Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vindecarea copilului interior prin ceremonie de rapé si meditație ghidată

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • January 29, 2023
  • Sunday, 6:30 PM to 8:30 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Vindecarea copilului interior prin ceremonie de rapé si meditație ghidată
Duminică, 29 ianuarie, vă invităm la Sambodhi Studio pentru a ne conecta cu copilul nostru interior. Împreună vom crea un spațiu prin care aducem vindecare, singranță și joacă pentru copilul interior prin ceremonia de rapé și o meditația ghidată.
✨✨✨✨✨

Ceremonia de Rapé va deschide întâlnirea noastră. Rapé-ul este o medicină amazoniană, numită și medicina care liniștește mintea pentru a ne putea auzi inima. Conține diverse tipuri de plante și arbori maeștri cu proprietăți pentru corpul fizic, mental, emoțional și energetic. Indigenii o folosesc de secole pentru a curăța al 3lea ochi și a îndeparta energiile negative numite și panema. Dintre beneficile acestei medicine sacre se numară: eliberea afecțiunilor, fizice, emoționale și spirituale, deschiderea chakrei celui de-al 3 lea ochi decalcifiind glanda pineală, dezvoltarea capacităților psihice, conectarea cu inima facilitând procesele de iertare de sine și a celorlalți, împământarea, detoxifierea minții și a corpului. Oferă instant claritate, focus și prezență.
💓💓💓💓💓

După ceremonia de Rapé, vom intra într-o meditație ghidată pentru aduce vindecare copilului nostru interior. De multe ori experința noastră din copilărie reprezintă fundația pentru experiența noastră din prezent, iar situațiile grele prin care am trecut au marcat copilul de atunci. Când deschidem spațiul pentru a lucra cu copilul interior o facem ca să îl ajutăm să se elibereze de aceste experiențele. Astfel ne videcăm copilul interior și îl invităm să iasă la joacă pentru a explora o lume nouă și sigură. Când copilul nostru interior este fericit noi suntem fericiți.
✨✨✨✨✨

Cost: evenimentul se va desfășura pe bază de donație
Locație: Sambodhi Studio
Data și ora: duminică, 29 ian, ora 18:30
Vă așteptăm cu 10 minute înainte de începerea evenimentului.

Facilitatori:
Ruxandra- facilitator medicina naturii și terapii energetice
De când îmi pot aminti, mi-am pus întrebări, simțind întodeauna că realitatea este mai mult decât ni se spune și ni se arată. Am simțit că lumea exterioară nu e totul. Am căutat și am călatorit timp de 9 ani pe diverse continente și în diverse țări pentru a găsi un loc pe care să-l pot numi acasă.
Cu 5 ani în urmă am luat pentru prima dată contact cu plante sacre și răspunsurile la întrebările mele au început pas cu pas să se reveleze. Cu ajutorul și înțelepciunea plantelor am înțeles că lumea reală este cea interioară. Am descoperit un întreg univers ce mă așteapta cu bratele deschise și am înțeles că toate drumurile duc spre mine, în interior, unde am găsit acel acasă. Inițial am fost copleșită de emoții și de amintirea tuturor rănilor pe care le-am ascuns adanc în corpurile mele, iar prin bunavoința și înțelepciunea plantelor sacre am învățat să îmi accept cu blandețe emoțiile și rănile și să-mi dau voie să le experimentez pentru a le putea elibera.
Vă aștept cu drag să călătorim în infinitul univers interior, într-un spațiu sigur, în care vă voi fi alături, pas cu pas, cu ghidare, iubire și înțelegere.

Denisa- Consilier și terapeut spiritual
Salutare om conștient. Mă bucur să te cunosc. Eu sunt Denisa, coach spiritual și instructor de mindfulness. Cu alte cuvinte, mă prezint ca practicant al autenticității și al bucuriei de viață. Cu toții avem un drum unic, autentic, iar drumul meu personal ma adus aici. Aprofundată în studiul și înțelegerea omului, începând cu anii din facultatea de psihologie, descoperind mai departe drumul spiritual, cunoscând nenumarate practici, am descoperit valoarea autenticității care te va aduce mereu în bucuria de viață.
Autenticitatea este un drum conștient pe care îl facem, descoperind spațiul interior și natura umană. Drumul în sine e o aventură, plină de provocări și momente magice, iar drumul meu personal ma învățat să iau de mână oamenii din jurul meu și să merg împreună cu ei pe drumul lor pentru ai ajuta să se conecteze cu magia vieții. Pe acest drum vom lua împreună cu noi meditația, conexiunea și contemplarea. Pregătește-te, aventura te așteaptă.

Select Language »