Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Retreat Alchimie Interioara

Evenimente Viitoare

Event details

  • Valea Lotrioarei, Sibiu
  • 23-02-2023 18:00 to 26-02-2023 12:00

Contact event manager

1 2 3 4

Acest Univers este creat atât de energiile masculine, cât și de cele feminine. Aceste două tipuri de energii curg prin tot ceea ce există.
Natura dualistă a Universului există datorită acestor energii opuse una cu cealaltă: Zi și Noapte, Lumină și Întuneric, Expansiune și Contracție, Cald și Rece, Gând și Emoție, Ordine și Haos, Yin și Yang… aceste energii primordiale.

Noi, inclusiv oamenii, suntem duali în natură, indiferent de sex, raportul este singura diferență între bărbați și femei. În general, aspectul mental al unei persoane este condus în principal de energia masculină, iar aspectul emoțional este condus de cea feminină.

Principalele diferențe dintre cele două:
Energia masculină este directă, ca o linie dreaptă. Proiectează în exterior, asigură și are o natură dăruitoare.
Energia feminină este ciclică, ca un cerc. Este îndreptată spre interior, hrănește și are o natură primitoare.
Când amândoua lucrează împreună, dansează și formează o spirală, mișcându-se în sus, înflorind și crescând. Cele două părți ale corpului tău reflectă aceste energii: stânga fiind predominant feminină și partea dreaptă fiind mai masculină.
Deci, practic, Divinul Feminin și Divinul Masculin sunt un alt mod de a eticheta energiile „Primire” vs „Creare”, „A fi” vs „A face”, „Permite” vs „Acționare”.

Feminul divin:
Ea este energia Ființei. Puternica, iubitoare și grijulie.
Ea permite să ai încredere, să aicredință, observând cu răbdare aplecându-te pe spate.
Femininul Divin este cel care își găsește calea din interior spre exterior prin iubire și simte libertatea din interior.
Femeia care întruchipează această energie este magnetică și capabilă să atragă tot ceea ce își dorește știind că este energia co-creării și manifestării.
Ea este esența inocenței și a purității, a iubirii și a cunoașterii divine. Energia intuiției și a credinței permițând Universului să o susțină pe calea sufletului pur și simplu datorită FIINȚEI.
Nu există energie a disperării, a nevoii, a lipsei care să se raporteze la ceea ce numim în aceste zile

Feminul rănit:
Fiind în această energie a relaxării, a încrederii, a permisiunii, a dăruirii și a receptivitatii, facem loc pentru odihnă, recuperare, întinerire, receptivitate și iubire să se manifeste în viața noastră.
Făcând nimic, faci mult mai mult – acesta este principiul principal al acestei energii.

Masculinul divin:
Este energia acțiunii, dar una deschisă și iubitoare, concentrată pe acțiunea bazată pe credință.
În această energie, asculți cunoașterea Feminului Divin, primești descărcările ei intuitive divine și apoi te trezești acționând asupra lor cu credință.
Acționează din știința că totul este bine și va fi întotdeauna și că ești mereu ținut și susținut de ceva mai mare decât tine, o forță atât de magnifică încât nu poate fi concepută cu mintea noastră umană.
Aceasta este energia care unește lumea în dragoste, pace și autoritate personală, permițând tuturor ființelor și tuturor lucrurilor să aibă loc la masa rotundă a unității. Este bărbatul care își dă haina pentru o persoană în nevoie, este grija unei femei pentru o rudă sau un vecin.
Când această energie se manifestă prin conflict și control, frica a luat frâiele și asta este ceea ce numim

Masculinul rănit:
Partea rănită provine dintr-o energie de a dovedi, de a lupta, de a reuși să dovedească vrednicia și de a simți teama de a nu fi iubit sau primit suficient. Să ai încredere în tine că știi exact ce să faci și când să o faci – acesta este principiul principal al acestei energii

Asistăm în societatea actuală la o creștere a Energiei masculine sau a abordării patriarhale a vieții în special în lumea occidentală și când această energie este excesiv de prezentă, violența și competiția sub diferite forme sunt preluate. Fiind mai mult în natura noastră feminină (fie ea femeie sau bărbat) vom putea echilibra cele două energii stabilind un echilibru care va înceta să creeze codependența unui Masculin Rănit frustrat și violent cu un Femein Rănit lipicios și neputincios.

