Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Vindecarea copilului interior prin ceremonie de rapé si meditație ghidată

Sala 3

Sunday, 6:30 PM to 8:30 PM
January 29, 2023

000000

Vindecarea copilului interior prin ceremonie de rapé si meditație ghidată

Sala 3

Sunday, 6:30 PM to 8:30 PM
January 29, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vindecarea copilului interior prin ceremonie de rapé si meditație ghidată

Vindecarea copilului interior prin ceremonie de rapé si meditație ghidată
Duminică, 29 ianuarie, vă invităm la Sambodhi Studio pentru a ne conecta cu copilul nostru interior. Împreună vom crea un spațiu prin care aducem vindecare, singranță și joacă pentru copilul interior prin ceremonia de rapé și o meditația ghidată.
✨✨✨✨✨

Ceremonia de Rapé va deschide întâlnirea noastră. Rapé-ul este o medicină amazoniană, numită și medicina care liniștește mintea pentru a ne putea auzi inima. Conține diverse tipuri de plante și arbori maeștri cu proprietăți pentru corpul fizic, mental, emoțional și energetic. Indigenii o folosesc de secole pentru a curăța al 3lea ochi și a îndeparta energiile negative numite și panema. Dintre beneficile acestei medicine sacre se numară: eliberea afecțiunilor, fizice, emoționale și spirituale, deschiderea chakrei celui de-al 3 lea ochi decalcifiind glanda pineală, dezvoltarea capacităților psihice, conectarea cu inima facilitând procesele de iertare de sine și a celorlalți, împământarea, detoxifierea minții și a corpului. Oferă instant claritate, focus și prezență.
💓💓💓💓💓

După ceremonia de Rapé, vom intra într-o meditație ghidată pentru aduce vindecare copilului nostru interior. De multe ori experința noastră din copilărie reprezintă fundația pentru experiența noastră din prezent, iar situațiile grele prin care am trecut au marcat copilul de atunci. Când deschidem spațiul pentru a lucra cu copilul interior o facem ca să îl ajutăm să se elibereze de aceste experiențele. Astfel ne videcăm copilul interior și îl invităm să iasă la joacă pentru a explora o lume nouă și sigură. Când copilul nostru interior este fericit noi suntem fericiți.
✨✨✨✨✨

Cost: evenimentul se va desfășura pe bază de donație
Locație: Sambodhi Studio
Data și ora: duminică, 29 ian, ora 18:30
Vă așteptăm cu 10 minute înainte de începerea evenimentului.

Facilitatori:
Ruxandra- facilitator medicina naturii și terapii energetice
De când îmi pot aminti, mi-am pus întrebări, simțind întodeauna că realitatea este mai mult decât ni se spune și ni se arată. Am simțit că lumea exterioară nu e totul. Am căutat și am călatorit timp de 9 ani pe diverse continente și în diverse țări pentru a găsi un loc pe care să-l pot numi acasă.
Cu 5 ani în urmă am luat pentru prima dată contact cu plante sacre și răspunsurile la întrebările mele au început pas cu pas să se reveleze. Cu ajutorul și înțelepciunea plantelor am înțeles că lumea reală este cea interioară. Am descoperit un întreg univers ce mă așteapta cu bratele deschise și am înțeles că toate drumurile duc spre mine, în interior, unde am găsit acel acasă. Inițial am fost copleșită de emoții și de amintirea tuturor rănilor pe care le-am ascuns adanc în corpurile mele, iar prin bunavoința și înțelepciunea plantelor sacre am învățat să îmi accept cu blandețe emoțiile și rănile și să-mi dau voie să le experimentez pentru a le putea elibera.
Vă aștept cu drag să călătorim în infinitul univers interior, într-un spațiu sigur, în care vă voi fi alături, pas cu pas, cu ghidare, iubire și înțelegere.

Denisa- Consilier și terapeut spiritual
Salutare om conștient. Mă bucur să te cunosc. Eu sunt Denisa, coach spiritual și instructor de mindfulness. Cu alte cuvinte, mă prezint ca practicant al autenticității și al bucuriei de viață. Cu toții avem un drum unic, autentic, iar drumul meu personal ma adus aici. Aprofundată în studiul și înțelegerea omului, începând cu anii din facultatea de psihologie, descoperind mai departe drumul spiritual, cunoscând nenumarate practici, am descoperit valoarea autenticității care te va aduce mereu în bucuria de viață.
Autenticitatea este un drum conștient pe care îl facem, descoperind spațiul interior și natura umană. Drumul în sine e o aventură, plină de provocări și momente magice, iar drumul meu personal ma învățat să iau de mână oamenii din jurul meu și să merg împreună cu ei pe drumul lor pentru ai ajuta să se conecteze cu magia vieții. Pe acest drum vom lua împreună cu noi meditația, conexiunea și contemplarea. Pregătește-te, aventura te așteaptă.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »