Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Workshop – Eliberare si Reconectare în Iubire

Sala 3

Saturday, 6:00 PM to 9:00 PM
March 18, 2023

000000

Workshop – Eliberare si Reconectare în Iubire

Sala 3

Saturday, 6:00 PM to 9:00 PM
March 18, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Workshop – Eliberare si Reconectare în Iubire

În acestă întâlnire mi-am pus intenția să eliberăm ceea ce ne împovărează și să beneficiem împreună de energia magică a grupului pentru a face practici și ritualuri care să ne înalțe sufletul și să ne conecteze cu frecvența Iubirii astfel încât să înlocuim ceea ce am eliberat cu această energie înălțătoare.

Consider că în orice proces terapeutic te-ai afla, sau în orice moment al vieții ești, primul pas către a te conecta cu esența ta, cu sufletul tău este prin a-ti deschide inima către IUBIRE, către a te vedea pe tine în primul rând, ca mai apoi din acea iubire să te poți regăși în cel din față ta!

De ce spun asta? Pentru că tot ceea ce exteriorul ne arată sunt doar culori ale interiorului nostru, ale sufletului nostru.

Așadar, te invit să descoperim împreună acele nuanțe și culori ale sufletului nostru și să le armonizăm în energia iubirii astfel încât ceea ce oglindești să fie cât mai mult din ceea ce vrei să trăiești în această realitate și primul pas este mereu către interiorul nostru!

Tu ești gata să pornim la drum?

🌟 Ca și structura v-am pregătit mai multe exerciții printre care vom avea în program:
• Cerc de Lună Nouă
• Cacao Ceremonială
• Eliberări Emoționale
• Exerciții de deschidere a chakrei Inimii
• Exercițiu de inițiere în magia cristalelor printr-un ritiual de a trimite Iubire Necondiționată

🌟 Este pentru tine acest workshop dacă:
• Îți dorești să te eliberezi de poveri ale trecutului, să te simți mai liberă, mai ușoară și să te conectezi la esența ta divină care să te ghideze în acest proces;
• Îți dorești să îți deschizi inima și să lași să primești și să oferi iubire;
• Vrei să beneficiezi de puterea extraordinară a grupului;
• Vrei să facem împreună un ritual de lună nouă (energia lunii noi se resimte cu 2-3 zile înainte și după punctul ei maxim) și un ritual de a trimite iubire necondiționată cu ajutorul cristalelor;

🌟 De ce transformări te poți bucură după participarea la workshop:
Ai mai multă claritate cu privire la această energie a iubirii, o vei recunoaște în tine de acum încolo și o vei lasă să se manifeste din ce în ce mai mult și în exteriorul tău Cu ajutorul exercițiilor vei avea prilejul să te eliberezi de greutăți și poveri ale sufletului Faci spațiu pentru a te conecta cu esența ta divină, cu Iubirea din interiorul tău.

🌟 Care este schimbul energetic?
188 ron

🌟 Dată, ora și locația?
18 martie , ora 18
Sambodhi Meditation Yoga Massage Studio – str. Popa Rusu I6A, etajul2, București
Va dura aproximativ 3 ore

🌟 Necesare:
un caiet/ jurnal/ coli de hârtie
un pix/ stilou
haine în care să te simți confortabil
multă voie bună ❤️

🌟 Te aștept cu inima și brațele deschise să experimentezi pe pielea ta cum se simte această energie a Iubirii Infinite care se află în tot și toate!

Te îmbrățișez cu iubire,
Marie Lise

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »