Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

WIM HOF FUNDAMENTAL WORKSHOP

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • October 23, 2022
  • Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
  • Cost: 350 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

De ceva timp, in mai toate colturile planetei, lumea vorbeste despre o noua metoda de redobandire a sanatatii si starii de liniste interioara. O metoda care revolutioneaza medicina si credintele adanc inradacinate despre capacitatile corpului uman: metoda WIM HOF.

Vino si tu sa explorezi, sub ghidajul lui Mircea Nicoara, instructor certificat in metoda Wim Hof, cei 3 piloni care fac din aceasta metoda una de o eficienta extraordinara: respiratia profunda, expunerea graduala la frig si puterea mentala.

Workshopul dureaza 4 ore si cuprinde cateva parti importante:
– istoria metodei Wim Hof
– intelegerea modului in care cei 3 piloni redau sanatatea corpului si a mintii
– scurta sesiune fitness & stretching, cu accent pe explorarea respratiei si a puternii mentale
– sesiune respiratie prin metoda WIM HOF
– baie in gheata (optionala)
– gustare vegana

Dacă nu ai experienta anterioara cu expunerea la frig, iti recomand sa te antrenezi cu dusuri reci de 20 secunde in zilele premergătoare atelierului, incepand cu momentul inscrierii tale. Acest lucru poate fi coplesitor la inceput, dar incearca doar sa te relaxezi si sa aduci respiratia la un ritm normal, calm.
Acest workshop este potrivit pentru toata lumea, dar necesita un nivel de bază de sanatate. Din precautie, te sfatuiesc sa nu participi in timpul sarcinii, daca suferi de epilepsie, probleme cardiovasculare, sau alte conditii cronice de sanatate si sa consulti mereu un medic inainte de a decide participarea la un astfel de workshop.
COST: 350 LEI

INSCRIERE:
Completeaza formularul de inscriere aici: https://forms.gle/RfAPAFcK2axZwoqAA
Dupa ce apesi pe butonul “Submit”, iti va fi afisat un link pentru plata. Plata este considerata finala, iar in cazul retragerii sau neprezentarii tale la eveniment, suma nu va putea fi returnata.
Numar maxim participanti: 20

Select Language »