La început, Creatorul a spus: „Îmi doresc să mă cunosc până la marginea cea mai îndepărtată a marginii celei mai îndepărtate, ca să mă pot înțelege.” În termeni reali, Creatorul spunea: „Îmi doresc să mă cunosc în relație cu și cu tot ce este în jurul meu”. Este vorba despre relație, relația ta cu tot ce te înconjoară și despre modul în care o percepi din interiorul tău.

În cea de-a treia dimensiune, energia masculină și energia feminină sunt foarte dezechilibrate. Ai jucat vreodată un joc în care nu știai regulile jocului și totuși ai continuat să joci? Ca bursa, de exemplu. Cum ai făcut? Majoritatea celor din a treia dimensiune nu cunosc regulile și nu știu cum să reușească sau să iasă din joc. A deveni conștient și a înțelege regulile și structurile celei de-a treia și a patra dimensiuni este un mijloc de a ieși din a treia dimensiune și de a alege să trăiești în a treia și a patra dimensiune superioară. Importanta cunoașteii regulilor jocurilor pe care le jucăm este foarte mare. Majoritatea nici măcar nu explorează regulile, pentru că sunt prea ocupați cu trecerea din trecut în viitor și nu petrec un moment de timp conștient în prezent.

Relația este cel mai mare joc de pe planetă și cei mai mulți dintre noi nu cunoaștem regulile. Prin urmare, nu știm cum să jucăm cu succes și cu ușurință. Ești în relație cu tot ce te înconjoară. Modul în care percepeți este fundamental și vă afectează experiența înconjurătoare și a altor persoane. Mulți dintre noi înțelegem relația într-un anumit fel pentru că cei din afara noastră au spus: „Iată regulile; asta ar trebui să faci; așa ar trebui să treci prin viață. Acest lucru este corect/greșit; acesta este adevărul și acesta nu este adevărul. Ne petrecem cu acești oameni aici, dar nu vorbim cu acești oameni de acolo.” Cu alte cuvinte, relația voastră cu a fost condiționată încă din copilărie. A treia dimensiune este condiționată. În cea de-a treia dimensiune, nu există „necondiționat”. Necondiționalitatea începe în timpul prezent, în a patra dimensiune. Da, trăim în a treia și a patra dimensiune simultan. Și este alegerea noastră conștientă sau inconștientă să trăim într-unul sau altul în orice moment.

Unul dintre cele mai fundamentale aspecte sau „reguli” ale jocului relațional este înțelegerea energiei masculine și feminine. Nu vorbim despre trupuri, bărbați și femei, soț și soție, părinte și copil sau iubiți. Mă refer la natura ta și la expresia energiei creative personale masculine și feminine. Fără a înțelege energia masculină și feminină, putem deveni foarte dezechilibrati.

Ați observat vreodată că masculinul și femininul nu comunică pe aceeași lungime de undă? Masculinul și femininul par să se conecteze cumva greșit în această realitate a treia dimensiune. Există un motiv foarte bun pentru asta. Permiteți-mi să ilustrez diferența dintre masculin și feminin cât mai simplu posibil. Voi folosi conceptul de geometrie. Nu vă speriați de cuvântul geometrie. Într-un mod simplu, energia masculină este formată din linii drepte și unghiuri. Energia feminină este formată din curbe și vârtejuri. Nu există linii drepte și unghiuri în energia feminină și nu există curbe și vârtejuri în energia masculină. Energia feminină este, de asemenea, foarte energică și rapidă. Energia masculină este lentă și plictisitoare. Dacă aș fi simplu, energia masculină deține aproximativ 40 de puncte de energie și energia feminină deține aproximativ 140 de puncte de energie. Energia feminină este foarte expansivă, foarte creativă și foarte fluidă. Energia feminină poate face 25 de lucruri simultan, în timp ce se învârte și se curbe. Energia masculină spune că „linie dreaptă”⎯ merge pe o linie dreaptă. Mergeți de la punctul A la punctul B la punctul C și înapoi la punctul A. Ambele tipuri de energie creativă sunt absolut valoroase pe care le aveți la accesul dumneavoastră pentru creații echilibrate.

