Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vison Board, Yoga & Tea – Setarea intențiilor pentru 2023

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • December 28, 2022
  • Wednesday, 7:30 PM to 9:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Te invit pe 28 decembrie la un “vision board party”, un eveniment în care ne vom mișca bland corpurile cu o practica a posturilor de yoga, vom face o meditație pentru claritate și o serie de tehnici de respirație pentru eliberare și curățare și vom crea cele mai inspirate vision board-uri, crescând astfel puterea de manifestare a intențiilor și dorințelor noastre pentru anul viitor.

Vision Board-urile sunt eficiente deoarece sunt un memento vizual al intențiilor tale, o unealtă pe care o poți folosi în a-ți modela gândurile și acțiunile. Vision Board-ul îți oferă o direcție clară pentru unde dorești să ajungi în mai multe domenii ale vieții tale.
Aceastea îți permit să vizualizezi ce obiective dorești să atingi.

Te aștept la Sambodhi Studio cu ceai și cozonac și cu toate resursele de care avem nevoie pentru acest eveniment. Vom povesti, vom râde, ne vom împrieteni și ne vom lăsă creativitatea să curgă.

Costul evenimentului este de 88 lei (numărul 88 simbolizează prosperitate, bunăstare și succes).

Dacă nu mă cunoști deja, sunt Marina, un spirit liber, entuziast, iubitoare de viata, oameni, experiente, yoga si alimentatie sanatoasa. Sunt curioasa, determinata si increzatoare. Sunt sincera, unica si ma imbratisez asa cum sunt.
Sunt profesoară de yoga și consultant în nutriție și stil de viață sănătos.

Te îmbrățișez cu mare drag și abia așept să ne bucurăm împreună de acest eveniment!!
Marina

Select Language »