Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Recunoașterea Sinelui – Puterea Universului

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 1
  • September 11, 2022
  • Sunday, 4:30 PM to 8:30 PM
  • Cost: 430 Lei

Contact event manager

1 2 3 4

Revelarea Sinelui-Puterea Universului
Deschide-te și Eu (Sunt*) voi fi Acolo*!!!

Acest atelier îmbină la modul perfect elemente atât din Sfera Personala evolutiva cât și elemente din Sfera Impersonala Transcendenta a Sinelui.

Veți beneficia de informații ezoterice rare, aduse din India care vă vor transfigura viața într-un șuvoi de Beatitudine și Grație ( inițiere secreta în Swara Yoga).
Utilizarea conștientă și aplicarea cu succes a momentelor tainice din Swara Yoga, vă va permite sa curgeti odată cu Divinitatea, Viața și Universul.

1.Inițiere în Swara Yoga… Știința Respirației și a Ritmurilor Universului.
Folosirea Integrată a celor 5 Tattve (*elementelor cosmice) 40 min (plus explicații foarte detaliate sunt necesare un pix plus un caiet)
2.Soaptele Eternității – Meditație de Recentrare în Inima spirituală .. În postura iluminarii 20 min.
3. Introspectia Sinelui.. (În Advaita Vedanta) o metodă clară care duce la distrugerea Modificărilor Minții prin Auto-Observare Lucidă .. Atentă .. Detasata! 40 min
4.Retrezirea inimii spirituale (Hrydaya) prin Oprirea Minții Tiranice. 20min
5. Respirația Pătrată în care Suflul, Energia și Mintea sunt armonizate. Controlându- ne Respirația care este în strânsă legătură cu Mintea și Energia*Vitală (Qi) avem acces la Realitatea Misterioasă a Vidului Inimii! Concomitent o să lucram cu Mantra Supremă So Ham (Eu Sunt El(*Dzeu))
Odată ce Canalul Sting – ( Ida Nadi) este echilibrat cu Canalul Drept + (Pingala Nadi), si Prana Cosmică curge în mod echilibrat avem acces la Canalul Central Median Sushumna Nadi(*0*) ce facilitează Starea de Iluminare! Avem acces la energia și conștiința punctului Zero… Starea de Iluminare(Shunya).
6.Dans liber
7.Meditatie -Vidul psihologic. Detașarea de mental.
8. Meditație asupra focului interior individual, localizat în plexul solar pe
Sunetul Ram, cu arderea de atașamente , dependențe condiționări, proiectii.. dorinte!
Evenimentul are loc fizic, in București, la Sambodhi Yoga Studio, Strada Popa Rusu, nr. 16A, etaj 2, sector 2, pe data de 11.09.2022, ora 16:30 – 20:30.

Prețul workshopullui este de 430 Ron, plătibil în contul:
RO11 RZBR 0000 0600 2208 4476
sau pe Revolut :
0755165530
@nicole5mo4

Confirmarea plății și participării se face pe WhatsApp.
Adoptă o ținută lejeră.

Dacă simți că rezonezi te așteptăm cu inima deschisă și multă bucurie.🌈❤️

Facilitator: Nicoleta Pătru
Terapeut holistic – 0755165530

Invitat : Swami MadDog
Căutător spiritual de mai bine de 30 de ani, implicat în diverse căi spirituale cum ar fi Yoga.. Buddhism.. Advaita Vedanta.. A făcut pelerinaje în India(Himalaya) unde a intalnit maeștri spirituali de pe diverse Căi ! El spunea adesea citez: “” Am bătut multe drumuri ale lumii asteia stranii.. Inclusiv al Indiei… Însă aceste drumuri m au condus intotdeauna acasă… În mine! În Sinele meu propriu! “”
Adevărată cunoaștere de Sine a realizat o prin efortul colosal propriu dublat de sacrificarea uneori a tot ce avea… A Confortului și chiar a Vieții!

Despre mine ca și Terapeut Holistic și Practicant Zen.
Născută in 1971, am descoperit de mică o forță imuabila ce rezidă în stare latentă în ființa noastră. O Forță Divină ce imi ghida toți pașii în Viață .. Mă inspira .. Mă ocrotea cu blândețe și iubire infinită !
Ceea ce pot spune este că tot ceea ce Există* se manifestă și este Real*doar în Momentul de Aur al Prezentului (Aici și Acum) că timpul psihologic există doar în structura egotica a Minții iar accesul la Vidul Inimii îți conferă o viață lipsită de griji, Pace Nelimitată .. Libertate, Vitalitate și Energie debordantă.

Select Language »