Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Seminar Energie Sexuala

Sala 3

Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
December 11, 2022

000000

Seminar Energie Sexuala

Sala 3

Sunday, 2:00 PM to 6:00 PM
December 11, 2022

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Seminar Energie Sexuala

Seminar Energie Sexuala
11 decembrie 2022
Interval orar 14 – 18
Sala 3

Va asteptam alaturi de noi intr-o calatorie in care vom descoperi impreuna tipurile de energii aflate in interiorul si in exteriorul nostru, echilibrarea lor, astfel incat sa aducem in armonie feminitatea cu masculinitatea ce exista in fiecare.
In principal, in aceste zile ducem o lupta cu interiorul si exteriorul nostru in care avem tendinta de a creste in sens opus energia feminina sau masculina din dorinta de a ne adapta unei societati in care de dorim de multe ori sa fim acceptati si integrati.
Astfel, galopand printre elemente teoretice, imbinate cu elemente practice, vom constata cum cheia catre echilibru este munca cu propriile trairi, conectarea cu sinele si iubirea de sine inteleasa in sensul sau pur, in care VALIDAREA si ATENTIA nu reprezinta iubire, ci GRIJA, CONSECVENTA si CREDINTA.

Topicul seminarului
Ce este energia sexuală/creatoare?
Armonizarea femininului cu masculinul din noi;
Sarpele kundalini, canalul sushumna, Inga si Pingala, traseele energetice si blocajele energetice;
Meridianele corpului;
La ce ne ajută energia sexuala / cum o putem alchimiza / cum o folosim?
Exercitii practice (meditatie, crearea circuitului energetic complet chakra 1 – 7, lucru pe perechi pentru diferentierea tipurilor de energie) .
Q&A

Unde?
SAMBODHI STUDIO – YOGA, MEDITATON, MASSAGE, EVENTS
Str. Popa Rusu 16 A
WEBSITE: https://sambodhi.ro/

Alte detalii:
Inscrierile se fac în limita celor 14 locuri disponibile, la numerele de telefon 0720952777 sau 0723608140
Contributie: 200 RON (daca iti doresti sa participi si traversezi o perioada financiara mai dificila, scrie-ne si gasim impreuna o solutie).

Octavian Mihaila – practicant al artei autocunoașterii, formator spiritualitate, psiholog
Dariana Istrate – entuziast al formelor vazute si nevazute, al autocunoasterii si acceptarii, formator spiritualitate

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »