spate un bagaj imens al trecutului tău și mergând cu privirea în jos – astfel,nu ai nici ochi să le vezi și nici mâini libere să le iei.
Prin eliberarea bagajului emoțional care te incarca de negativitate si transformarea gândurilor limitative în unele evolutive, poți ajunge să îți vezi visul cu ochii mai repede decât ai fi crezut vreodată posibil.
Așadar, ești pregătit să trăiești viața pe care ți-o dorești?

Este pentru tine acest workshop dacă:
ai o inimă deschisă pentru lucruri noi, ce depășesc nivelul de înțelegere al minții tale
ai intenția de a evolua pe toate planurile
ai un obiectiv pe care ți-l dorești de mult timp, îl amâni sau nu crezi că e posibil pentru tine
îți dorești să înveți cum să primești energia abundenței în viața ta în toate domeniile
vrei să îți schimbi toate convingerile limitative și să elimini blocajele pe tema banilor
ești pregătit să îți crești nivelul de conștiință

Ce facem la workshop.
Va fi o întâlnire interesantă și o combinație de tehnici de coaching, training, reprogramare mentală, eliberări emoționale, vindecări și meditații, cu scopul de a aduce valoarea maximă posibilă pentru binele suprem al fiecărui participant. Pentru a putea beneficia cât mai mulți oameni, workshop-ul va fi și fizic și online, însă cei care vor putea participa fizic vor beneficia mai intens de puterea și energia unui grup cu o intenție comună.
Îți vei descoperi valorile, identitatea și misiunea personală, vei conștientiza puterea ta creatoare, vei elimina frici, blocaje, credințe și programe limitative, tot ce te impiedică să obții ce îți dorești – pe scurt va fi o zi pentru care îți vei multumi ție ulterior, pentru că îți va transforma viața.
Partea ta e doar să îți pui INTENȚIA PUTERNICĂ și să IEI DECIZIA să faci ceva pentru tine și viitorul tău. Cu restul te ghidam noi

Cât costă?
600 RON

Unde?
SALĂ – Locație: Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events (Strada Popa Rusu, Nr. 16A, Etaj 2, 021021 București)
Online – vei primi un link de Zoom

Când?
3 Sptembrie 2022
Intervalul orar: 14:30 – 19:30
*Cui i se adresează acest curs?
Oricărui om ce simte să participe și are o intenție puternică de transformare.

*Cum mă înscriu?
Completând formularul de înscriere pe site:
https://chrismariaciocazanu.com/

*Cum plătesc?
După ce completezi formularul de înscriere, vei primi pe email informațiile de plată
*Este rambursabilă taxa de înscriere?
În cazul în care intervine ceva neprevăzut, poți primi valoarea investită dacă aduci un înlocuitor.
*Sunt locuri de parcare lângă Sambodhi Studio?
Da, sunt locuri de parcare chiar lângă Sambodhi Studio.

Cu drag ,
Chris & Oana

Select Language »