Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Ritual de Luna Noua in Pesti

Sala 1

Sunday, 8:00 PM to 10:00 PM
February 19, 2023

000000

Ritual de Luna Noua in Pesti

Sala 1

Sunday, 8:00 PM to 10:00 PM
February 19, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Ritual de Luna Noua in Pesti

Va invit sa va conectati la frecvența zodiei Pestilor prin acsst ritual pentru
reînnoirea arhitecturii vieții tale in perioada urmatoare, pentru deconectare de la problemele emotionale si setarea pozitiva pentru castigurile din proiectele tale pe toate planurile.
Acest ritual este insotit de o calatorie samanica, pentru fixarea mentala a gandurilor seminte si intalnire cu propriul subconstient.
Ne vom folosi respirația, mișcarea, sunetul și intenția în această practică puternică feminină, in acest ritual dedicat doar femeilor.
☯️🍂🍁🌱

Despre ritual
✨Ne vom aduna pentru un ritual hrănitor și ne vom stabili intențiile pentru această superlună.,combinata cu o calatorie shamanica puternică!
✨Împreună ne vom realinia și vom crea un spațiu magic pentru transformare
✨Unde: str Popa Rusu 16 A etaj 2 (Somebodhi Studio)
✨Durata: aprox. 2h
✨Când: 19.02.23 la ora 20:00- 22.00
✨Schimb de energie: 100 ron, Reducere 50% in caz de plata in avans (pana in ziua ritualului) sau daca vii cu o prietena. Castigul tau: 50 ron. Numarul de participanti este limitat, iar anularea participarii se poate face cu 2 zile inainte de ritual.
✨Dress code: Rochie alba.(avem cateva rochite la locatie pentru cine nu are) Toate instrumentele ritualice sunt din partea casei.
☯️🍂🍁🌱

Important: Daca e posibil, evită să mănânci cu 2 ore înainte pentru a putea respira liber.
Această clasă este deschisă pentru orice femeie care vrea să se conecteze la energia feminină. Nu este nevoie de experiență anterioară.
☯️🍂🍁🌱

Despre mine:
Experimentarea interacțiunilor cu lumea nevazuta mi-a deschis inima către existența noastră multidimensională și m-a ajutat să dobândesc o mai bună înțelegere a propriei mele călătorii interioare. Meditația regulată mi-a crescut conștientizarea de sine și afinitatea față de iubirea divină. A fost o parte integrantă a vieții mele si mi-a permis să-mi eliberez mintea prea gânditoare, păstrându-mă centrata, motivata și apreciativa. Să mă întorc la adevăratul meu sine.
Munca mea practică de vindecare a început ca ghid holistic, urmata de studiile in cadrul unui masterat de Studii religioase, a practicilor spirituale din intreaga lume, practici ce includ shamanism, kabbalah, meditatie isihasta.
Va astept cu drag sa explorati aceasta lume, alaturi de mine!
Dhyana

#newmoon #newmoonritual #newmoonceremony #moon #lunar #lunarcycles #astrology #astronomy #letgo #release #balance #newmoonmessage #communication #authenticity #ritualurilelunii #lunaplina #ritual #shamanism #lunapesti

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »