Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

RELAX & RECHARGE  – Retreat de Qigong și Thai Yoga

Thassos - Grecia

21-05-2023 12:33 to 27-05-2023 12:33
May 21, 2023

000000

RELAX & RECHARGE  – Retreat de Qigong și Thai Yoga

Thassos - Grecia

21-05-2023 12:33 to 27-05-2023 12:33
May 21, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

RELAX & RECHARGE  – Retreat de Qigong și Thai Yoga

La sfârșit de primăvară vă invitam sa participați la un retreat de relaxare și energizare la malul Mării Egee, prin conexiunea cu natura generoasă a insulei Thassos și prin practici energetice precum Qigong, Tai Chi și Thai Yoga.

Retreat-ul va începe duminică seara (respectiv 21 mai, ziua sosirii ) și se va încheia sămbătă pe 27 mai, după sesiunea de dimineața. Vom avea zilnic cel puțin trei ore de practică, împărțite în două sesiuni, de dimineața și de seară, iar în unele zile vom avea câte un atelier după micul dejun. Ne dorim ca fiecare dintre noi să revină după această experiență mai odihnit și energizaț, mai iubitor, mai optimist și mai inspirat.

DESPRE PRACTICI:
☀️ ︎ Qigong și Tai Chi (Taijiquan) sunt practici străvechi chinezești, menite să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate și vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă înțelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare. Vom îmbina forme de mișcare blândă, însoțite de tehnici de vizualizare și tehnici de respirație cu tehnici meditative (relaxare, creștere a energiei, stimulare a circulației qi-ului pe meridiane, exerciții de vizualizare), tehnici prin care se armonizează toate aspectele ființei: fizic, emoțional, energetic, spiritual.
☀️ ︎ Practică de încălzire fizică și pregătire mentală inspirată din tradiția artelor marțiale thailandeze.
☀️ ︎ Ruesri Dat Ton, denumită generic Thai Yoga, este o practicată fizică, mentală și spirituală ce face parte din medicina tradițională thai, alături de masajul thai (Nuad Boran) sau medicina herbalistă. Thai Yoga este o formă de meditație prin mișcare și o exersare individuală energizantă, prin care putem contribui la susținerea și reechilibrarea organismului, la reajustarea posturii și ne putem bucura de o stare de spirit mai elevată. După o sesiune de Thai Yoga abordăm viața cu mai multă energie, entuziasm și optimism. Exercițiile Thai Yoga au beneficii pentru întregul corp fizic, dar și pentru sănătatea mentală și emoțională. Activarea corpului fizic ne aduce atenția spre centrul ființei noastre, ajutându-ne să ne cunoaștem mai bine pe măsură ce ne explorăm emoțiile, detașându-ne de gânduri și de „zgomotul” mental.

Un program tipic Reusi Dat Ton ne oferă exerciții de respiratie și automasaj, exerciții dinamice și posturi specifice, tehnici de vizualizare și meditație. În general, vom executa exercițiile coordonat cu un anumit tip de respirație (se inspiră profund, se menține 3 secunde, atât cât se menține și postura, apoi se expiră revenindu-se la poziția de început). În acest fel aducem energie în corp și o direcționăm în anumite părți ale corpului. O altă particularitate este aceea că dinamica exercițiilor permite corpului să susțină doua tipuri de acțiuni: în timp ce o parte este flexată sau întinsă, cealaltă este complet relaxată; astfel se echilibrează energia de pe canalele cu care se lucrează, ducând în cele din urmă la armonia întregului din punct de vedere fizic, emoțional, energetic.

☀️ ︎ Ateliere: Tehnici terapeutice de masaj Thai (Nuad Boran) prin acupresură, compresii, mobilizări și elongații. Vom face împreună tehnici de automasaj facial, tehnici de masaj al capului și al umerilor, prin practici solo și în perechi.
☀️ ︎ Atelier: Tehnici de qigong pentru ochi
☀️ ︎ Atelier: Artă neurografică
☀️ ︎ Atelier: Yin Yoga
și alte surprize.

DESPRE NOI:
Dana Mîrza, instructor Qigong și Tai Chi stilul Yang tradițional, Teacher autorizat Zhineng Qigong

Irina Smaranda, terapeut Bodywork, trainer certificat de Masaj Thai Traditional (tradiția Lanna), instructor Thai Yoga

​CAZARE:
Vom sta în locul care ne găzduiește deja de doi ani, la Lysistrata Bungalows. Bungalow-urile pot găzdui una, două sau chiar trei persoane (dacă cineva vrea să vină cu familia), având un pat dublu și unul de o persoană. Fiecare căsuță are baie proprie, chicinetă complet echipată, inclusiv frigider și în față un mic patio de unde se pot vedea marea și/sau grădina cu flori, smochini și maslini. Pentru cei care vin cu mașina proprie, există parcare privată.

Mesele nu sunt incluse; ne putem pregăti unele mese la cazare și ne putem bucura de bucătăria insulei la una din multele terase aflate la mică distanță de noi sau prin locurile în care ne vom plimba.

TARIFE:
400 eur/ persoana pentru varianta cu 2 pers/bungalow (un pat simplu și un pat matrimonial)
(plata în două tranșe: 200 eur până pe 11 aprilie, restul de 190 de eur până pe 9 mai).
580 eur/ persoana pentru varianta cu o pers/bungalow (un pat simplu și un pat matrimonial)
(plata în două tranșe: 200 eur până pe 11 aprilie, restul de 380 de eur până pe 9 mai).

Sunt incluse:
– Cazare 6 nopți în camera cu baie proprie și chicinetă complet echipată, în regim single sau twin;
– Organizare;
– Practica zilnică de minim trei ore (Qigong, Thai Yoga, ateliere) cu Dana Mirza și/sau Irina Smaranda;
Nu sunt incluse: mese, transport, asigurare medicala, cheltuieli personale.

NUMĂR DE LOCURI: minim 10, maxim 16.

* Retreat-ul se va ține pentru un grup de minim 10 persoane.
* Transportul nu este inclus. Există posibilitatea de a veni cu avionul (aeroporturi apropiate: Salonic, Kavala) sau cu mașina personală, caz în care vom facilita gruparea pe mașini în săptămânile dinainte de plecare.

Vă rugăm să precizați la înscriere dacă puteți lua în mașină și alți participanți; în cazul acesta beneficiați de 30 euro reducere. În cazul în care nu veniți cu mașina personală, să specificați și acest lucru.

* În cazul în care organizatorul anulează stagiul, avansul va fi returnat integral. În cazul în care renunțați la a participa la retreat după 01.05.2023, avansul de 200 de eur nu va fi returnat.

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »