Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Seara de feminitate în cerc de femei “Mă iubesc”

Sala 1

Saturday, 6:30 PM to 9:30 PM
March 25, 2023

000000

Seara de feminitate în cerc de femei “Mă iubesc”

Sala 1

Saturday, 6:30 PM to 9:30 PM
March 25, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Seara de feminitate în cerc de femei “Mă iubesc”

Dragă femeie, te invit într-o călătorie de conectare cu sine și alte femei prin care să ne îmbrățișăm cu iubire toate părțile din noi, să iubim din nou esența noastră feminină.

🌹Ne vom bucura de magia și darul de a fi femei, de puterea femeilor unite, vom redescoperi un alt miez al frumuseții interioare, un alt strat de petale al trandafirului feminin.
🌹Vom explora și vom trăi împreună tainele feminității autentice, pentru că fiecare din noi este unică, creativă, cu daruri unice.
🌹Vom descoperi noi taine interioare la ceas de seară, energia pură conectată la simbolul celest feminin (luna).
🌹Această călătorie de 3 ore doar pentru tine, femeia, va fi ceea ce vei avea nevoie dacă inima te cheamă și te susțin să asculți chiar prin această alegere glasul intuiției feminine.
🌹Îmi doresc să te vezi, să te recunoști, să te celebrezi, să simți că meriți să fii femeie și să te bucuri de acest dar. Nu trebuie să devii altcineva, ci să fii exact ce ești cu adevărat, o ființă unică și creatoare. Împreună creăm mai ușor aceste noi posibilități inspirate din inimă, exact pe ce avem nevoie, în acord cu inima noastră.

🌀Pornim de la aceste intenții și ne ascultăm fiecare propria călătorie acolo unde ne vor duce răspunsurile personale. Într-un cerc de femei fiecare ne luăm darul de care avem nevoie și împreună co-creăm magia.

Ce este un cerc de femei găzduit de autenticitatea mea?
🌕Un spațiu de siguranță, deschidere și vulnerabilizare;
🌕Un loc în care poți veni cu tot ce trăiești și vrei să exprimi, pentru că îți acordăm atenție, prezență și ascultare a propriului adevăr;
🌕Spațiul tău de acceptare, fie că alegi să împărtășești sau să taci;
🌕Un loc în care te conectezi cu energia feminină din interiorul tău și conectată la celelalte femei.
🌕Spațiul de iubire, inspirație și împuternicire, pentru că magia lui se creează prin toate femeile ce-l formează;
🌕Un loc în care îți descoperi vocea intuiției și a creativității autentice, conectându-te la sursa Divină, cea în care tu crezi;
Toate suntem egale în cerc și prin el ne dăm voie să strălucim, să ne vedem magia unică.

Cu ce instrumente lucrăm?
🌱meditație ghidată profundă de Theta Healing;
🌱artă terapeutică intuitivă;
🌱jurnalizare;
🌱spațiu de împărtășire și ascultare în siguranță emoțională;
🌱cerc de femei inspirațional, suportiv, împuternicitor.

✨️𝐂𝐚𝐧𝐝?
25 martie, 18:30 – 21:30, sâmbătă.
✨️𝐔𝐧𝐝𝐞?
Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16 A, etaj 2, sala 1, București.
✨️ 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐢𝐞?
150 de lei.

❤️𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐫𝐨𝐥 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐝𝐚, 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫?
Sunt fericită că sunt femeie și mă pot bucura de această putere magică!
Chemarea mea este de a susține femeile în călătoria proprie de conectare profundă cu sinele lor autentic, ca din spațiul puterii interioare să manifeste o viață liberă, împlinitoare, conform visurilor personale.
Mi-am ascultat vocea interioară de la 13 ani, atunci am știut că mi s-a dat misiunea de a susține oamenii pe drumul dezvoltării personale. Am absolvit Facultatea de Psihologie, Universitatea din București și am urmat apoi formarea în Psihoterapie Experiențială, cu specializare în”Evaluarea, consilierea și psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei”. Am investit constant în dezvoltarea mea personală și profesională, însă programul de formare ce m-a adus acasă, în deplinătatea menirii, a fost cel de practicant specialist Theta Healing, absolvind 5 certificări în acest demers.

În ghidarea sesiunilor individuale sprijin reconectarea feminină prin accesarea subconștientului și emoțiilor, punând accentul pe o abordare psiho-spirituală. Onorez ritmul autentic al fiecărei femei și creșterea nivelului de conștiență în redecoperirea puterii și frumuseții interioare. Aduc blândețe, liniște și compasiune în proces, iubirea este pentru mine cheia creării a tot ce ne dorim în conectare cu sursa vieții.

Am descoperit puterea magică a grupurilor de femei în propria călătorie de vindecare și mi-am dorit să o aduc în viața celor ce mă aleg ca ghid. Din anul 2022 sunt gazdă a cercurilor de femei, dar și creatoarea mai multor programe de împuternicire feminină în grup și individuală.
Intenția misiunii primite este de a susține femeia să înflorească precum floarea de lotus, din propriul mâl, ca din acest acasă al sinelui să manifeste tot ce dorește, în mod împlinitor. Cred în puterea de manifestare feminină, deoarece aduce ușurință, bucurie și iubire de sine în viața femeii, creează echilibrul, onorând un masculin sănătos.

🌕Acest eveniment face parte din proiectul “Cele 12 cercuri LUNAre”, pe care l-am creat pentru a susține reconectarea cu autenticitatea femeii, înțelepciunea ei feminină și puterea noastră împreună, a surorității.
Se desfășoară lunar în perioada: septembrie 2022 – septembrie 2023, fizic (București) și online, alternativ.
Orice alegi, fie ca adevărul, puterea și binele tău înalt să primeze prin puterea intuiției!
Tu ești o poveste frumoasă și doar tu o poți cunoaște, dărui lumii, dincolo de ceea ce ți s-a întâmplat.
Te aștept cu iubire în cercul blând să reaprindem magia sufletului tău și să ne iubim cu adevărat, așa cum suntem în esență!

❤️Diana Ioana Stanciu și celelalte femei.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »