Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Ritual de Luna Plina in Rac

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • January 8, 2023
  • Sunday, 7:00 PM to 9:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Vino și sărbătorește Luna Plină in Rac, o luna magica profund legata de feminitate, inconstient, maternitate si spatiul nostru interior cel mai ascuns.
Fiind prima luna plina din acest an, acesta este momentul cel mai bun pentru a curăța orice experiențe, gânduri, emoții care iti blochează evolutia.
Ne vom folosi respirația, mișcarea, sunetul și intenția în această practică puternică feminină de curățare, in acest ritual dedicat doar femeilor.
☯️🍂🍁🌱

Despre ritual
✨Ne vom aduna pentru un ritual hrănitor și ne vom stabili intențiile pentru această superlună., prima din acest an, combinata cu o calatorie shamanica puternică!
✨Împreună ne vom realinia și vom crea un spațiu magic pentru transformare
✨Unde: str Popa Rusu 16 A etaj 2 (Somebodhi Studio)
✨Durata: aprox. 2h
✨Când: 8.01.23 la ora 19:00- 21.00
✨Schimb de energie: 100 ron, Reducere 50% in caz de plata in avans. Castigul tau: 50 ron. Detalii plata: ONYX INVEST GLOBAL SRL
CUI 46659299
IBAN: RO51BREL0002003740620100 Pentru plata in Eur sau Revolut. Nr de participant este limitat, iar anularea participarii se poate face cu 2 zile inainte de ritual.
✨Dress code: Rochie alba. Toate instrumentele ritualice sunt din partea casei.
☯️🍂🍁🌱

Important: Daca e posibil, evită să mănânci cu 2 ore înainte pentru a putea respira liber.
Această clasă este deschisă pentru orice femeie care vrea să se conecteze la energia feminină. Nu este nevoie de experiență anterioară.
☯️🍂🍁🌱

Despre mine:
Experimentarea interacțiunilor cu lumea nevazuta mi-a deschis inima către existența noastră multidimensională și m-a ajutat să dobândesc o mai bună înțelegere a propriei mele călătorii interioare. Meditația regulată mi-a crescut conștientizarea de sine și afinitatea față de iubirea divină. A fost o parte integrantă a vieții mele si mi-a permis să-mi eliberez mintea prea gânditoare, păstrându-mă centrata, motivata și apreciativa. Să mă întorc la adevăratul meu sine.
Munca mea practică de vindecare a început ca ghid holistic, urmata de studiile in cadrul unui masterat de Studii religioase, a practicilor spirituale din intreaga lume, practici ce includ shamanism, kabbalah, meditatie isihasta.
Va astept cu drag sa explorati aceasta lume, alaturi de mine!
Dhyana

#fullmoon #fullmoonrelease #fullmoonritual #fullmoonceremony #moon #lunar #lunarcycles #astrology #astronomy #letgo #release #balance #fullmoonmessage #fullmoonmeaning #communication #authenticity #ritualurilelunii #lunaplina #ritual #shamanism #lunarac

Select Language »