Cu toate acestea, energia masculină fără energie feminină nu este întreagă; nu se simte apreciata; nu este hrănita sau apreciata. Se simte incompleta. Nu vorbim despre bărbați și totuși, da, vorbimdespre bărbați. Nu vorbimdespre femei, și vorbim și despre femei. Mai important, vorbim despre echilibrul tău personal masculin și feminin. Energia feminină fără energie masculină nu este întreagă; se simte nesprijinita; nu este focalizata; este împrăștiata și instabila; este fără scop și, ca urmare, nu are nici un sentiment de succes.
Te invitam la un retreat in care sa devii constient dar mai ales sa primesti instrumente practice de armonizare a energiei masculine si feminine din interiorul tau.

Reusind sa armonizezi relatia ta interioara intre Feminin si Masculin, intreaga relationare cu lumea exterioara se va transforma.
Schimbarea incepe cu tine.

Eu Cristina Miculete*Shanti Impreuna cu Ravi iti facem o invitatie sa iei o pauza de la actiune si sa pasesti inspre creatie. Creatie a propriei tale vieti prin intoarcere in interior si lucru cu aceste energii din tine, astfel incat sa iti setezi premizele pentru echilibrul exterior pe baza echilibrului interior.
Retreat Alchimie Masculin-Feminin pentru echilibru interior
Va invitam sa va alaturati noua pentru un retreat de 3 zile in luna februarie: 23-26 februarie
Locatia: River Retreat Lotrioara/Sibiu
———————————————

Facilitatori Shanti si Ravi
Shanti Cristina Miculete, instructor autorizat Yoga, Gong master, trainer evoluţie personală, terapeut integrativ, autor, facilitator a sute de evenimente de evoluţie personală şi vindecare în ultimii 14 ani, manager Satya Yoga and Education Center. Dincolo de titluri, căutător al Adevărului şi dedicată realizării sinelui.

Ravi Subbiah, este un practician de wellness holistic certificat IPHM și un coach de sănătate holistica. Lucrează cu vibro-acustică, s-a format ca terapeut de sunet care a găzduit sesiuni de grup în Dubai, India și mai recent în România. El abordează starea de bine abordând paradigma întregii persoane – Minte, Corp, Spirit și Energie; prin practici precum Hatha Yoga Autentic, Pranayama, Dhyana, Vindecarea prin sunete și Nutriția.
Este, de asemenea, antrenor de sănătate certificat de la IIN (Institutul de Nutriție Integrativă)
——————————————————

Pachetul include:
• 3 nopti de cazare
• 3 mese pe Zi
• Acces sauna si jacuzzi
• Workbook alchimie interioara
• Sesiuni zilnice de yoga si bai de sunete
• Meditatii si respiratii tantrice
• Exercitii pentru intimitate

Extra: Sesiuni private de Reiki la fața locului.
————————————————————

Costuri:
Pret intreg : 1800 ron
Early Bird (20% reducere): Rezerva locul intre 11-31 ianuarie si beneficiezi de oferta Early Bird daca esti printre primii 8 inscrisi: 1620 ron. Rezerva locul dupa 1 februarie sau dupa ce locurile Early Bird s-au ocupat si achiti costul intreg al pachetului:1800 ron
Reducere de cupluri: Se oferta reducere 10% pentru cupluri
Se ofera 5% cashback din costul retreatului achitat de tine pentru o persoana care se inscrie pe baza recomandarii tale si mentioneaza acest lucru la inscriere.
Rezervarea se face pe baza platii unui avans de 600 ron. Dupa data de 1 februarie, avansul nu mai este returnabil.
Restul se achita cu 2 zile inainte de eveniment sau cash la locatie.

Select Language »