Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

TOGETHERNESS

Evenimente Viitoare

Event details

  • Sala 2
  • December 10, 2022
  • Saturday, 3:00 PM to 7:00 PM
  • Cost: 260 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

O relație profundă ne crește, ne deschide către a descoperi părți ascunse ale sinelui, pentru a le integra și a ne cunoaște pe deplin. O relație conștientă are puterea de a ne transforma.
Însă, profunzimea unei relații nu este dată de timpul petrecut împreună, ci de calitatea momentelor de conexiune. În centrul oricărei relații sunt două persoane cu nevoi, așteptări și dorințe diferite, iar adesea ne este dificil să exprimăm aceste lucruri.
𝗧𝗢𝗚𝗘𝗧𝗛𝗘𝗥𝗡𝗘𝗦𝗦 este o experiență vie de a fi unul cu celălalt în momentul prezent, de a împărtăși ceea ce observăm despre gândirea, senzațiile fizice și emoțiile noastre. Ghidați de curiozitate explorăm cum este să fii eu, să fii tu și să fii unul cu celălalt.
Atelierul 𝗧𝗢𝗚𝗘𝗧𝗛𝗘𝗥𝗡𝗘𝗦𝗦 îți oferă oportunitatea să explorezi cine ești cu adevărat în relație și cum să îți păstrezi autenticitatea în conexiune cu celălalt, prin practici care elimină stinghereala și dificultatea de a ne arăta așa cum suntem.
Fie că ești curios despre cum poți crea o conexiune autentică, vrei să-ți aprofundezi abilitățile relaționale sau vrei să cunoști oameni noi și să ai o experiență plină de bucurie, acest atelier este pentru tine.

***
Timp de 4 ore explorezi cele 3 dimensiuni ale unei relații EU – TU – NOI, pentru a învăța cum să hrănești și construiești relații profunde și autentice.
♡ Experimentează bucuria și bogăția unei conexiuni autentice
♡ Îmbunătățește-ți capacitatea de a relaționa autentic
♡ Obține o înțelegere profundă a modului de a construi o relație conștientă
♡ Simte-te în siguranță, văzut, auzit și înțeles de celălalt
♡ Învață cum să creezi un parteneriat în care amândoi sunteți liberi să fiți voi înșivă și nu trebuie să vă ascundeți adevărul pentru a „proteja” cealaltă persoană
♡ Simte-te plin de energie, împuternicit, în siguranță și liber în relație
Printr-o explorare plină de compasiune, practici terapeutice și creative, trezești capacitatea naturală de a forma conexiuni semnificative cu tine însuți și cu ceilalți.

***
𝗠𝗘𝗧𝗢𝗗𝗘 𝗦𝗜 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗖𝗜 𝗗𝗘 𝗟𝗨𝗖𝗥𝗨:
❣ Exerciții terapeutice
❣ Fotografie terapeutică
❣ Meditații ghidate
❣ Mișcare autentică
❣ Arta colajului

***
𝗗𝗘𝗧𝗔𝗟𝗜𝗜 𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗖𝗘:

𝗗𝗔𝗧𝗔 – 10 Decembrie, 15:00 – 19:00 (4 ore)
𝗟𝗢𝗖𝗔𝗧𝗜𝗘 – Sambodhi Studio, str. Popa Rusu, nr. 16A
𝗣𝗥𝗘𝗧 – 260 lei * SAU plată în tranșe – 2 x 130 lei
*Dacă vii alături de partener sau o persoană dragă, beneficiați fiecare de preț redus – 220 lei/persoană
Pentru rezervarea locului este necesară achitarea a minim 50% din preț. Înscrierea se poate face până pe 9 decembrie.

𝗟𝗢𝗖𝗨𝗥𝗜𝗟𝗘 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗟𝗜𝗠𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘
Î𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗘𝗥𝗜 𝗔𝗜𝗖𝗜: https://forms.gle/BApHT7GMUou9czeLA

***
𝗙𝗔𝗖𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧𝗢𝗥
Ema Alexandrescu
Cred în înțelepciunea pe care fiecare suflet o conține și puterea de a fi creatorul vieții dorite. Misiunea mea este să îți fiu alături în călătoriile interioare de autocunoaștere, întregire personală și transformare.
Împletirea psihologiei, artei și spiritualității este pentru mine o cale care ghidează către esența ființei și exprimarea liberă a darurilor unice pe care sufletul le poartă. Prin intermediul acestora ne conectăm cu multidimensionalitatea sinelui, deschidem inima și reflectăm asupra realității interioare și tot ceea ce ne înconjoară.
Explorând în tăcere și prin dialog, ne reconectăm cu emoțiile și puterea interioară, iar în felul acesta dobândim cunoaștere de sine și capacitatea de a construi o viață armonioasă, aliniată la adevărul interior.
Atelierele pe care le creez sunt o invitație pentru inimile sălbatice care doresc să poarte conversații profunde cu sufletul lor și sunt dornice să își construiască o viață plină de sens pentru sine.

[Psiholog, facilitator Therapeutic Photography, femeie, creatoare]

Cu iubire,
Ema

Select Language »