Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sexy dance: Chair Dance Playground – Valentine’s Day Edition

Evenimente Viitoare

Event details

  • Sala 2
  • February 11, 2023
  • Saturday, 3:00 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Te invit sa ne pregatim impreuna de Valentine’s Day cu o coregrafie sexy si seducatoare, folosind scaunul. Ne jucam, ne distram, ne dansam si ne bucuram de corpurile noastre 🫦
Sexualitatea este un subiect tabu, mai ales pentru femei. Insa fiecare dintre noi continem senzualitate, pasiune, erotism, rebeliune – care asteapta sa fie accesate si exprimate. Pentru asta e nevoie un spatiu safe, departe de judecata societatii.
Asa ca te astept intr-un cadru unde suntem doar noi, femeile – creaturi senzuale si profund conectate cu intuitia si corpul nostru – ca sa ne dansam placerea interioara fara inhibitii.

In cele 3 ore petrecute impreuna:
❤️‍🔥 Ne cunoastem si ne exprimam “conditiile” pentru a ne simti 💯 comfortabile cu spatiul si cadrul creat
❤️‍🔥 Folosim exercitii simple de Embodiment si Organic Intelligence® pentru a ne conecta cu corpul si a ne accesa senzualitatea
🔥 Invatam o coregrafie seeexy (pe care o repetam de suficiente ori pentru a te simti comfortabila sa o dansezi si acasa 😉)
❤️‍🔥 Impartasim ganduri, impresii, ne relaxam si ne bucuram de placerea generata in corp
🍵 Optional: continuam povestile la un ceai cald in zona.

🦋
𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞
Simplu: pentru femeia din tine. Antreprenoare, corporatista, ONGista, burlaca, viitoare miresica sau doar un suflet pe pamant, daca iti doresti sa petreci timp cu tine, sa iti explorezi senzualitatea, sa iti onorezi energia feminina, sa te conectezi cu alte femei faine, sa te distrezi sau sa experimentezi ceva nou – atunci e pentru tine! Si inca ceva: varsta nu este un criteriu! 😉

𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩
🔸 Folosirea scaunelor limiteaza numarul locurilor din sala, asa ca te rog sa te inscrii din timp.
❗ Rezervarea locului are loc in momentul efectuarii platii, iar ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierilor, respectiv a achitarii contributiei de participare.

𝐔𝐧𝐝𝐞
Sambodhi Studio, un loc cu energie super buna si decor natural. Fara oglinzi, ca sa iti poti focusa toata atentia asupra interiorului, nu a exteriorului 😉

𝐓𝐢𝐦𝐩 𝐬𝐢 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐞
🔸 Evenimentul are loc sambata, 11 februarie, de la 15:00 si dureaza 3 ore
🔸 Schimbul energetic este de 150 de lei sau 130 lei (fiecare) daca vii cu prietene/ colege/ fiica/ mama/ sora.
🔸 Daca faci deja parte din comunitate (ai participat la cel putin un eveniment), ai parte de tarif special.

𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮
O femeie, ca si tine. Pasionata de dans, wellbeing si tot ce inseamna accesarea potentialului uman, de peste 10 ani creez contextele potrivite pentru ca oamenii sa acceseze transformarea pe care o cauta.
De la 9 la 6 dezvolt si facilitez programe globale de leadership. Am predat peste 4 ani Partyrobics® (un concept belgian de dans-fitness bazat pe flow-uri de energie si pe dezlantuirea totala a corpului), am urmat cursuri de pole dance (dans la bara) alti 4 ani, iar de un an ofer regulat cursuri de Chair Dance Express (care acceseaza senzualitatea in toate formele ei). Mi-am obtinut de asemenea certificarea in Somatic Coaching (coaching orientat catre corp) si Performance Coaching, pentru ca imi place sa ma provoc si sa descopar unghiuri noi de abordare. Si sunt aici pentru tine.

👠👠
𝐜𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐢𝐫 𝐃𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬
Metoda *Chair Dance Express* (dezvoltata in Belgia) vine cu o abordare si propunere diferita de a privi si invata o coregrafie: muta accentul si atentia de la executia “perfecta” a pasilor sau numaratoare catre exprimarea si expresivitatea miscarilor in relatie cu muzica. Astfel invatarea devine un proces simplu, fun, placut, iar dansul o metoda de conectare cu corpul si interiorul tau. Chair Dance Express te incurajeaza sa iti asculti corpul si sa condimentezi coregrafia, astfel incat sa devina a ta. Pana la urma, dansul este de fapt un act profund personal.

Te astept cu drag! Inscrie-te aici pana cel tarziu pe 10 februarie: https://forms.gle/sd8Trdt9MWgkRz978
Locurile se vor acorda pe principiul “prima venita, prima servita”. See less

Select Language »