Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Seara de muzica live – Daria & Matthew

Sala 3

Sunday, 6:30 PM to 8:30 PM
February 19, 2023

000000

Seara de muzica live – Daria & Matthew

Sala 3

Sunday, 6:30 PM to 8:30 PM
February 19, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Seara de muzica live – Daria & Matthew

Va invitam cu drag la o seara de muzica live, sa ne bucuram impreuna de prezenta unor oameni talentati si frumosi.
Daria și Matthew sunt compozitori, vocaliști, muzicieni și terapeuti. Stilul lor este o combinatie perfecta intre Americana si influente spirituale, care transcende în mod natural separarea dintre fizic și spirit. Arta lor promovează armonia prin cântece cu vibrații înalte, dezvaluind frumusețea și dragostea care ne conectează pe noi toți.

Muzica lor isi trage seva din povești fascinante de viață:
* Matthew a crescut în East End din Londra, la fel ca mulți muzicieni de renume mondial, precum Thin Lizzy, Fleetwood Mac, Sparks, The Small Faces etc. Apartamentul părinților săi a fost mereu plin de muzicieni, artiști și de irlandezi rătăcitori care încercau să viseze mare. Tatăl său, cunoscut sub numele de Brush Shiels, a fost membru al uneia dintre primele trupe de heavy rock – SKID ROW – care a venit din Irlanda și care a cântat pe scena muzicală mondială alături de mulți dintre cei mai mari artisti rock. Muzica a însemnat totul pentru Matthew. S-a alăturat trupei tatălui său la vârsta de 14 ani. De-a lungul anilor a cântat cu multe trupe și a avut și propria sa formație.

*Daria a crescut in curtea unui spital de psihiatrie din Polonia, unde a avut o copilărie fericită, explorând minunile vieții fără prea multă supraveghere din partea adultilor. Aici a început să-și pună întrebări despre rolul medicamentelor și despre modalitățile de a susține sănătatea în mod natural. Daria și-a petrecut anii de școală studiind științele nutriționale și terapia fizică, cultivându-și, în același timp, pasiunea pentru teatru și muzică. După facultate, a decis să se mute în Irlanda, unde a deschis o sală de terapie holistică si unde și-a întâlnit soțul.

După ce s-au cunoscut în 2008 și au decis să se căsătorească în timpul primei lor întâlniri, Daria și Matthew au petrecut mulți ani calatorind si concentrându-și multă energie pe cunoașterea de sine, petrecând timp în meditație profundă și descoperind binecuvântările plantelor sacre, ale ceremoniei și comunității. Atât Matthew, cât și Daria au primit multe cântece pe care le împărtășesc în cercuri si ceremonii din întreaga lume. In prezent locuiesc in Irlanda si aceasta este prima lor vizita in Romania.

Când?
Duminica, 19 Februarie, 18:30

Unde?
Sambodhi Studio

Cat?
Investiția ta: 130 lei sau 25 euro
Locurile sunt limitate.
Rezervarea locului se face doar cu plata in avans (detaliile vor fi trimise dupa inscriere).
Va asteptam cu bucurie!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dear friends, you are invited to join us for an evening of live music with two beautiful and talented souls.
Daria & Matthew are songwriters, vocalists, musicians and natural healers. Their seamless blend of Americana & spiritual roots medicine music transports the listeners to a place where they can naturally transcend the separation between the physical and spirit. Their music promotes harmony through high vibration songs and reveals the beauty and love that connect us all.

Daria & Matthew’s art unfolds from their fascinating life stories:
* Matthew grew up in East End of London as did so many world-renowned musicians like Thin Lizzy, Fleetwood Mac, Sparks, The Small Faces and many more. His parents’ flat was always packed with musicians, artists and stragglers from Ireland trying to dream big. His father, known as Brush Shiels, was a member of one of the first heavy rock bands – SKID ROW – that came out of Ireland and performed on the World music stage alongside many greats. Music meant everything to Matthew. He joined his father’s band at age 14. Over the years he played with many bands and also had his own band.

* Daria grew upon the grounds of a Psychiatric hospital in Poland, where she actually had a happy childhood, exploring the wonders of life without much supervision. Here she started wondering about the role of medication and ways of supporting health naturally. Daria spent her school years studying nutritional sciences and physical therapy, while also cultivating her passion for theater and music. After University, she decided to move to Ireland, where she was running a holistic therapy room when she met her husband.
After meeting in 2008 and deciding to get married during their first date, Daria and Matthew spent many years focusing a lot of energy on self-knowledge, spending time in deep meditation and discovering the blessings of sacred medicines, ceremony and community. Both Matthew and Daria received many songs and have been sharing them in song circles around the world. At present they live in Ireland. And it is theit first visit to Romania.

When?
Sunday, February 19th, 18:30 (for approximately 2 hrs)

Where?
Sambodhi Studio

How much?
Energy exchange: 130 lei or 25 euros
Limited space available.
Advance payment is required, details will be sent after signing up.
We are looking forward to seeing you there!

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »