Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

WIM HOF FUNDAMENTAL WORKSHOP cu Mircea Nicoara

Evenimente Viitoare

Event details

  • Sala 1
  • February 19, 2023
  • Sunday, 2:00 PM to 7:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

De ceva timp, în mai toate colțurile planetei, lumea vorbește despre o nouă metodă de redobândire a sănătății și stării de liniște interioară. O metodă care revoluționează medicina și credințele adânc înrădăinate despre capacitățile corpului uman: metoda WIM HOF.
Vino și tu să explorezi, sub ghidajul lui Mircea Nicoară, instructor certificat în metoda WIM HOF, cei 3 piloni care fac din această metodă una de o eficiență extraordinară: respirația profundă, expunerea graduală la frig și puterea mintală.

Workshopul durează 4-5 ore și cuprinde următoarele părți importante:
– istoria metodei Wim Hof;
– înțelegerea modului în care cei 3 piloni redau sănătatea corpului și a minții;
– scurtă sesiune fitness & stretching, cu accent pe explorarea resprației și a puterii mintale;
– sesiune respirație prin metoda WIM HOF;
– baie în gheață (opțională)
– gustare vegană.

Dacă nu ai experiență anterioară cu expunerea la frig, îți recomand să te antrenezi cu dușuri reci de 20 secunde în zilele premergătoare atelierului, începând cu momentul înscrierii tale. Acest lucru poate fi coplesitor la început, dar încearcă doar să te relaxezi și să aduci respirația la un ritm normal, calm.
Acest workshop este potrivit pentru toată lumea, dar necesită un nivel de bază de sanatate. Din precauție, te sfătuiesc să nu participi în timpul sarcinii, dacă suferi de epilepsie, probleme cardiovasculare, sau alte condiții cronice de sănătate și să consulți mereu un medic înaine de a decide participarea la un astfel de workshop.

COST: 390 LEI
Numar maxim participanți: 20

Select Language »