Evenimente Trecute

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Revitalizarea feței prin Face Yoga

Sala 1

Saturday, 4:00 PM to 6:00 PM
December 17, 2022

000000

Revitalizarea feței prin Face Yoga

Sala 1

Saturday, 4:00 PM to 6:00 PM
December 17, 2022

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Revitalizarea feței prin Face Yoga

Te invit sâmbătă, 17 decembrie, la ora 16, să faci cunoștință cu FaceYoga, metoda naturală și blândă, dar în același timp puternică , care te ajută să ai o înfățișare plăcută și tonică indiferent de vârstă.
Inspirată din vechile practici asiatice de vindecare și îmbogățită cu elemente moderne, tehnica îmbină folosirea conștientă a musculaturii feței în timpul exercițiilor cu stimularea punctelor de presopunctură, masajul și relaxarea fetei.
Parte integrantă din practică este și respirația profundă, conștientă, care ajută în mod activ la o mai bună oxigenare a întregului corp, dar cu precădere a zonelor asupra cărora ne concentrăm – fața și gâtul.

Iată câteva din beneficiile practicii Face Yoga :
✅ameliorează semnele de îmbatranire – riduri, lipsa de fermitate, aspectul de “față căzută”
✅tonifiaza musculatura fetei și gâtului, ducând astfel la contururi faciale mai ferme și mai bine definite
✅pielea devine mai luminoasă și mai netedă
✅întreagă înfățișare devine mai detensionata și tinerească
✅contribuie la creșterea încrederii în sine și a stării de bine

În cursul acestui workshop învațăm câteva modalitati concrete de revitalizare a mușchilor feței și care pot fi ușor integrate în ritualul zilnic de îngrijire.
Ne vom concentra asupra zonelor celor mai expuse la ridare, lipsă de tonus și fermitate: ochii, șanțurile nazolabiale, colțurile gurii, barbia dublă și gâtul.

Structura worksopului este urmatoarea:
– 30 minute prezentare: ce este Face Yoga, care sunt principiile din spatele metodei, care sunt problemele pe care le rezolva și cum anume;
– 75 minute practică
– 15 minute timp pentru discuții , întrebări și răspunsuri la o ceașcă de ceai relaxant

Pentru participarea la acest workshop nu este necesară nicio experiență anterioară. Avem nevoie doar de o ținută comodă care să ne confere lejeritate în mișcare. 😊
Workshopul este susținut de Diana Vișan, trainer certificat Face Yoga Method ( Fumiko Takatsu)

Contribuția este de 100 lei/persoană.

Solicitările de înscriere se fac la adresa contact@faceyogaessentials.ro sau la telefon 0728182266
Hai să petrecem împreună 2 ore în care învățăm să arătăm și să ne simțim bine în mod natural 😊
Dacă doriți să aflăți mai multe despre Face Yoga, puteți accesa www.faceyogaessentials.ro

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »