Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Ritual de Luna Noua in Varsator

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 3
  • January 21, 2023
  • Saturday, 2:15 PM to 4:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Anul Nou 2023 începe cu Super Luna Nouă in Vărsător pe 21 ianuarie.Elementul Apă Yin reprezintă sensibilitatea, intuiția și calea păcii interioare după Anul dinamic și extrem de dur al Tigrului Yang din 2022.

Va invit sa va conectati la frecvența Vărsătorului prin acsst ritual pentru
reînnoirea arhitecturii vieții tale in perioada urmatoare, pentru deconectare de la problemele emotionale si setarea pozitiva pentru castigurile din proiectele tale pe toate planurile.

Acest ritual este insotit de o calatorie samanica, pentru fixarea mentala a gandurilor seminte si intalnire cu propriul subconstient.
Ne vom folosi respirația, mișcarea, sunetul și intenția în această practică puternică feminină, in acest ritual dedicat doar femeilor.
☯️🍂🍁🌱

Despre ritual
✨Ne vom aduna pentru un ritual hrănitor și ne vom stabili intențiile pentru această superlună.,combinata cu o calatorie shamanica puternică!
✨Împreună ne vom realinia și vom crea un spațiu magic pentru transformare
✨Unde: str Popa Rusu 16 A etaj 2 (Somebodhi Studio)
✨Durata: aprox. 2h
✨Când: 21.01.23 la ora 14:15- 16.00
✨Schimb de energie: 100 ron, Reducere 50% in caz de plata in avans (pana in ziua ritualului) sau daca vii cu o prietena. Anularea participarii se poate face cu 2 zile inainte de ritual.
✨Dress code: Rochie alba.(avem cateva rochite la locatie pentru cine nu are) Toate instrumentele ritualice sunt din partea casei.
☯️🍂🍁🌱

Important: Daca e posibil, evită să mănânci cu 2 ore înainte pentru a putea respira liber.
Această clasă este deschisă pentru orice femeie care vrea să se conecteze la energia feminină. Nu este nevoie de experiență anterioară.
☯️🍂🍁🌱

Despre mine:
Experimentarea interacțiunilor cu lumea nevazuta mi-a deschis inima către existența noastră multidimensională și m-a ajutat să dobândesc o mai bună înțelegere a propriei mele călătorii interioare. Meditația regulată mi-a crescut conștientizarea de sine și afinitatea față de iubirea divină. A fost o parte integrantă a vieții mele si mi-a permis să-mi eliberez mintea prea gânditoare, păstrându-mă centrata, motivata și apreciativa. Să mă întorc la adevăratul meu sine.
Munca mea practică de vindecare a început ca ghid holistic, urmata de studiile in cadrul unui masterat de Studii religioase, a practicilor spirituale din intreaga lume, practici ce includ shamanism, kabbalah, meditatie isihasta.

Va astept cu drag sa explorati aceasta lume, alaturi de mine!
Dhyana

#newmoon #newmoonritual #newmoonceremony #moon #lunar #lunarcycles #astrology #astronomy #letgo #release #balance #newmoonmessage #communication #authenticity #ritualurilelunii #lunaplina #ritual #shamanism #lunavarsator

Select Language »