Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

What is your Purpose? Family Constellation

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • November 6, 2022
  • Sunday, 4:00 PM to 7:00 PM
  • Cost: 180 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

De multe ori simți că în viața ta sunt obstacole care te opresc și nu te lasă să continui să mergi mai departe, să evoluezi. Lucruri pe care nu le-am realizat, le-am amânat sau evitat, pe care le simțim ca niște greutăți, fără să ne dăm seama, multe din aceste limite vin chiar din familia noastră, ca o moștenire pe care am primit-o din naștere.

Familia trăiește în noi sub forma calităților dar și a defectelor, rănilor, patologiilor care se pot vindeca dacă sunt văzute și expuse în lumina conștiinței de către unul din membrii săi.
În cultura Andină și Maya există modalități blânde de a conștientiza influențele pe care familia le are asupra vieții noastre. Astfel, cu cât suntem mai conștienți de rădăcinile noastre și cu cât le recunoaștem și le onorăm mai mult, cu atât ne simțim mai eliberați de ele.

Arborele vieții păstrează în fiecare dintre semințele sale gena, informația despre ceea ce întregul arbore a trăit în trecut. De aceea, în prezent se repetă anumite informații genetice, chiar și în economie, crize, pierderi, boli, imposibilitățile pe care le întâlnim. A cunoaște dificultățile strămoșilor noștri este prima cale în a le rezolva dintr-o nouă perspectivă, acum, în prezent. Acest prim pas ne permite să accesăm această putere străveche pentru a o îndrepta spre proiectele noastre și ceea ce dorim să realizăm pentru noi și generațiile care vor urma.

Vino la această întâlnire și trăiește o experiență de vindecare și re-cunoaștere care îți va oferi o nouă privire asupra trecutului și îți va permite să creezi un viitor mai bun.

Ce vei primi cu această experiență?
🌳 Ceremonie de cacao (băutură preparată ceremonial în spiritul tradiției andine din boabe de cacao organic, Columbia)
🌳 Tehnici de autocunoaștere și conectare cu propriul arbore genealogic
🌳 Abordări ale constelațiilor familiale
🌳 Muzică vindecătoare (cu flaute andine, instrumente de percuție și handpan)

Te invităm la această experiență ancestrală magică, facilitată de Sumeia Ananda (terapeut, Columbia) și Cătălin Milea (sound healer, România).
Sumeia și Cătălin te invită să îți activezi puterea ancestrală onorându-ți trecutul pentru a primi toate darurile care te așteaptă în umbra strămoșilor tăi.

Sumeia Ananda este Coach de transformare umană, psiholog transpersonal, terapeut holistic, facilitator al constelațiilor familiale, profesor de yoga și meditație, cu peste 20 de ani de experiență în modelarea înțelepciunii interioare și extinderea conștiinței umane, integrând corpul, mintea, emoția și spiritul.
Activitatea ei terapeutică este unică și inspirată din contactul direct cu practicile de vindecare și experiențe spirituale ale popoarelor native din America: Columbia, Ecuador, Peru, Brazilia, America de Nord și Mexic. Stabilită în România, este disponibilă pentru a-și împărtăși toată pasiunea de terapeut în întâlniri de grup sau individuale, prin terapie cu programare prealabilă.

Află mai multe despre activitatea ei și ce îți poate oferi la www.sumeiaananda.com
Social Media:
• Facebook: https://www.facebook.com/SumeiaAnanda1/
• Instagram: sumeiaanandaheart
• YouTube: Sumeia Ananda
Alături de ea, partenerul ei, muzicianul și multi-instrumentistul Cătălin Milea va completa magia experienței cu sunetele vindecătoare și muzica instrumentelor sale de suflat (saxofoane, kaval turcesc, duduk – Armenia, clarinet bas, flauturi andine) și multe alte instrumente de percuție.
Mai multe despre Cătălin Milea la www.catalinmilea.com
Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/catalinmileajazz/
Instagram: saxophone_wizard

Contribuția ta:
180 ron/pers
160 ron/pers (cuplu)
150 ron/pers (3 sau mai multe persoane, familii)
Locuri limitate (20)
Rezervările se pot face prin mesaj whatsapp la 0723266323

Select Language »