Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Programele Subsconstientului

Evenimente Trecute

Event details

  • Sala 2
  • January 28, 2023
  • Saturday, 2:00 PM to 6:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Atragem în viaţa noastră nu ceea ce vrem, ci ceea ce suntem. De aceea, înţelegerea adevărului despre felul cum funcţionează creierul nostru ne dă o mare putere de transformare. Trebuie să înţelegem cum stau lucrurile în profunzime ca să începem gradat să aducem modificări reale în viaţa noastră.

Dacă folosim, de exemplu, 5-10 minute din zi pentru a vizualiza ceea ce ne-am propus să atragem în viaţa noastră, dar în discursul nostru interior măcinăm gânduri negative, pesimiste pentru restul zilei, atunci vom distruge efectul celor 10 minute de gândire pozitivă.

În fiecare dintre noi se află un ansamblu de programe, atât în subconştient, cât şi la nivelul minţii conştiente; ele sunt prezente şi în structură, cât şi în gene. Multe dintre ele ne-au fost inoculate gradat prin educaţie, prin tradiţii, prin religie, prin influenţa familiei, prin tot ceea ce este în jurul nostru.
Te asteptam la un seminar deschis de discutii libere despre cum putem modifica/sterge programele distructive si care ne impiedica sa ne atingem potentialul.

Contributie: 100 RON
Va asteptam cu drag

Select Language »