Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

The Mobility Camp

Zarnesti

29-04-2023 12:00 to 01-05-2023 12:00
April 29, 2023

000000

The Mobility Camp

Zarnesti

29-04-2023 12:00 to 01-05-2023 12:00
April 29, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

The Mobility Camp

Tabăra de mobilitate
Te antrenezi de mult timp in același fel și îți dorești si altceva, diferit și eficient? Incearcă ceva nou pentru tine, mai complex, mai original, mai aproape de natural.
Tabara de mobilitate este tabăra unde vei învăța să construiești forța musculară, flexibilitatea și echilibrul necesare unui corp care funcționează optim, unui corp puternic și stabil, atletic și armonios.
Mobilitatea nu este doar despre “stretching”. Pentru a îți atinge obiectivele de fitness într-un mod sănătos și echilibrat, trebuie abordate următoarele aspecte fundamentale:

Flexibilitate: Capacitatea mușchilor de a se întinde. Echilibru: Distribuirea uniformă a greutății, care îți permite să rămâi în poziție verticală, stabilă.
Forța: Câtă forță sunt capabile un mușchi și o articulație să producă/mențină/primească.
Mobilitatea: flexibilitate+echilibru+forță

Trebuie să ne gândim la toate acestea atunci când vrem să cream un corp sănătos și rezistent. Aceste 4 ingrediente nu sunt necesare doar ca scopuri in fitness, ci și pentru viața de zi cu zi, pentru longevitate, pentru a profita la maximum de tot ceea ce faceti și pentru a fi pregătiți pentru provocările vieții. Toate aceste ingrediente sunt interconectate. Dacă îți îmbunătățești forța musculară, echilibrul tău se va îmbunătăți. Dacă îți îmbunătățești flexibilitatea, mobilitatea se va îmbunătăți și ea. Asa ca nu iti poti concentra munca doar pe unul dintre ele! Toate 4 alcătuiesc pilonii capacităților corpului tau și dacă există slăbiciune într-un domeniu, performanța generală va fi afectată. Zona “core” joacă, de asemenea, un rol vital pentru toate cele 4 ingrediente de bază – ține literalmente totul împreună, ea asezoneaza cele 4 ingrediente 🙂

Adesea cautăm un anumit rezultat sau avem un anume obiectiv. Pentru a ne atinge scopurile, cel mai bine este să începem cu ingredientele de bază. In aceasta tabără vei învăța totul despre aceste 4 elemente esentiale în antrenamentul tău. Sesiunile de training vor incorpora o multitudine de mișcări care ne vor îmbunătăți toate cele 4 direcții de interes + zona core.

Vino alturi de noi într-o locatie de vis, în inima munților Romaniei, departe de gălăgie și distrageri, să ne antrenăm în aer curat, în mod inteligent, eficient si cu rezultate de durată!
Te astepatam cu drag!

Sâmbătă
12:00 – acomodare
13:00 – 14: 00 – masa de pranz
14:00 – 17:00 – light trekking cu grounding session la destinatie si power breathing session la întoarcere.
17:15 – 18:30 – full body workout
19:00 – 20:00 – cina
20:30 – 21:00 – mini-workshop “Mobilitatea”

Duminică
8:00 – 9:15 – antrenament mobilitate I
9:30 – 10:30 – micul dejun
10:30 – 14:00 – scurt traseu montan
14:00 – 15:00 – prânz
15:15 – 16:45 – workshop postural
17:00 – 18:30 – full body workout
19:00 – 20:00 – cina
20:30 – 21:00 – sesiune de respiratie conștientă
21:30 – foc tabăra

Luni:
8:30 – 9:45 – build mobility II
10:00 – 11:00 – micul dejun
11:00 – 13:00 – Q&A and goodbyes

Antrenorii care vor fi alături de voi:
Angela: instructor de pilates, aerobic si yoga, cu experiență în practică de peste 8 ani, vă va ghida alaturi de Petru în antrenamentele din tabără. Este pasionată de găsirea echilibrului dintre minte și corp și de colaborarea armonioasă a acestora, Angelei îi plac practicile în care energia respirației se armonizează cu cea a corpului fizic și cu cea a minții. Cu multiple cursuri și workshopuri despre corpul uman, yoga și alte metode de mișcare deja finalizate și într-un continuu proces de invatare si dezvoltare, Angela vă va ajuta sa descoperiți si sa simțiți cum funcționează corpul dumneavoastră, cum sunt generate mișcările, de ce uneori putem face o anume mișcare și alteori nu si cum putem ajunge sa facem mișcările pe care ni le dorim.

Petru: a început călătoria în lumea sportului în calitate de sportiv de performanță in kick-boxing si alte sporturi de contact, arte marțiale și exerciții fizice, pe care le practică de mai bine de 22 de ani. Pe parcursul acestui traseu plin de energie si forta, și ca urmare a unor accidentări, a realizat importanța stabilității, a echilibrului si a descoperit astfel necesitatea antrenamentelor de mobilitate, de stabilitate, de flexibilitate, nu doar a celor de forta. Petru este si terapeut manual certificat, cu studii de osteopatie, NKT (terapie neuro kinetica), masaj terapeutic, reflexogen și drenaj limfatic, cu experiență practică de peste 10 ani. Alaturi de el veti descoperi limitele corpului vostru, ale propriei mobilitati si care sunt pașii pentru va îmbunătăți această latură.

Locație tabara: Pensiunea Top House Zărnești
Contribuția ta:
Preț Early Bird: 1176 lei (20% discount până la data de 15 martie)
Preț întreg: 1470 lei
*Pentru a rezerva locul, trebuie să achitați 30% (pentru early bird, diferenta se achita pana la 31 martie, pentru pretul intreg, puteți achita diferența in tabara)

Prețul include:
* antrenamentele, sesiunile de respirație, workshopurile
* pensiune completă (începând cu sâmbătă la prânz până luni dimineața – cu posibilitatea de a opta pentru meniu vegetarian)
* cazare trei zile/două nopți
Pretul NU include:
* transportul (ne organizam prin car-sharing cu masinile personale).
* avand in vedere ca vom fi însoțiți de un osteopat, puteti solicita o sedinta de osteopatie in acesta tabara (locuri limitate in funcție de timpul pe care îl vom avea la dispoziție). Costul ședinței nu este inclus în prețul taberei. Preț ședință osteopatie (exclusiv pentru acest eveniment): 150 ron

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »