Evenimente Viitoare

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Quantum Rebirth

Sala 3

Saturday, 3:00 PM to 5:00 PM
April 1, 2023

000000

Quantum Rebirth

Sala 3

Saturday, 3:00 PM to 5:00 PM
April 1, 2023

PRINT
Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Quantum Rebirth

Primăvara natura revine la viața și noi odată cu ea.
Ne folosim de energia prospețimii ca să rescriem momentul în care conștiința a luat pentru prima dată contact cu materia și apoi traversăm din nou momentul nașterii.

Este deja cunoscut faptul că felul în care ne naștem are un impact puternic asupra calității vieții. Este ceea ce face diferența dintre a trăi într-o stare de supraviețuire, cei 3 de F: Fight/Flight/Freeze sau a trăi într-o stare de înflorire a geniului, a expresiei personale și abundența firească ce o însoțește.
Felul în care am venit pe această lume ne vorbește și despre cum facem față schimbării și incertitudinii iar într-o realitate în care singura constantă este schimbarea, este un atu pe care vrei să îl ai.

Suntem deja la a treia sesiune Quantum Rebirth, iar de fiecare dată rezultatele au depășit așteptările:
Pe lângă starea de relaxare profundă pe care au accesat-o, mulți participanți au împărtășit că și-au amintit de unde vin, s-au reconectat cu familia cosmică și au dobândit înțelegere asupra unor conflicte pe care le retrăiau cât și mai multă claritate în legătură cu scopul pentru care au venit la această întrupare.

Cine sunt eu?
De aprox 7 ani am pornit pe drumul descoperirii de sine și al vindecării, iar pașii mi-au fost purtați în diferite contexte care mi-au adus următoarele instrumente de lucru pe care le împărtășesc cu voi:

Sunt trainer de programare neurolingvistica, master practician de hipnoză și Timeline therapy.
Practician somatic chi nei tsang și terapie cranioSacrală, practici de reconectare cu medicul interior.
Învățăcel al plantelor maestre care mi-au revelat cum anume să direcționez sunetele pentru a aduce relaxare si pentru a produce transformare acolo unde e cazul.
În curs de formare în tainele cititului în stele-astrologie.
În prezent urmez un program de PhD în cadrul Bioregenesis Academy, unde studiez tehnici de activare a ADN-ului potențial (sau junk cum este numit de mainstream), iar lucrarea mea se numește:
”First creation mechanics applications for ADD and AUTISM” – pentru că nu în ultimul rând sunt mamă a doi copii care au fost în spectru, iar de aici a pornit de fapt întreaga călătorie de descoperire.

Dacă intuiția te cheamă să te alături, te invit să scrii un email cu intenția de participare la claudiagabriela.bacuta@gmail.com , sau un mesaj privat aici.

Investiția este:
200 ron dacă ești la prima participare,
160 ron dacă te întorci (aceeași reducere se aplică și dacă vii împreună cu un prieten/ o prietenă)
Începem la ora 15:00, te rog să ajungi cu 10 minute mai devreme.

Să ne vedem cu bine!
Cu iubire de leac,
Claudia Gabriela

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »