Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

RETREAT de meditatie MEDICINE BUDDHA

Evenimente Trecute

Event details

  • Cisnadioara, Sibiu
  • October 20, 2022
  • Thursday, 12:30 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Medicine Buddha cu aspectul său albastru lapis lazuli întruchipează calitatea vindecătoare a propriei noastre minți.
Această formă de meditație ne poate ajuta să obținem nu numai sănătatea fizică, ci și sănătatea mentală.
În același timp, dezvoltăm capacitatea de a sprijini alte persoane în procesul lor de vindecare interioară.
Vrei să-i ajuți pe alții și să vindeci lumea?
Retragerea Medicine Buddha, 20-24 octombrie, Vila Forest, Cisnadioara (Sibiu)
Învățăturile, practica și rugăciunile lui Medicine Buddha vă permit să vă vindecați pe voi înșivă și comunitatea voastră.

În timpul acestei retrageri veți învăța din textul antic și original care a fost tradus de Geshe Michael Roach doar pentru acest eveniment și veți primi inițierea pentru practica Medicine Buddha. Accentul principal va fi pus pe practicarea sadhanei, a meditației, a mantrelor, jurămintele și recitarea sutrelor.
Ceea ce contează este să aplici ceea ce înveți pentru a obține un impact maxim.
Acest lucru îți permite să creezi condițiile pentru a ajuta toate ființele.
Când te angajezi pe deplin în practică și aprofundezi, puterea vindecării crește.

Pentru a obține măiestrie și rezultatele dorite, cel mai bine este să îți rezervi 10 zile. În primele 5 zile (15-19 oct.) ne vom întâlni online, fiecare în spațiul personal va urmări învățăturile transmise de Geshe Michael Roach și va primi inițierea pentru practică, iar în perioada 20-24 oct. vom practica împreuna într-un loc deosebit care ne oferă toate premisele necesare realizării unui retrageri de meditație în tăcere.
Este al treilea an consecutiv în care Diamond Mountain Retreat Center, Arizona împreuna cu Institutul de Studii Asiatice organizează retreat-ul Medicine Buddha și pentru prima dată aceasta retragere este organizată în România. Vom transforma împreună această premieră mondială într-o experiență de neuitat!

Unde? Locul pe care l-am ales este Vila Forest din localitatea Cisnădioara (lângă Sibiu). Situată într-o zona retrasă, la marginea pădurii, dispune de o curte de 5000 mp, terase acoperite/ descoperite, zone de relaxare și loisir, spațiu indoor special amenajat pentru meditație și yoga, confortul camerelor și dotările corespund standardului de 4 margarete (piscină exterioară, masaj, spa). Meniul va fi vegetarian, bogat, diversificat, echilibrat, astfel încât să susțină și să completeze practica. Vă rugăm să indicați alergiile sau intoleranța alimentară la înregistrare! Vă încurajăm să reduceți/ renunțați la consumul de cofeină înainte și în timpul retragerii.

🗓️ Cănd? Vom începe joi, 20 octombrie 2022, ora 12 și vom finaliza în data de 24 octombrie ora 18:00.

💰 Contribuția ta:
Costul pachetului de baza este de 1859 lei.
Un loc se rezerva prin plata avansului de 50%. După data de 3 octombrie costul pachetului va fi de 2300 lei.
Oferim reducere 10% dacă alegi să participi împreună cu partenera/ partenerul, prieten, coleg sau un membru al familiei tale.
Oferim 10% reducere pentru pensionari și studenți.
Pentru camera single se plătește un cost suplimentar de 120 lei/ noapte.

Ce include acest preț:
💎 4 nopți de cazare (5 zile)
💎 3 mese/ zi, green smoothie și 2 gustări de ceai/ cafea, fructe și oleaginoase.
💎 4 clase de yoga împreuna cu grupul.
💎 4 sesiuni de mindfulness walking.
💎 2 – 4 sesiuni de meditație de grup așezat/ zi
💎 2 sesiuni intonare mantre/ zi
sesiuni zilnice cu învățăturile transmise live de Geshe Michael Roach (pe toată perioada retragerii – 15-24 oct.)
💎 Ceremonia Bodhisattva transmisă în direct
💎 Ceremonia focului fizic cu grupul concomitent cu cea transmisă în direct de la Diamond Mountain
💎 Ceremonia celor 1000 de Lămpi de lămpi
💎 Inițierea pentru practica Medicine Buddha
💎 pachetul online oferit de centrul de retrageri Diamond Mountain în colaborare cu Institutul de Studii Asiatice. Acesta reprezintă un cont individual pe platforma proprie a centrului cu înregistrările tuturor sesiunilor de învățături, ceremoniile, sesiunile Q&A, 8 sesiuni de yoga înregistrate, materialele de studiu în format video și PDF la care participanții vor avea acces pe termen nelimitat.

Prețul nu include:
⭕ transportul pana la cazare. Putem oferi contra cost transport dus/întors aeroport/gară.

Pentru a obține detaliile de plată și înscriere contactează-ne prin email/ telefon.
☎️ Contact: Marius – 0721344281, sambodhistudio@gmail.com

Retragerea se va desfășura, desigur, cu respectarea strictă a reglementărilor sau restricțiilor impuse de prevenirea riscului de transmitere a Coronavirusului.
Provocările ne oferă oportunitatea de a crește intern, folosindu-le ca o oportunitate de a ne întări răbdarea și liniștea.

TEACHER: Geshe Michael Roach, Fondator al Institutului de Studii Asiatice (ACI), al Diamond Cutter Institute Global (DCI), al studiului de yoga și meditație Three Jewels (New York City), SCIM, (născut la 17 decembrie 1952) este primul american care a primit gradul de Geshe sau Maestru al budismului, după mai bine de 20 de ani de studii în mănăstirile tibetane din SUA și India. El a folosit această pregătire pentru a deveni un profesor internațional proeminent, om de afaceri, filantrop, autor, educator, vorbitor public, savant de text și muzician.
https://www.asianclassicsinstitute.org/eng-medicine…
https://www.diamondmountain.org/…/medicine-buddha…/

ORGANIZATOR: Camelia Simon
Practică meditația și este instructor certificat. A finalizat formarea de 200h în cadrul programului Meditation Teacher Training și programul de Mentorship în cadrul centrului Three Jewels NYC sub îndrumarea unui profesor extraordinar, Hector Marcel.
A descoperit meditația după ce a participat la workshop-urile susținute de Geshe Michael Roach în București. Studiaza cursurile ACI (Asian Classic Institute) din 2018 sub îndrumarea Gabrielei Bălan. Entuziasmul față de aprofundarea practicii a condus-o către practica meditației Shamata în cadrul unei retrageri de 10 zile în Israel condusă de maestrul Alan Wallace și alte retreat-uri de scurtă durată fizic și online.
Este o persoana plină de energie și bucurie, o visătoare, mamă a doi băieței năzdrăvani și are ca principal obiectiv să aducă practicile de mindfulness și meditație în școli atât pentru copii cât și pentru profesori. Este certificată ca instructor de Active Dreaming (level I) și Theta Healing. Pregătirea de bază este în domeniul economic, iar experiență din ultimii 15 ani este aceea de antreprenor în domeniul construcțiilor.

Select Language »